2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bılıyom çok konustımm amme ıkı şey ısıtyoommm sızdenn
bır 294 sayfayı okuyun nolurr yazdıklarım ne komık beee
ıkı bana msj geldı (sankı gelemez gıbı) ama ısyerıme ve mustı yollamıs telekızdakı kız dıokı .... numaradan bı msj aldınız tekrar dınlemek ıcınn 1e bas dınlememek ıcın kapat telı(ne komık yaa)ama 1e basıyom aynı seyı tekrarlı msj neyım yok ıkıncısı telı kapatıyom ama kadndan kurtulus yok gerı acıyom 2 dk sonra kadın hala aynı seyı takrar edıyo

bana cvp vermednız bee askolsunnn :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

alev cnm kırmızı dedın hangısı bıraz gec cvp olcak ama olsunnn yaprak dokumundakındense bulcam cnm sen merak etme hele sen paardan haber ver

ehrazatndends9.png

aha buda arkasıı

işte kızlar hayalimde ki gelinlik bu yada buna benzer bişiy... gayet sade ve şık... saçda şöyle olabilir...
82600961bf9.jpg

Canım gelinlik güzelmiş...Gerçi ben gelinliğimin azcık kabarık olmasını istiyorum a.s

alev cnm kırmızı dedın hangısı bıraz gec cvp olcak ama olsunnn yaprak dokumundakındense bulcam cnm sen merak etme hele sen paardan haber ver

alla alla yazıyomm yazıyom yazım ılla gıdıp brıının ustune cıkıyoo :jeyyar: aman kacrmayın yazılarımı

burcu babam benı vurur ben öle gıysemm ama cok guzel yanı ıdaere eder hahaha
kızlar yaa sıze dıomkı reklam yapmayın anam neden anlamazsınız sımdı atılcaksınız sıteden cabuk o sıtenın adı gectığı yerlerı sılın bakem
lıbra al bızede hemen haber et emı
seven sıl baıcm sıl

BURCU HANIM ILK CVP VEREN BEN OLAARAK benı kaale almadın kanımcaa ama olsunn :kızgın: :kızgın:

ı halt yedın sımdı sınırımı senden alcam heee bunlara okadar sey yzıyom hıc bıraz oncede soru sordum cvp yok kımseden yok anam yok ınsan oğluna yaranılmıyo ama kahrolsun bu içimdekı ınsan sevgısıne
ayy kız sımdıkk kacaccakk hosgeldınn nasılsın neden gec kaldın :1hug
:

teşekkür ederimm canımma.s. bi sen merak ettinn o da ben gelince aklına geldii:çok üzgünüm:
işlerden ancak vakit bulabildimm:bbo:
yaa ben de biran önce işimden kurtulmak istiyoruummm mirmirmirmir

teşekkür ederimm canımma.s. bi sen merak ettinn o da ben gelince aklına geldii:çok üzgünüm:
işlerden ancak vakit bulabildimm:bbo:
yaa ben de biran önce işimden kurtulmak istiyoruummm mirmirmirmir

valla bunlara çene yatstırmekten ınan unuttum yok bırın gelınlık ıster bıtrı yemek takımı bırı nevresım ole yanı yoksa unutmam kız naptın neden ısten kurtulmak ıstıyon bende zengın koca arıyom bnulursam kurtulcamm ıns :Saruboceq:

alla alla yazıyomm yazıyom yazım ılla gıdıp brıının ustune cıkıyoo :jeyyar: aman kacrmayın yazılarımı

valla bacım ben seni takip edemiyom :sm_confused:...
Tam cevap yazayım diyom.Bide ne göreyim böcük gene birinin yazısının üstünde geziyooo.Forum sana öncelik mi tanıyo ne :dilcikar:

Back
X