2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Hepiciğinizede günaydın hatunlarr....

Cbell cim hoşgeldin kuzum
Alev nasıl oldun güzelim?Toparlandınmı biraz ?
Burcucum okudum çeyiz muhabbetinizi.Aldıklarınızı ve alacaklarınızı güle güle günlerde kullanın inşaallah.Ben küçük mutfak aletlerimi falan hep aldığım için ürünler hakkında bi yorum yapamıyacam a.s.

sağol tatlım canın saoğlsunnnŞeniz

hadi kolay gelsin bacım kaydirigubbakcemile4 yatak örtüleri falanda ekledim heps için yorum istiyorum ona göree şakkıdı birde çatal kaşık bıçak la ilgili 2 resim ekledim biri sonlarda biri daha geride 245 deydi sanırım onlarada bakıverin hatunlar önemli benim için gidip alcam bak o antikeyiiikaydirigubbakcemile3

Canım baktım hepsine, bakma yorum yazamadım birkaç gündür ama yazılanların hepsini okudum. Çatal kaşık için ikinci koyduğun daha iyi gibi ya, ilkinde cidden zorlanabilirsiniz, hrm misafirler de aç kalmasın di mi :)
Yatak örtüsüne gelince o konuda ben de kafama yatan modeli henuz bulabilmiş değilim, ne normal kullanım icin ne de ilk başta serilecek o şaşalı yatak örtüsü için. Koyduğun örtüleri be nde görmüştüm Sarev'de ama bir de yakından gör derim ben. Çünkü yakından o kadar canlı değil gibi geldi renkler bana :uhm:

Canım baktım hepsine, bakma yorum yazamadım birkaç gündür ama yazılanların hepsini okudum. Çatal kaşık için ikinci koyduğun daha iyi gibi ya, ilkinde cidden zorlanabilirsiniz, hrm misafirler de aç kalmasın di mi :)
Yatak örtüsüne gelince o konuda ben de kafama yatan modeli henuz bulabilmiş değilim, ne normal kullanım icin ne de ilk başta serilecek o şaşalı yatak örtüsü için. Koyduğun örtüleri be nde görmüştüm Sarev'de ama bir de yakından gör derim ben. Çünkü yakından o kadar canlı değil gibi geldi renkler bana :uhm:

evet misafirler aç kalsın istemem :roflol:
yatak örtülerinide evet görmümtüm sadece kırmızısını ama... genede fena bulmamıştım. hala araştırma ve karar verme aşamasındayım. yatak örtüsünü yatak odası takımıma karar verdikten sonra almayı düşünyorum sonra pişman olmıyım die...yerimseniben sağol canım yorumların için...Şeniz

sıbel turuncu şu ustekı kişiye söleyın bız burda okadr durdumm donup bı kere benle bu kadar ılgılenmedı ıns alca duduku patlar utuyu yakar tost komur olur aminn

:roflol: :roflol: :roflol: İLahi Uğur Böcüğü sen çok yaşa e mi sırnaşık şey Öldüm gülmekten sabah sabah

sağol tatlım canın saoğlsunnnŞeniz

güzelim çatal-bıçak takımını ben pek kullanışlı bulmamıştım dediğim gibi.Ama daha sonraki gönderdiğin daha iyi diğer antikaya göre kaydirigubbakcemile2

Tost makinasını ben küçük aldım fazla yer kaplamasın diye.Ama bu büyükte güzelmiş.

Ütüyü ben Philips buhar kazanlı aldım.Evdede buhar kazanlı kullanıyoruz.Pantalonu gömleği yağ gibi ütülüyor bir görseniz.Abartısız 2 saatlik ütüyü 1 saate indiriyor

Mikseride ben hani böyle ayaklılar var ya kendi karıştırma kabı ile.Elinde tutmana gerek kalmıyor.İşte onlardan aldım.Malum ben kek pasta işlerine çok düşkünüm.Kolum yorulmasın diye böyle bişey aldım.

Blenderim braun.Mutfak robotum philips...Daha aklıma geldikçe yazarım

Özge bu arada senin resmini koydugun tost makinesi Arzum Panini, ama site icindeki muhabbetleriniz Arzum Tostçu üstüne :uhm: Kafam karıstı benim şimdi hangisini alacaksınız :uhm: Ben Panini yi alacagım gibi gozukuyor, hem 4dilimlik tost makinesi büyük olur, Panini 2 dilim yapıyormuş yeter o bana. Tüm ekmegi de alıyormuş falan.

:roflol: :roflol: :roflol: İLahi Uğur Böcüğü sen çok yaşa e mi sırnaşık şey Öldüm gülmekten sabah sabah

sen gulmekten öldun ben kahroldum bee bunca emek edıp sıze okadar ceyız resmı koydum ama nankör cıktı adamın bırı
ayrıca o aldıklarından bende alcam yakın takıpteyım onu kaydirigubbakcemile

Özge bu arada senin resmini koydugun tost makinesi Arzum Panini, ama site icindeki muhabbetleriniz Arzum Tostçu üstüne :uhm: Kafam karıstı benim şimdi hangisini alacaksınız :uhm: Ben Panini yi alacagım gibi gozukuyor, hem 4dilimlik tost makinesi büyük olur, Panini 2 dilim yapıyormuş yeter o bana. Tüm ekmegi de alıyormuş falan.

evet canım başta panini düşündük. işin aslı ben kisinide aynı sanıyordum. sonra araştırdık k frklıymış. bende az tost yaacak olsaydım bunu alırdım. tek fark boyut. ama benim nişanlım tost canavarı .tüm ekmeğe yapıyor. :roflol: onun için bunu alıcam. on kere pişir derdi olmasın die. ama dediğim gibi bayağı büyük. tostçulardakinden hafif küçük. profesyonel tost makinalarına benzittor. bakalım paniniyi yakından göreyim. eğer çok küçük değilse belki ondan alırım ama tostçuda kararlıyım sanki... diğerinin adıda tostçu bu aradayerimseniben

evet canım başta panini düşündük. işin aslı ben kisinide aynı sanıyordum. sonra araştırdık k frklıymış. bende az tost yaacak olsaydım bunu alırdım. tek fark boyut. ama benim nişanlım tost canavarı .tüm ekmeğe yapıyor. :roflol: onun için bunu alıcam. on kere pişir derdi olmasın die. ama dediğim gibi bayağı büyük. tostçulardakinden hafif küçük. profesyonel tost makinalarına benzittor. bakalım paniniyi yakından göreyim. eğer çok küçük değilse belki ondan alırım ama tostçuda kararlıyım sanki... diğerinin adıda tostçu bu aradayerimseniben

Biliyorum canım bak ben de Tostçu yazmışım mesajıma :))) Çok araştırdığım için son zamanlarda artık modelin resmini görüp adı şu der oldum. Bayi gibiyim anlayacağın :roflol:

redrosekirmizigulix1.jpg

bu çiçek senin için böcüküm:utangac:

cok saol utandrdın benıı
ya moralım cok bozuk aslında yaa cnm bısey yapmak ıstemıyo son zmnlar cok kotu gecıyo baksana takvımımde az kalmıs2 gunn

Back
X