2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Günaydin kizlar....
Moralim cok bozuk. Danismanimla kavga ettim. Hak etdigim notu vermedi bana. Cok sinirliyim. AVukat bile tutabilirim. 100% eminim kadin oldugum icin bana bozuk yapti. Aslinda BB aldim, coooook kötü degil, ama hak etmiyorum. Offfff iki gecedirli sinirden uyuyamiyorum.

SInirlenip dün internetten alisveris yaptim ;=)))

Ay ELIIIIIIFFFFF inanmiyorum. EVLENIYON giiiiizzz

elif canım hiç bişeyi düşünme keyfini çıkar herşey yolunda olacak emin ol:)))

kız jülişş ne güzel şeyer almışsın öyle gııı:)

şekerlerrrr ben geldimm
bende acayip sevinçli ve mutluyum aşkım gözbebğim yarın sabah benimleeeeeee:sm_cool:
hatta bu saatlerde giremem artık neteeeee:sm_cool:

Hadi gecmis olsun canim ;=)))) O zaman bugün kendinle ilgilenirsin ))
Manikür,Pedikür, Kas,biyik,Sac,Agda filan....
Oho cok isin var yerimseniben

annnaaa jülide seksi şempanze olcekmişşş kaydirigubbakcemile3 he valla evleniyom valla nasıl olcak bilmiyorum ama evleniyorum işte b..k var gibi.
sende sıkma canını be jülidem yapan bulurmuş.allah hak yiyeni cezasız bırakmaz.

annnaaa jülide seksi şempanze olcekmişşş kaydirigubbakcemile3 he valla evleniyom valla nasıl olcak bilmiyorum ama evleniyorum işte b..k var gibi.
sende sıkma canını be jülidem yapan bulurmuş.allah hak yiyeni cezasız bırakmaz.

kuzu gitme bir yere davetiyemi ekliyorum senin için yerimseniben

kuzu gitme bir yere davetiyemi ekliyorum senin için yerimseniben

kuuşşuummmmm teşekkür ederim.çok güzelmiş davetiyen.ilk defa gördüm bu modeli. Şeniz hayırlara vesile olsun.sende yarın kavuşuyosun aşkına.gözünaydın bitanem.bol bol hasret giderin ve bu gidişi son ayrılığınız olsun,allah bidaha özlem çektirmesin size inşallah a.s.

sağol bitanem.sen ne zaman gidiyosun tekirdağa?
bu arada keşke benim içimde biraz kıpır kıpır etse çok sevinicem.mal gibi oldum iyice fisfisfis

Ben yarın gidicem, 3 te çıkıcaz. Ben tekirdağın içine gidicem.

iyiyim tubişim.evet bu gece 2.30 da çıkıyoruz yola.midem o kadar kötü ki bugün onca yolu nasıl gidicem bilmiyorum -tatlicadiarzu-

tatlım, eczaneden uyku hapı yada araba tutması için hap var ondan al.
işe yarıyor. Uyku hapı alsan daha iyi olur, yorgunluk fazla olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…