2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

burcu ben şimdi gördüm gerçekten çok güzel Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. Darısı başımızaa:uhm:

geldim ama kimse yok galiba gidiyorum :a015:

merhaba kizlarr, nasilsiniz? ne var ne yok? ya ben buara pek takilamiyorum KK ya. kermes hazirliklarimiz var, yarin 10 günlük kermesimiz basliyor. anliyacaginiz bisüre ugriyamiyacagim

allah seni ne yapmasın emi :roflol: :roflol: çatlak arkadaşım benim.sen kesin reklamcı olmalısın haberin olaaaaa.ama kimsecikler gelmemiş bugün :1no2:

gece, davetiyen hayırlı olsun şekerim.

elifff, gelmişsin napıyosun ne durumdasın?

tubişcim şimdi sana teşekkür mesajı yazıcaktım tam yeni mesajını gördüm :))
napiim yarın son iş günüm yarın gecede şarköye yola çıkıcaz.pazartesi tekirdağda ilk düğün.yani 4 gün sonra gelin oluyorum -tatlicadiarzu-

sayfa açılmadı bir türlü elifçim, walla seni en iyi anlaynlardan biriyim içim kıpır kıpır oluyor seni düşündükçe.
ıyi yolculuklar canım inşallah çook güzel olucaksın, merakle seni ve resimlerini bekleyeceğiz.

offf offf elifcik benimde son iş günüm gelir mi ki??
hoş 3 hafta sonra yine devam etcem ama neysseee

ayy bu site kafayı yedirtti bana 3 gündür valla.giremiyorum bi türlü.sağolun kızlar.yarın veda edicem hepinize......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…