2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne güzel anlatmışsın öyle acaba bende öyle mi düşünücem

aynen öyle oluyo canım
valla sanırım evlendıkten sonra anlicaz anyayı konyayıkaydirigubbakcemile3
dün mesela avıze aldık eve gıttık bırakmaya eve her gıdısımde dahada ısınıyorum ama hala ablam ya da bi arkadasım yaşıcakmıs gıbı gelıyo orda sankı ben omur boyu annemlerde yaşicakmısım gıbı
mesela bırsuru ceyız oldu herkes bişeler getırıyo yatak yastık yorgan havlu
sanki onları ben degılde başkası kullancakmıs gıbı
rüya gibi
hayal gibi
gibi iştekaydirigubbakcemile3

hadi yaa:1rolleyes:
valla benim düğünüme daha çok var sizinkiler çok yakın temmuz sonu benim

canım benimkide temmuz 16 yerimseniben
bekliycez biz az daha napalım bizimde çok kalmadı kii :teselli:

çok yokmuş canım o gunler eriyip bitiyo nasıl oluyo anlamıyosun ama kaydirigubbakcemile3

benım kuzenımınde temmuz sonu düğünü ama az kaldı az kaldı dıye heycan yapıyo kaydirigubbakcemile3

o heyecan bendede var canım nasıl olcak yetişecek mi ne zaman bitecek bunlar sürekli kafamda ama şimdi sizinkilere bakınca daha çok varmış diyorum kaydirigubbakcemile3

ay çok değişik bi duyguya insanın başına gelince daha bi başka oluyo arkadaşlarımın düğünlerinde hiç böyle değildi kaydirigubbakcemile5

o heyecan bendede var canım nasıl olcak yetişecek mi ne zaman bitecek bunlar sürekli kafamda ama şimdi sizinkilere bakınca daha çok varmış diyorum kaydirigubbakcemile3

hiiiç kafanı takma valla herşey yetişiyo
ne zaman bitecek bunlar sorusuna gelince sanırım ömür boyu bitmicek çünkü ömür boyu bi evın eksiği bitmeez
önemli olan huzur ve ağız tadı
ben herşeyım tam olsun diye çırpınmıyorum tam tersi bıraz eksik olsunki bi ztamamlayalım bişeyler için çabalayalım ıstıyorum
zaten canım sevgılım çabalıyo ama olsun bı zyıne çabalayalımkaydirigubbakcemile3
bi amacımız olsun kaydirigubbakcemile3
herşey olur herşey biter yeterki aranızda kızgınlık kırgınlık olmasın bu gibi şeyler yuzunden ben en çok bundan korktum iki eşya parçası için kırgınlık olur dıye ama hep tahmın ettığımız gibi karışanımız olmadı herşeyı ıkımız yaptık ve en ufak kırıcı söz ima bile olmadı
herkese böylesi nasip olur inşallah :Saruboceq:

evet canım evin eksiği bitmiyomuş amin canım inş:Saruboceq: zaten birbirimizi kırdıktan sonra ne anlamı kalacak evlenmemizina.s.

evet canım evin eksiği bitmiyomuş amin canım inş:Saruboceq: zaten birbirimizi kırdıktan sonra ne anlamı kalacak evlenmemizina.s.

aynen öyle allah ağız tadımızı bozmasın
iki eşya parçası için bikaç sene sonra sıkılıp değiştirmek isticemiz eşya parçaları için hiçbirzaman sıkılıp değiştiremicemiz eşlerimizi kırmamak en doğrusuyerimseniben
herkesın gücü neyse o kadar yapar fazlasını istemeye gerek yok çünkü herkes kendisi için en iyisini ister
şartlar neye uygunsa o kadar olur
bunlar fani şeyler önemli olan evin içindeki iki kişi

Canım o stresten kaynaklanan bi heyecansızlık durumu daha doğrusu pasiflik bence.yani donup kalmak gibi bi şey olsa gerek.hayırlı uğurlu olsun canımcım

canım çok sevindim işlerini halletmene darısı başımıza 17 gün vay bee şaka gibi 100 geri saydığımız günler daha dün gibi senin düğün zamanı bizim 50 gün falan kalmış olur artık sen 50 günlük evli bi bayan olarak evlilik iyimi kötümü anlatırsın bize hala vazgeçme şansımız var nişanlının iş durumu ne oldu bulabildimi canım

haktanncım bunu bende uygulasam fena olmucak galiba bnde çok kıyaslıyom ağrıma gidiyo onların yaptıkları:çok üzgünüm:

burcucum valla mısraya şaşırıyorduk ya nasıl heyecanlanmıyo diye,ahanda böyle oluyormuş işte
roselin canım iyi dileklerin için sağol.darısı hepinizin başına inşallah.
rasiba nişanlım iş aramıyo şu anda.düğüne izin alamaz diye ama galiba belediyeye yerleştiricez düğünden sonra inşallah bi aksilik olmazsa.dua edin.

