2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy ben hıc erkek parası yemedım yememde zaten benım herıflere derdım(sevgıllerıme alty tarafı ıkı manıtam oldu bırı mustı oburu murat )ben calıscam sızın verdığınız bana 1000 ytl olsada az gelır ama ınsanın kendı parası gıbısı yok yaad ben öleyımmm babamdan bıle almam yoksa kuruşsuz gezerım genede almam calıscam ben ama şöle saat 10 gelsem işe 4 te gtsem ne ı olar

1 sen hıc merak etme erkekler hıc uyumdan anlamaz ben okadar cok dantel yaptımkı 3tne pıke 2 tane nevreım sarılcakk ama erkkler anca gelır o yatağa bakar uyuma deıl sen hıc merak etme huzr olsun yeter ne uyumu ya yerım uyumu :roflol:
sonra ben sana buklcam kız ucuz sen paarnı bırıktr ok mı ıkea var carrefour var bı gırsek carrefoura zaten 3saate anca cıkarız bı gunumuz öle gıder gamyoncuiremsu

tamam canım sağol para biriktiricem gideriz benim o az desenli olan takımın yerine bakar alırız birşeyler

ayy patron geldı bugun ıznı tekrar konuscam anam bılet 55 ytl bee göreme turızm yerı ya cok pahalı yaa
benım koyduğunm desenden mı cnm carrefourda var bakarız keın cok guzellerı vardr uygunda alırız

kızlar işte çalışmak sorun değil benim için...Sorun ikiyüzlülerle beraber olmak..Zaten ben evlendikten sonra başka bi işe gireceğim mecburen.
Benim durumum biraz farklı kızlar.Şuan kendi işyerimizdeyim ama hiç birşeye hükmedemiyorum.Baştan salaklık yaptım işte kötükedihüso

turuncum sıkma canını çiçeğim..her şey yoluna girer zamanla , üzülmea.s.

uzmanlık alanın ne acaba libra:uhm:

perlecim avukatım ben canım..mesleğim oldukça stresli ve yorucu:CüvCüv:

turuncu canım sıkma kendini ben de bazen çok bunalıyorum inan ki bizler gibi olan çok insan var.Ben de çalışmak zorundayım evlenince de şu anda 2 yıldır burdayım maaşım tam rayına oturdu bırakıp baştan başlamak çok zor.Mecbur dayanıcaz artık

canım nerelerdesin sen ya

Canım sen beni sorunca ben hemen sana cevap verdim ama o ara bir sürü mesaj girdi araya gelinlik modelleri, nevresim modelleri derken görmedin sen benim sana attıgım cevabı.
İşlerimi düzene koydum canım, tatile gideceğim için dönünce iş birikmesin diye bu hafta sıkı çalıştım.

Canım sen beni sorunca ben hemen sana cevap verdim ama o ara bir sürü mesaj girdi araya gelinlik modelleri, nevresim modelleri derken görmedin sen benim sana attıgım cevabı.
İşlerimi düzene koydum canım, tatile gideceğim için dönünce iş birikmesin diye bu hafta sıkı çalıştım.

tamam canım görmemiştim ben cevabını ben de iyileştim geldim aranıza.Hastayken de hep çalıştım ama hiç giremedim zor çalıştım hep masadaydı kafam.Şİmdi daha iyiyim.Şimdiden iyi tatiller.Bne bu yıl 2 haftalık iznimi de annecimle evde geçirdim son tatilimdi evimde geçirmek istedimsenağlama

tamam canım görmemiştim ben cevabını ben de iyileştim geldim aranıza.Hastayken de hep çalıştım ama hiç giremedim zor çalıştım hep masadaydı kafam.Şİmdi daha iyiyim.Şimdiden iyi tatiller.Bne bu yıl 2 haftalık iznimi de annecimle evde geçirdim son tatilimdi evimde geçirmek istedimsenağlama

Çok sağol canım, önümüzdeki hafta aranızda olamayacağım, ay artık siz bir haftada döktürür de döktürürsünüz. Gelince ilk iş yazdıklarınızı okurum artık :bbo:
Sana da tekrardan geçmiş olsun canım dikkat et kendine. a.s.

cok güzel olmasada idare ederler:) kira olcagı için fazla pahalı almak istemedim inşllah kendi evimiz olursa değiştiririz:)

slmm kızlar nsılsınızzz
bende mobilyaların fotolarını koyayım size ama nasıl koycam hiç bilmiyom:)

resmın ustune tıkl OZELLIKLERDEN URL adresını kopyala sonra yazı yazdıın yere gel ordakı sarı dağ remı olan kutucuya tıkla htpp dıye bısey cıkıyo onu sıl YAĞPISTR YAP YOLLA ok kaydirigubbakcemile2

cok güzel olmasada idare ederler:) kira olcagı için fazla pahalı almak istemedim inşllah kendi evimiz olursa değiştiririz:)

canım yeter ki mutlu olalım eşyalar boş ya bakmayın hevesleniyoruz ama Allah ağız tadıyla geçim versin.Bizim de kira olacak ama sen nasıl erken aldın ev kira ise ben eviniz var yerleştirdiniz sanıyordum.Aldığın yerin deposunda mı eşyalar

Back
X