2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

nilaycımmm lütfen düğün tarihimi değiştirirmisin canım 25 eylül oldu da senağlama

ağlıycam ölecem derdimden yaaaa üffffffffffffff

elifcimm bizim buraya geliyon düğüne canım benim inşallah kazasız belasız atlatırsınız hayırlısıyla inşallah mutluluklar canımmm Şeniz

canım niye sarktı düğün eylüle?kötü bişey mi var? :teselli:

Kızlar merhaba ben geldim senağlama size anlatacaklarım var..

Geçen hafta perşembe işten çıkarıldım. bildiğiniz gibi ayrıntıları anlatayımda rahatlayayımm ...ücretsiz izin dediler 2 ay. ben araştırdım 2 ay ücretsiz izin verme hakkları yokmuş tabi düğün hazırlıkları falan resmen depresyondayım :çok üzgünüm: neyse maaşımıda vermediler tabi günlerdir iş arıyorum. iş görüşmelerine gidiyorum hergün dolayısıylada nete giremiyorum senağlama giremeyincede paylaşımda bulunamıyorum.. içim o kadar sıkılıyoki. hem işsiz kaldım hem iş bulamıyorum düğüne 2 aydan az süre kaldı. eksikler var ev tutulacak para yok. maaş alamadım. dokunsanız ağlıcam yani. bide bu kadar aksilik üzerine boğazımı tutamayıp çok düzensiz yemek yedim ve 1 kilo aldım :çok üzgünüm: off ya hayatımın en kötü günlerinimi yaşıyorum neee.
bugün eski patronum mali müşavir onla görüştüm tazminat hesaplattım. sonra avukata gidip güzel bi ihtar hazırlattım. notere gittim ihtarı verdim. pazartesi yollıcaklar.
patroniçe kaç gündür beni arıyo sürekli çamur atmaya çalışıyo nasıl üzgünüm anlatamam..senağlama... bana yıl başında artık fatura kesme dedi. yılbaşından beri fatura kesmiyodum. bugün arıyo maliyeden geldiler ceza kestiler diye beni kandırmaya çalışıyo. geçen günde kasa defterinin içindeki para yüzünden tartıştık. defterin içinde para vardı bu ne parası niye orda diye hesap sordu. ben kötü niyetli biri olsam o parayı kasa defterinin içine değil cebime koyardımm.. senağlama bide beni çıkarttığı gün 3500 usd senin yüzünden zarara girdik dedi. bunlar şubat ayında halkalıda bi adama para gönderdiler. adam o parayı bankadan alıp şoför e götürecekti. götürmüş ama şoför parayı almadım diyo. onun suçlusuda benmişim makbuz hazırlamamışım ondan adam para almadım diyomuş. ya ben 2 yıldır orda çalışıyorum hiç bankadan gönderdiğimiz paraya makbuz kesmedik ki maksatları çamur atmak senağlama bıktım bunlardan yaaa :çok üzgünüm:Allahım ne kötü insanlar var dünyada yaaa.. Tam düğün arifesinde beni böyle bıraktılar.
bide ben o salaklar için her ay 400 tl maaşımın kesilmesine ssk mın ödenmemesine göz yumdum :çok üzgünüm: iş hayatında acıma denen şey yokmuş öğrendimm senağlama

canım seni çok iyi anlıyorum subat ayında bende işten cıkarıldım. ama ne olur uzulme allah buyuk gerçekten yardım ediyor 1 ay içinde gene iş buldum hemde daha iyi bir maasla. uzulme nolur umarım en kısa zamanda sende guzel bir iş bulucaksınsenağlama

selam kızlar günler sonra nihayettt...

hazırlıklar son gaz devam ediyor...gelinliğim hazır, damatlığı aldık hazır bekliyo, balayımızın rezervasyonunu yaptırdık,evde mutfak dolapları takıldı,boya badana yarın bitecek,
duşakabin takılacak ve pazartesi döşemeler olup,kapılar takılacak ve temizlik kalacak geriye...
önümüzdeki hafta bitecek diye düşünüyorum haftasonu da mobilyalar,perdeler gelirse 19-20 mayıs tatilinde yerleştirebilirim diyorummmm...umarım bi aksilik çıkmazz....
allah hepimizin yardımcısı olsunnn...
öpücüklerr...:)

şekercim lütfen bu kadar dert etme kendine.
dünyanın sonu değil ki balım yaa:teselli:
bak elifin nişanlısıda işsiz kaldı.
üstüne üstlük o bir erkek. evlenip gelecekler sorumlulukları daha fazla olacak. onun üstündeki yükü bir düşünür müsün? allah tez zamanda onada sanada hayırlı bir iş nasip etsin kuzum. Bak herşeyde bir hayır vardır. Allah gümüş kapıyı kapatır altın kapıyı açar tatlişimyerimseniben lütfen yıpratma kendini. öyle sırf dert edinmek içinde 1 kiloyu falan düşünme :mymeka: en büyük dedin bu olsun kuzumŞeniz hadi bakim toparlan :lepi:

Günaydınnnnnnnnnnnnnn cicişler.
Khenacım,daha iyi koşullarda ve sigortalı bir iş bulacaından eminim,içini ferah tut tatlım
Burcucum gözün aydın cnm,iyi vakit geçirmeniz dileğimle çok öptüm

İnşallah günlerdir iş aramaktan yoruldum inan evde oturmaya alışkın değilim çıldırcam sanki

sağol burcu ya inan içime su serptin şimdi iyiyim ama bu ekranı kapatınca inan yine herşey beynimde geri dönüyor.

Günaydınnnnnnnnnnnnnn cicişler.
Khenacım,daha iyi koşullarda ve sigortalı bir iş bulacaından eminim,içini ferah tut tatlım
Burcucum gözün aydın cnm,iyi vakit geçirmeniz dileğimle çok öptüm

sağol mısra inşallah hepinizin dediği gibi olur mutlu haberi sizlerede veririrm.

Kızlar nişanlımm birazdan gelmek üzere gelemezsem bir kaç gün özleyin beni anacımmmm.....

ne mutlu sana ohh artık yeni sırta binme fotolarınıda yollarsın bize alkisalkisalkis deli kızz
hadi bol bol zaman geçirin biz seni şimdiden özledik bileeeŞeniz

dün akşam 22 de patroniçe aradı sabah için üzgün olduğunu sinirli olduğu için öyle davrandığını söyledi. pazartesi yeni bir başlangıç için gel konuşalım dedi. :dilcikar: ama iş işten geçti ben ihtar yolladım. gidersem görüşür artık onlara güvenemeyeceğimi ve onlarla çalışamayacağımı söylerim. kesin gine buda bi oyun her iyi niyetlerinin altında kötülük arar oldum psikolojik sorunlar başladı galiba bendeeelaelaelaelaelae

Bu bır psıkolojık sorun deĞıl tatlım,yaŞadıkların kolay deĞıl,gÜven duygunun yokolmasıda Çok normal.sakın gerı adım atma

Günaydın kızlar .burcuşa iyi gezmeler .khena canım bilmem eğer başka iş bulma imkanın varsa gitme ama iş bulamicanı düşünüyosan ve maddi açıdan ihtiyacın varsa git tekrar başla en azından başka taraftan daha iyi bi iş araştırırsın ve sonra sen çeker gidersin.kısaca seni kullanmalarına izin verme sen kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…