2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yazlık tarzı olcak heralde ewiniz yaa bi sürü açık renk eşya alırsın ne bilim yazlık ewe onlar gider hahaha:) bi de rengarek koltuklar falan ayy harika yaa... hayırlısı olsun cnm gönlüne göre olur umarım hepsi

ohooo maynaklara bakk bee sohbet koyu ben hıc grmeyım ıstersenız ulan burcu senı msn yakalıycam bırazdan senı engellıycem ustune bıde dokunmayın yanrsınız yazcamm hahaha
çöp kovası neden pahalı bee zengnn koca bulcam ıkı tane alcamm

inşallah hayallerinde zengin beyazatlını bulursun hahahah:)

http://www.seray.com.tr/new/tr/prd.php?prd=sertino

canım bu koltuk takımım olacak işte. ama 3 lüsünden iki tane olacak. bunu seçmemin sebebi hem kılıfları çıkıp makinada yıkanabiliyor bu bir...
alttan bir tane daha yatak çıkıyor bu iki... yatak olması bizim için önemli çünkü ailelerimiz uzakta olacak. ama normal çekyat tarzı açılanları beğenmiyorum ben.
hemde her yeri çelik ne kadar çok taşınırsak taşınalım tühh tahtası kırıldı deforme oldu derdi yok buda üç... bizim için biçilmiş kaftan. zaten marmariste de evler küçüçük. 1+1 yada 2+1 onun için böyle spor bişiyler düşünüyorum. hemen salon ve yemke odası kurmıycam.yerimseniben bir sene dışarda oturup sonra lojmana geçmeyi düşünüyoruz lojmana geçtiğimizde düşünüyorum allah nasip ederse... hem böylelikle düğün telaşında aceleye gelip istemediğim bir model almak zorunda da kalmıycam. hemde maddi açıdanda düzlüğe çıkacağımızdan istedğim gibi bişey olacak adamakkıllı. benim düşüncem böyle... yerimseniben ama bunun teklileri yerine şunları almayı planlıyorum

bu da aynı şekilde kılıfı çıkıp yıkanıyor. şakkıdı hele çalışan insanlar için birebir. ayrıca oturdum çokda rahat. katlanıyor sandalye gibi. icabında yer kaplarsa katla kaldır.. bu koltukta yataşın.neden takımı bozuyorsun dersen takımın iki teklisinin üzerine biraz koyunca bir üçlü geliyor üstelik hiçde ahım şahım değil. onun yerine bu şeker pare şeyi almayı düşünüyorum. kaydirigubbakcemile2 işte böyle...

Son düzenleme:

çok ii düşünmüşün cnm benim arkımda didime ewlendi o da yazlıkta oturuo o da senin gibi aldı harika oluo hemde rengarek insanın içi açılıo

tatlım o yatak örtüsüde Sarevin... :1rolleyes:
sitesini aç bak tüm çeşitlerini görürsün yerimseniben
fiyatı 198 ytl hepsiburada da bile var canım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…