biz burda duyguları yer değiştirip yaşıyoruz o yüzden sana bişey olmaz olan bize olur kaydirigubbakcemile3

evet benim yerimede siz heycanlanırsınız artık :roflol:

yaa öff elif keşke benimkinede şöyle bir 16 gün kalmış olsaydı:1rolleyes:
şu an tarih haziran 30 u gösterseydiii ahh anam ahhh:roflol:

Teşekkür;

Tam 7 ay önce başladı kk daki maceram.Arama motoruna evlilik hazırlığı diye arama yaptırdığım zaman karşıma çıkmıştı.Hemen üye oldum ve 2009 yazı evleneceklerin topiğinde aldım yerimi.Aylarca iyi-kötü,mutlu-üzgün anlarımı paylaştım sizlerle.Bir derdim olsa buraya koştum ve içinizden birçoğu hemen derdime ortak oldu.Alınan eşyalarımı,alamadıklarımı paylaştım sizinle.Yeri geldi heyecanlandık,yeri geldi bıktık usandık.
Aileme, en yakınlarıma,arkadaşlarıma anlatamadığım şeyleri sizlerle,yüzünü bile bilmediğim ama kişiliklerine aşık olduğum sizlerle paylaştım.Nişan dönemi 7 ay sürdü ve ben her bir gününü size rapor ettim hiç sıkılmadan,zevkle….
Ve 17 gün sonra aranızdan nişanlı bir kız olarak ayrılıp,evli bir kadın olarak gelicem.Anne baba evinden çıkmak gibi içimi burkuyor bu.Hiç ama hiçbirinizin yaptığı iyilikleri,verdiği akılları,bana kazandırdığı en ufak bi bilgiyi bile unutmayacağım.
Öncelikle bu siteyi kuran ve yönetenlere,sonrasında bana destek olan tüm kk dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim.Hepiniz sağolun varolun canlarım.
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.ıyiki varsınız……
ElifSever

evet benim yerimede siz heycanlanırsınız artık :roflol:

yaa öff elif keşke benimkinede şöyle bir 16 gün kalmış olsaydı:1rolleyes:
şu an tarih haziran 30 u gösterseydiii ahh anam ahhh:roflol:

valla hemen yer değiştirebiliriz kuşum ben biraz daha bekleyebilirim zevkle delikafadulden

ayyyyyyyyyyy deminden beri kaç kere okudum bu yazını bilmiyorummm senağlama senağlama ama çok kötü oldumm.. çok şeyler yazmak isterdim ama tükendi herşey bi anda sankii.... dediğin gibi gerçekten birbirimizi tanımasak görmesek bile hayatım boyunca bu şekilde kurulabileceğine inanmadığım dostluklar sağladık.. sana tek söleyebileceğimm ömrünün sonuna kadar mutlu mesut olman ve bi yastıkta kocamanızz.. seni seviyorummm Şeniz

ayyyyyyyyyyy deminden beri kaç kere okudum bu yazını bilmiyorummm senağlama senağlama ama çok kötü oldumm.. çok şeyler yazmak isterdim ama tükendi herşey bi anda sankii.... dediğin gibi gerçekten birbirimizi tanımasak görmesek bile hayatım boyunca bu şekilde kurulabileceğine inanmadığım dostluklar sağladık.. sana tek söleyebileceğimm ömrünün sonuna kadar mutlu mesut olman ve bi yastıkta kocamanızz.. seni seviyorummm Şeniz[/QUOTE]

yaaa deme öyle bende ağlıcam senağlama bende seni seviyorum canımsıınn senağlama

yaaa deme öyle bende ağlıcam senağlama bende seni seviyorum canımsıınn senağlama[/QUOTE]

artık ağlamak yokkkkk heyecanlanma vakti ben gündüzleri senin yerine heyecanlanıyorum ama sende tık yokk evleniceksin ve yepyeni bi hayata merhaba diceksin herşey çok güzel olacakkkkkkkkkkkkkk :lepi: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…