2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ohhhhhhhh tamam canımmm hepsini aldımm sanaaaaaa hadi güle güle kullannnnnnnnlülülülülülülülülülülülülülülülülülü:sm_cool:

hihoyyythihoyyytsende olmasan cnm ben napcam... çok tşk ederim şekerim...
daha ortada ew yok bunlar benim hayallerim:utangac:
ayrıca belkide sığmayacaklar:( veyada bulamıcam bunları neyse kısmet artıkkaydirigubbakcemile4

yooooook canım yoooook o kadar kırmızı olmasın yaaaa ben evimin öteki odalarındad vakit geçirmek istiyommmm kırmızııı fazla ilgi çekiciiii hiiiiç uğraşamam ben askerimle sonraaaaasırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tabiki o da bi başık açısı, iddialı bi yatak odası olurdu... ii işte sende sadece uyumak istiosan orada benim gibi yapcaksın lila krem ve mor...laelaelaelaelae

senağlama allah yardımcın olsun arkadasım
su askerlik olayını hep beraber atlatacagız insallah
benim nişamlımda kasımda gidecek insallah kısa dönem olur

Allah kolaylık versin cnm umarım kısa çıkar bi an önce kavuşur hayatınıza kaldıınız yerde dahada güselleştireerrek devam edersiniz...

:dance: kızlar harikasınız valla
bu geceki güzel sohbet icin sagolun zaman nasıl gecti anlamadım.
herkese iyi geceler bende cıkıyorum
kendinize iyi bakın öptümm

710ey9.jpg
işte canım benim dedidğim buu...

ayrıca bende karar verdim madem öyle philips alcam ütümü...

Günaydın kızlaaar a.s.

Özge ben de bu tost makinasını begendim ancak internet dışında henuz hiçbir yerde görmedim. Sanırım bu Arzum Panini degil mi? Bunun için ne çok küçük ne çok büyük diyorlar. Minyon bir görünümü varmış okudugum kadarıyla sırnaşık şey
Yaptığım araştırmalar sonucu bana da bu çok iyi gibi geldi. Aslında tefal in snack'n clean modelini istiyordum waffle falan da yaptıgı icin ama onla ilgili çok şikayet okuyunca vazgeçtim.
Canım bu ürünü hangimiz görürsek dişarda birbirimize yorumlarımızı aktaralım, ona göre alalım yerimseniben

Günaydın kızlaaar a.s.

Özge ben de bu tost makinasını begendim ancak internet dışında henuz hiçbir yerde görmedim. Sanırım bu Arzum Panini degil mi? Bunun için ne çok küçük ne çok büyük diyorlar. Minyon bir görünümü varmış okudugum kadarıyla sırnaşık şey
Yaptığım araştırmalar sonucu bana da bu çok iyi gibi geldi. Aslında tefal in snack'n clean modelini istiyordum waffle falan da yaptıgı icin ama onla ilgili çok şikayet okuyunca vazgeçtim.
Canım bu ürünü hangimiz görürsek dişarda birbirimize yorumlarımızı aktaralım, ona göre alalım yerimseniben

tamam canım aklımdaa yerimseniben biz dün bayağı çeyi muhabbetiyapıp bişiyler ekledik kızlar sizde bir bakına.s.

benim bildiğim 7 8 sene oldu. süperrr bişiy... lastiği esnemiştir hatalı kullanımlarda oluyor die duydum bizimki taş gibi vallahi. neredyese her yemeği onda yapacak annem. 20 dakikada kurufasulye nerde görülmüş. kesinlikle alıcam hemde set olanlarından. bir 8 lt. birde 4.5 lt. birinde cam kapak var. ama asıl kapak ikisinede uyuyor. diğerinide normal tencere gibi kullanabiliyorsun yani yerimseniben

Ben de bu set olandan almıştım 4 ay kadar önce, kampanyadaydı o dönem. İnşallah kullanışlı olur çünkü düdüklü tencereden cidden çok korkuyorum, böyle sanki patlayacakmış gibi geliyor. Evde bile ocakta düdüklü varsa pek mutfaga girmemeye çalışıyorum :1ninca:

Ben de bu set olandan almıştım 4 ay kadar önce, kampanyadaydı o dönem. İnşallah kullanışlı olur çünkü düdüklü tencereden cidden çok korkuyorum, böyle sanki patlayacakmış gibi geliyor. Evde bile ocakta düdüklü varsa pek mutfaga girmemeye çalışıyorum :1ninca:

canım birebir kullanmasak bende çok korkardım. ki annem yeni evlendiğinde bir kere fasulye patlatmış tavanlara kadar... ama biz bunda hiç öyle bişiy yaşamadık.gerçekten güvenli. ben memnun olmasak hayatta almazdım az buz para değil. aynen bende o set olanındn istiyorum canım.cici yemekler yaparsın inş onda...Şeniz

gunaydın kızlarr nasılsınz(bu lafım ıkı kışı ustune alınmasın onlar kendını bılıyoo yok ütü yok tost ma.zaten kulaklarım cınladı ulan neden evde net yokkı bunlara ınat alcma netı eve bee)

gunaydın kızlarr nasılsınz(bu lafım ıkı kışı ustune alınmasın onlar kendını bılıyoo yok ütü yok tost ma.zaten kulaklarım cınladı ulan neden evde net yokkı bunlara ınat alcma netı eve bee)

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: alındı anlaşıldı :roflol::roflol::roflol: o iki kişi kendini biliyor :lepi:
ama genede günaydınnnn canımmmmmŞeniz

tamam canım aklımdaa yerimseniben biz dün bayağı çeyi muhabbetiyapıp bişiyler ekledik kızlar sizde bir bakına.s.

Ayy görmem mi oku oku bitiremedim yorumlarınızı hala okuyorum, arada bir benle ilgili olan yerlere yorum yapıyorum kaydirigubbakcemile3 Sonra tekrar okumaya devam

Ayy görmem mi oku oku bitiremedim yorumlarınızı hala okuyorum, arada bir benle ilgili olan yerlere yorum yapıyorum kaydirigubbakcemile3 Sonra tekrar okumaya devam

hadi kolay gelsin bacım kaydirigubbakcemile4 yatak örtüleri falanda ekledim heps için yorum istiyorum ona göree şakkıdı birde çatal kaşık bıçak la ilgili 2 resim ekledim biri sonlarda biri daha geride 245 deydi sanırım onlarada bakıverin hatunlar önemli benim için gidip alcam bak o antikeyiiikaydirigubbakcemile3

sıbel turuncu şu ustekı kişiye söleyın bız burda okadr durdumm donup bı kere benle bu kadar ılgılenmedı ıns alca duduku patlar utuyu yakar tost komur olur aminn

sıbel turuncu şu ustekı kişiye söleyın bız burda okadr durdumm donup bı kere benle bu kadar ılgılenmedı ıns alca duduku patlar utuyu yakar tost komur olur aminn

böylede beddua olmazsiiii :mymeka:

affet beni böcükkkkk senağlama

onca latifeler yaptım sen burası için önemlisin dedim daha ne diyimm :oklava:

Hepiciğinizede günaydın hatunlarr....

Cbell cim hoşgeldin kuzum
Alev nasıl oldun güzelim?Toparlandınmı biraz ?
Burcucum okudum çeyiz muhabbetinizi.Aldıklarınızı ve alacaklarınızı güle güle günlerde kullanın inşaallah.Ben küçük mutfak aletlerimi falan hep aldığım için ürünler hakkında bi yorum yapamıyacam a.s.

Back
X