2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

vallahi canikosuu benim aldığım Bosch bayisi çok samimi bir abim. hatta ben başka şeyler beğendiğimde de beni o yönlendirdi. hayır onu geç şunlardan seç falan dedi. mesela bulaşık makinamıda son çıkan 3 çekmeceliden alacaktım çok kullanışsız diye beni vaz geçirdi. işte bende dedim inoxlar için böyle böyle deniyor. dediki markaına göre değişir. bazı markaların inoxları geçmeyen el izleri yapıyor ama bu yapmaz. yapsa bizim evde gördün kullanırmıydık ded. şakkıdı banada mantıklı geldi...

Anladım canım, tabi öyle tanıdık olduktan sonra sorun yok. O zaman ben de gönül rahatlığı ile alabilirim bu modeli kaydirigubbakcemile5 Aaa iyiki almamışsın o 3 çekmecelileri. Tek tek dizmek işkence olur yaa o kaşık çatalı falan. Ben de 2 çekmeceli bir model beğendim. Bakalım kısmetse alacağım önümüzdeki ay fırını, çaamşır makinesini ve bulaşık makinesini.

Hatta dur onları da ekleyeyim de bakalım aynı seçimi mi yapmışız yine karşılaştıralım:

Bulaşık Makinesi:

Ürün Özellikleri
Enerji performansı: A Yıkama performansı: A Kurutma performansı: A
5 Programlı: yoğun 70 °C, Auto 45-65 °C, eko 50 °C, hızlı yıkama 45 °C, ön yıkama
2 özel fonksiyon: yarım yük, varioSpeed zaman kısaltma (program sürelerinden %50' ye varan oranda tasarruf)
4 ayrı yıkama sıcaklık derecesi
Tüketim Program eko 50: 12 l Su / 1.05 kWh Elektrik
Ses: 48 dB (re 1 pW)Tezgah altina gömülebilir solo
kapasite: 13 kişilik
DosageAssist
Deterjan otomatiği
AquaSensor, Yük sensörü
anti-fingerprint yüzey
Dönüşümlü yıkama tekniği
yenileme elektroniği
VarioFlex sepetler
Rackmatic
XXL gümüş sepetler
Katlanır raf, üst sepette: 2
Katlanır raf, alt sepette: 4
alt sepette esnek çatal bıçak sepeti
yatay bıçaklık
üst sepette bardak rafı: 2 adet
bardak koruma sistemi
çocuk emniyet kilidi
tuş kilidi
Servo kilit
AquaStop
başlama zamanını erteleme özelliği: 1-24 saat
LED'li program takip göstergesi
LED'li parlatıcı göstergesi
eksik tuz göstergesi
kendinden temizlenen filtre

Çamaşır Makinesi:

Ürün Özellikleri
Enerji Etiketi: A / A / B
8 kg kapasite
Devir sayısı: 400 - 1200 dev/dak
Çok katlı su koruması
Kolay kullanım sistemi
Özel programlar: Hafıza 1+2, Spor giysileri, Sensitive, PowerWash 60, Süper Kısa 15, Mix, Hassas/ipek, elde yıkanan çamaşırlar
kısaltılmış program süreleri
LCD, program optimazasyonu ve ilave fonksiyonlar için
touchControl (dokunmatik) tuşlar: ısı, sıkma devri, seçenekler, menü, değiştir
VarioSoft tambur sistemi
AquaSensor
Yük ve deterjan miktarı tanımlama
Başlama zamanını erteleme
Otomatik leke çıkartma programı (14 farklı leke)
Süresiz miktar otomatiği
Köpük tarama sistemi
Otomatik dengeleme sistemi
Çocuk kilidi
Kendi kendini temizleyen deterjan çekmecesi
Program bitiminde akustik sinyal
32 cm çaplı kapak 165 derece açılabilen
Tezgah altına gömülebilir
enerji verimlilik Aplus: evet
kapak kilit malzeme: metal

canım bulaşık makinamız aynıı :sm_cool: çamaşır makinasıda bu hani 15 daika kısa programı olan mı baktım ama bulamadım yaa... eğer oda oysa çamaşır makinalarımızda aynııı :lepi:

alevv cok gecmıs olsunn cnm sağlık herseyin başı cokcokm dıkkat ett ınsan once kendının doktorudur bunu unutma amanhaa
sıbel laa bunların ne zmn aldı valla cok guzel gorunuyo sen evlen kullan ben nasılsa senden öğrenırım memnun kalırsan bakarsın bende alırım haa bıde fıyatları alam

