ben de evlenirken almayı düşünüyorum o yüzden pek araştırmadım daha ama şuanki fikrim multifonksiyonel olanlardan alırım canımCADIARZU
gunaydınn çirkınler....-tatlicadiarzu-
ben geldımmmmaçılınn
ay orucun ılk gunu cok guzel gectı ıns bundan sonrada hep öle olur ama akşam ezan cok gec okunuyo yemek yıyınce sızıyommresmen ama genede namazımı kılıp yatıyomm
fırınla ılgılı fıkrımı hemen yazam ben bulasık makınası alacağım içinde fırınımı cok yer kaplamasın dıe set ustu alcaktım fakat fıkrım sonradan kesınlıkle değiştı ınox turu bı fırın alcamm altu ustu ayrı olan bızım evdekı ole cunku cok memnunum arcelık hee set ustu alıp mıkro dalga fırın almakta bana saçma gelıyoo neden mı hem ı pısırmıyo hemde gene yer kaplıyoo kaydirigubbakcemile5 ayy ne cok konustumsabah sabahh amma çenem var hee kaydirigubbakcemile3
canım ben aldım fırınımı... Bosch marka. üstü ocak altı fırın. bildiğimiz ocaklardan yani. son çıkanı. inox iz yapmıyor. ayrıca aynı nda yemek pişirinde kokuları karıştırmıyormuş. onların yalancısıyım :roflol: birde mikro dalga alıcam kısmetse. sositososito
yawrular buda benimkii
bizde öyle düşündük tatlım. madem alınacak alalım da parasını düğüne kadar ödüyelim dedik...
Sanırım bu benim düşündüğüm modelin aynısı kaydirigubbakcemile3 Aaa ama bu beyaz değil mi ben muhtemelen gri olanı alacağım, çünkü mutfak için diğer eşyaları da gri seçmiştim
Sanırım bu benim düşündüğüm modelin aynısı kaydirigubbakcemile3 Aaa ama bu beyaz değil mi ben muhtemelen gri olanı alacağım, çünkü mutfak için diğer eşyaları da gri seçmiştim
ınox all laa ne gırısı laa okadar model koydum hıckımse bısı dememış sıze bıde bışı yokk :dilcikar: :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?