2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

valla bacım ben seni takip edemiyom :sm_confused:...
Tam cevap yazayım diyom.Bide ne göreyim böcük gene birinin yazısının üstünde geziyooo.Forum sana öncelik mi tanıyo ne :dilcikar:

ya oncelık tanıyo yada basından atmak ıstıyo çözemedım ayy kımse kalmadı yaaa sana alcam nevresım takımını yollayım mı kaydirigubbakcemile4

nev_saten_jaguar_b.jpg

valla bunlara çene yatstırmekten ınan unuttum yok bırın gelınlık ıster bıtrı yemek takımı bırı nevresım ole yanı yoksa unutmam kız naptın neden ısten kurtulmak ıstıyon bende zengın koca arıyom bnulursam kurtulcamm ıns :Saruboceq:

hayırlısı canımm hiiiççç sormmaaa çok dertliyiimmm bu iş konularundaasenağlama
nasıl kurtulucamm onu da bilmiyorum yaCADIARZU

kız aslında varda ben dekorasyon ürünlerımı leopar aldım bazıları oyuzden olmaz mı dıyonuzz alla alla neyse zaten bı daysın colurs bıde o yaprak dokumde vardıya kırmzı olan onu alcamm saten olaarktann

kız aslında varda ben dekorasyon ürünlerımı leopar aldım bazıları oyuzden olmaz mı dıyonuzz alla alla neyse zaten bı daysın colurs bıde o yaprak dokumde vardıya kırmzı olan onu alcamm saten olaarktann bı bakem baska varsa koyamm sız olur dıyınn

yaa böcüük tşk ederim, daysincoloursun newresimlerine bitiyorum... koydun öle resimlerini gene iştahım kabardı... 10 tane falan newresimini aldım gene doymuorum gene doymuorum... renkler harika desenler züper...

kızlar siyah newresim kullanışlı mı sizce rengi soluo falan diolar... oysaki çok istiorum almak...

Back
X