2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

allah nefesim daraldı sankim azcık.ben heyecanlanmak isteyince renkli bölümü düşüneyim sık sık iyisi mi

eeeeeee sen anlat bakalım ne var ne yok?nişanlınla aranız nasıl?onda heyecan var mı?annen ne durumda?
benim annem eşyalarım evden çıkarken çok ağladı biliyor musun caner gidip teselli etti

yaaaniiii -tatlicadiarzu- neyse bak 9 güncük kaldı haftaya kendi düğününde oynuyor olcaksın

hazırlıkların hepsi bittimi bu arada kuşum??

nişanlımla aramız çok iyi bu aralar allah bozmasın
bi ara ikimizde çok geriliyorduk
o da bi türlü şu günler geçmiyo diye dert yanıyo :))

ay benim annemin pek ağlayacağını sanmıyorum en azından şimdilik duygusal belirtiler göstermiyo gerçi bende pek gösteremedim daha
ama bazende ya burda rahatım çok iyi be diye de düşünmüyor değilim kardeşimle sinema izleme gecelerimizi özlücem,annemle dertleşince rahatlamalrımı da...

çeyizlerim açılınca ne çıktı biliyo musun aynı boy tam 16 tane borcam.annem her seferinde bu boydan almadım galiba diye gitmiş hep aynı boydan almış bir sürü borcam.gülmekten kriz geçirdik eşyaları yazarken :)))

bak benimde sebzelik kaldı ama kayınvalidem alsın diye bekliyorum -tatlicadiarzu-
bi de çamaşırlığım yok daha ha bir de tv ama onu da alsınlar diye bekliyorum ..ay çok şey mi bekliyorum sence kaydirigubbakcemile3

16 tane mi :1shok: dua et de 17 ve devamı hediye olarak gelmesinkaydirigubbakcemile3

tek korku o ya zaten :1no2: valla etrafta evlenecek kimsede yok şu sıralar,düğün hediyesi diye versem.evde odanın birinde kolide duruyorlar.

annenin durumu nasıl diye sormuştum görmedin galiba.günler azaldıkça derin düşüncelere dalıyor mu benimki gibi?

yok tatlım ya
öyle duygusal bir anını yakalamadım henüz
belki de bana belli etmiyordur bilemiyorum

ooff elifcim yine siteye bi haller oldu sanırım sayfa açılmıyıo
canımcım göremezsem seni çook ama çok mutluluklar dilerim
umarım o gün hayalindeki kadar güzel geçer
öptüm canımcım çokkk

hoşgeldin roselin
aysuncum çok teşekkür ederim canım.bende seni çok öpüyorum.benim için dua edin de herşey yolunda gitsin.

valla hiç heyecan yok.gayet sakinim,gergin falanda değilim.tek korkum düğün günü birileri arasında tartışma yaşanması.bilirsiniz kavgasız düğün olmazmış.bakalım idare edicez artık öyle bişey olursa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…