2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

aşkısı ben fırınımı evlenirken nişanlımla birlikte almayı düşünüyorum..
çeyiz olarak almayacağım yani..
bir de biz tayinci olacağımız için evimize uygun bir şey almamız gerekecek:1rolleyes:

gunaydınn çirkınler....-tatlicadiarzu-
ben geldımmmm açılınn
ay orucun ılk gunu cok guzel gectı ıns bundan sonrada hep öle olur ama akşam ezan cok gec okunuyo yemek yıyınce sızıyommresmen ama genede namazımı kılıp yatıyomm
fırınla ılgılı fıkrımı hemen yazam ben bulasık makınası alacağım içinde fırınımı cok yer kaplamasın dıe set ustu alcaktım fakat fıkrım sonradan kesınlıkle değiştı ınox turu bı fırın alcamm altu ustu ayrı olan bızım evdekı ole cunku cok memnunum arcelık hee set ustu alıp mıkro dalga fırın almakta bana saçma gelıyoo neden mı hem ı pısırmıyo hemde gene yer kaplıyoo kaydirigubbakcemile5 ayy ne cok konustumsabah sabahh amma çenem var hee kaydirigubbakcemile3

ben de evlenirken almayı düşünüyorum o yüzden pek araştırmadım daha ama şuanki fikrim multifonksiyonel olanlardan alırım canımCADIARZU

ben de evlenirken almayı düşünüyorum o yüzden pek araştırmadım daha ama şuanki fikrim multifonksiyonel olanlardan alırım canımCADIARZU

canım ben aldım fırınımı... Bosch marka. üstü ocak altı fırın. bildiğimiz ocaklardan yani. son çıkanı. inox iz yapmıyor. ayrıca aynı nda yemek pişirinde kokuları karıştırmıyormuş. onların yalancısıyım :roflol: birde mikro dalga alıcam kısmetse. sositososito

günaydın böcükümmmm.... Şeniz

buda fıkır olsun dıye elektro turba tabı bennım alcam multısındennn olcekkk 1100 ytl

Ben araştırdım epeyi bi, modelleri falan da çıkardım ama ne biliyim o fırınlar bana çok kullanışsız gözüküyor :çok üzgünüm: Çok kararsızım o nedenle.
Bu arada biz de seneye alacaktık ama zaten alacağım modeller belli, e beyaz eşyada da çok bir fiyat oynaması olmuyor. Alayım da çıksın aradan diye düşünüyorum CADIARZU

yawrular buda benimkii

bizde öyle düşündük tatlım. madem alınacak alalım da parasını düğüne kadar ödüyelim dedik...

ayy bakın gene sıızn ıcın sabah sabah epey çalıstımmm cabuk aranızda para toplayın evımıe pc alakk

Ben de ya Bosch ya Siemens alacagım fırın, bulasık makinesi ve çamasır makinesini. Modellerini falan da çıkardım zaten. Hepsi belli. Hem bu iki marka birbirinin aynı ürettiği için çok sorun yok. Sadece servis olayına bakıp ya Siemens ya Bosch alacağım.

yawrular buda benimkii

bizde öyle düşündük tatlım. madem alınacak alalım da parasını düğüne kadar ödüyelim dedik...

Sanırım bu benim düşündüğüm modelin aynısı kaydirigubbakcemile3 Aaa ama bu beyaz değil mi ben muhtemelen gri olanı alacağım, çünkü mutfak için diğer eşyaları da gri seçmiştim

Son düzenleme:
Ürün Özellikleri
Multi Fonksiyolu Fırın
4 gözü gazlı (2 normal, 1 ekonomik, 1 WOK )
Düğmeden otomatik ateşleme
Termoelektronik gaz emniyet sistemi
Dökme demir ocak ızgarası
Cam üst kapak
2 kademeli teleskobik tepsi sistemi (sürgülü sistem)
Manuel ayarlı hızlı ön ısıtma
Katalitik fırın arka duvarı
Fırın içi aydınlatma
Elektronik saat
Çocuk emniyet tuşu
Tamamen cam iç kapak
Tepsi saklama çekmecesi
Yüksekliği ayarlanabilir ayaklar
Fabrika çıkışı LPG'ye ayarlı (28/30 mbar)
XXL gri emaye fırın iç hacmi (57 l)

işte canım buda özellikleri.... aynı fırında yemek pişiricez demekkiii:)))

Sanırım bu benim düşündüğüm modelin aynısı kaydirigubbakcemile3 Aaa ama bu beyaz değil mi ben muhtemelen gri olanı alacağım, çünkü mutfak için diğer eşyaları da gri seçmiştim

ınox all laa ne gırısı laa okadar model koydum hıckımse bısı dememış sıze bıde bışı yokk :dilcikar: :dilcikar:

Cbell cim bende üstü ocak altı fırın olanlardan düşünüyorum.Marka olarakda bosch düşünüyorum.

yok güzelim beyaz değil fotoda öyle çıkmış. gri gibi. İnox işte. el izi yapmayanlardan.... sengözlerimebaksanab

ınox all laa ne gırısı laa okadar model koydum hıckımse bısı dememış sıze bıde bışı yokk :dilcikar: :dilcikar:

Aman işte inoxlar da gri değil mi Bu inoxlarla ilgili aslında parmak izi yaptığı, silinince su izi kaldığı ve deterjanla silinmelerde boyasının renginin açıldığı söyleniyor. :sm_confused:

Kuzum ellerine sağlık koydun zahmet ettin, ama ben arçelik düşünmüyorum hiç. O nedenle ya Bosch ya Siemens alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…