Kuzum ben bunları araştırdım buldum henuz almadım, önümüzdeki ay dediğim gibi hem çamaşır makinesi, hem bulaşık makinesi hem de fırını alacağım. Para biriktiriyorum şimdi. Gelelim fiyata. Bunların Siemens versiyonlarını sormustum gecenlerde bir Siemens bayine 3700 demişti. Bosch ne kadar der bilmem tabi. Ama bundan fazla olmayacağı kesin. Bir de peşin alacağım için spot bayilere falan soracağız fiyatları. Bir arkadaşımızın eniştesi spot bayi. Onlarda daha düşük olur fiyatları dediler. Bakalım ne kadar diyecekler CADIARZU

Şimdi baktım da benim modelde de 15 dakikalık kısa yıkama özelliği varmış. Eğer seninki de 8 kg lık ise aynı çamaşır makinelerimiz deee :lepi: İşte bi aklımı karıştıran yönü beyaz oluşu. Neyse ne de olsa mutfakta olmayacağı için mutfaın gri uyumunu bozmaz. :)

Son düzenleme:
arcelıkle aynı sayılır fıyatları desene
en rahat benım yaa koca yok nasılsa rahat rahat alcam ceyızı genış genış takılcamm

arcelıkle aynı sayılır fıyatları desene
en rahat benım yaa koca yok nasılsa rahat rahat alcam ceyızı genış genış takılcamm

Valla o açıdan şanslısın böcüğüm, hangi birini alsam diye düşünüp duruyorum. Dağ gibi liste:sm_confused: Ama yine de Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre birini, seni, sevgini gerçekten hakeden birini çıkarır karşına :1hug:

yok gülüm ben çamaşır makinasında özellikle beyaz aldım. mutfakla ilgisi yok nasılsa. gerek yok gri almaya... :1hug: demek aynı şeyleri beğenmişiz canımm.. ama benimki sanırım 7 kg. dı emin değilim :uhm: 7 ydi evdet yaaa.. ben yorgan sığıyormu 8 alayım dedim sığıyor gerek yok 7 al dedi. kaza büyyüdükçe devr sayısımı ne düşüyor dedi. verim azalıyor dedi. yoksam ben varya 10 kg alacaktım :roflol:

yaa kızlarr karnım ve belım vee romatızman olduğu ıcın (hıcsanmam dr öle dıo ama hıc alakası yok) heryerım cok ağrıyo halam gelcek galıbaa sımdı orucum ılacta ıcemem cok ağrım basladı yaa dua edın nolurr akşam olam ağrılarımda azalsınn bıde kanamam cok azda olsa orucumu bozam mı sızce yanı bozupta sadece ılac ıcıp ağrılarım gecsın dıye

Anaaam naptın kız sen 10 kg ı doldurmak için 1 ay beklerdin artık sırnaşık şey. Evet sanırım arada 200 devir fark var. Dur bakalım ben de iyice bir araştırayım da ona göre son kararımı vereyim. Senin buzdolabında mı bosch tan kuzum. Ben buzdolabını Samsung alacağım inşallah.

evet canım ben bütün beyaz eşyanın aynı marka olmasından yanayımyerimseniben mutfakta bir bütünlük oluyor. Ayrıca servis konusunda da daha iyi olur diye düşünüyorum. ben anlaşma yaptım çünkü. marmarise gelin gideceğim için. yaşadığım şehirden aldım işte onlar direk fabrikadan yolayacaklar. marmarisdeki serviste gelip kuracak. her birini ayrı marka almam saçma olurdu zaten. yerimseniben

Eğer ki kanaman olduysa bozulmustur zaten orucun kuzum yaa, daha fazla acı çektirme kenine boz da bir ilaç iç :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…