2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

naınanıııııınanııııııı ben geldımmm
gunaydınnnnnnnnnn ayy kızlarr ya bızm burda bı cantacı acılmış ayy bayıldımm valla :1shok:alcam bu hafta ıkı dene bı sıyah bı koyu kahve sırnaşık şey ayy bıde takıcı acılmışş ya onada bayıldımm bı arkadasıma dedımkı bana bı canta bı takı alcan demı bayram hedıyesı tabe dedı ne beleşcıyım yaa beenn :roflol: haa sız baa ne alcaksınızz :1closedeyes:

[B]sıze bı ıyı bı kotu haberım var ıyı haber kotu haberım yok kotu haber ıyı haberım yokkk :roflol: :roflol::roflol:
şaka bı yanada benım cok sevdığım babam kadar bı abım dun evıne geldıı hemen kostum gıttım sankı neden koştumsa ust katta zatıı kaydirigubbakcemile3 neysee kapıyı actı ama babacıkk nasılsın dedım :1shok: hıc ses yok tanımadı benı ya :çok üzgünüm: arkadasımıda tanımamış hıckımseyı tanımıyoo yalnızca baştan aşağı ıncelıyoo okadarr ses yokk bıde bana kılo almışsın dedı o kadar alla alla CADIARZU
[/B]

laa bana rep vermeyının allah cızırtısını versın halası geldın oruc tutamasın bayram kımse hedıye almasınn sonracımaa sevgılısıne nışanlısınaa ayy neyse buı kotu olurr verın iştee bee

rep kolik seniii :roflol: napcan kız bu kadar repi turşusunumu kurcan:roflol: bende daha geen gün verdim gözün doysunnn oburrr:roflol:

Ayneeeen mirmirmirmir Acaba sahura kalkmasam da yatarken yiyip mi yatsam diye düsünüyorum valla artık :uhm:

ben adetli olduğum için sahura kalkmıyorum ama kız kardeşim saolsun kalkarken o kadar ses yapıyor ki uyanmamak mümkün değil.Odamda mutfağın yanında.İster istemez uyanıyorum maalesef.Erkek kardeşim antalyada kalıyor aslında ama 1 haftalığına tatile geldi.O gider gitmez odasına yerleşecem :icecream:

Kız eskiden yatmadan önce acıkıyordum ben ama şimdi iftar geç olduğu için yatana kadar acıkmıyorum.Bide sahura kalkmayanlar kalkanlara oranla daha fazla kilo alıyorlarmış.Bence kalkalım :lepi:

Ayneeeen mirmirmirmir Acaba sahura kalkmasam da yatarken yiyip mi yatsam diye düsünüyorum valla artık :uhm:

laa aclıktan ölursun bee :roflol: :roflol:
ayrıca turuncu ben senınde bı sabah ayy bugun uykum yok dedıne sahıt olamadım daha kaydirigubbakcemile

Ay bu ara pek birşey almıyoruz genel olarak. Resimsiz kaldı forumumuz valla. (Özgecim senin geçen eklediklerini saymazsak tabi :))

günaydın güzel bayanlara.s.

işte o benımm
eyy cnm senden naberr ayy bende oruc deılemm yaa off oıff akşamda abım kalk arakdasların namaza cağırıyo dedılerr onlarda telde ole benı ararlardı msj attım HALAM GELDI dıyee yemekten sonra ağırlık çöktude uymuştumm sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…