kızlar peki küçük ev aletlerinden neler aldınız? yani aldınız mı?
ben küçük ev aletlerinden en iilerin philips ve braun olduğunu duydum özellikle ütüde... bayada araştırdım kesin philips alcam ütümü... ama mikser, robot, tost mak falan ne alsam bilemiorum... tefal de iyi diolar ama soradan baya arıza çıkarıomuş... philips ve braun taş gibi modelini yenilemek için değiştirmezsen değiştirmezsin asla diyolar... tefal hem pahalı karar weremedim... arzumda güsele benzio?
tost makinamı arzumdan alıcam onun kocaman bir makinası var süper bişiy. altında yağ haznesi var üstü düz teflon onu beğendim alıcam. narenciyede bosch ama resmini bulaamdım... ütümü daha almadım zaten... böyle işte canım
tost mak bende arzumdan beğendim dün nette gezerken ama yakından görmedim aynı mı acaba... bakayım bi
foto nası eklioruz cnm
bulursam yapıştırırım:)
ben bunu beğendim ama bilemiyorum, güsele benzio... arkadaşım da bundan almış kullansın biras dursun bakalım tost mak sonra ondan fikir alırız:)
canım bak senin için deminden beri sitede nasıl resim ekleneceğini arıyorum:) buldum sonunda:)
http://www.kadinlarkulubu.com/foruma-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar-t44372/index.html bu linki dikkatli takip et başarırsın canımm... kolay gelsin. resimli anlatılmış burda...
heh canım başrmışsın. ama direk yapıştırmışsın herhalde onun için tıklamalı çıkmış olsun... bişiy olmaz.. yok benim dediğim büyük bişiy bakma fotoda küçük çıkmış. aşkımların ebinde vardı yeni almışlardı. çok beğendim. görüntüden çok işlevsel bişiy. arzum alcam yani
işte canım benim dedidğim buu...
ayrıca bende karar verdim madem öyle philips alcam ütümü...
tmm ozmn madem o iyi diosun ondan alalım ozmnkaydirigubbakcemile3
araştırmışsın okdr hadi bakalım...
arzum tostçu güsel gibi acaba bu mu
AR 225 Arzum Tostçu
Izgara ve Tost Makinesi
1800 W
4 adet tost yapabilme imkanı
Yiyecek kalınlığına göre ayarlanabilen üst gövde
Geniş yüzeyli, döküm, yapışmaz ısıtıcı plakalar
3 kademeli ısı ayar düğmesi
Termostat ve ikaz ışığı
Isıya dayanıklı ergonomik tutma sapı
Kilitleme mandalı , dik konumda muhafaza imkanı
Yağ damlama tepsisi ve spatula
Kablo sarma bölümü
Renk: Paslanmaz çelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?