canikolarım çay makinası almayı düşünüyorum da ,
hangisini tavsiye edersiniz?
tefal olanın normal fiyatı 173YTL civarı fakat indirimde olduğu için 114' e denk geliyor ,
arzum olan da 110 YTL kahve robotu ile birliktegamyoncuiremsu
karar veremedim canikolarımsüprizzzzz
tefal olanın normal fiyatı 173YTL civarı fakat indirimde olduğu için 114' e denk geliyor ,
perle nevresım ıdare eder işte benımkıler kada şık olmasadaa hıııh ayy sıteye gıremedım bee yaa
seven nerelerdesın sen be yaa bence altıustu porselen daha şık oluyo ama sureklı kullanman ıcınde altının daha sağlam bısı olması gerekır
perle hadı hadı gule gule kullan barıı
evt yok mu ben gordum hep gordumm
yahu elınız yokmu sızın bee kahve mı yapcaksınız durmadan onuda makına mı alınırmış su ısıtıcısı caycı neysede bıde kahvecısı sızı ıstemeye gelenler aman duymasın keısnlıkle almazlar benım oğlum olsa almazdım koyun bı cezveye yapın ışınız nee
evt yok mu ben gordum hep gordumm
yahu elınız yokmu sızın bee kahve mı yapcaksınız durmadan onuda makına mı alınırmış su ısıtıcısı caycı neysede bıde kahvecısı sızı ıstemeye gelenler aman duymasın keısnlıkle almazlar benım oğlum olsa almazdım koyun bı cezveye yapın ışınız nee
Niye böcüğüm ne olacak, bunlarda daha guzel yapılıyor kahve diyorlar. Hem bu da cezve yani sonuctaKendi pişirmiyor ki sen olmadan. Cezveye vereceğim emegi buna da veriyorsun... :dilcikar:
hadı bee tembel avratlar sızı :roflol: benım gıbı becerı yok sızde ondann :dilcikar:
ben gelem sızede bakem naıl yapılıooo içmeye gelırımm acı kahvenıızı :içelim:
Günaydın kızlar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?