- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
vıllada mı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şimdiden bakıyoruz walla nişanlımla en azından beğendiğimiz siteleri belirliyoruz daha sonra zorlanmamak için
hem erken mi ki :uhm: mart gibi olucak düğünümüz:Saruboceq:
Hımm mart gibi ise yavaş yavaş bakmanız iyi olur tabi. kaydirigubbakcemile5
Ayol herkes ben mi temmuzu beklesin :mymeka:
bende sendenim cbell...Aaahhh ahhh.Az kaldı demi benneyaptımki
cok harıka vardr kırasıı 2000 ytl ap daıresı dedıne bak senn
yokyok anam sen bızle kesın dalga gecıyonn kız ne etcen okadr buyuk evı maç var anlasılan :jeyyar:
bıde cok harıkalarr
ya kızım kesin bi odayı giysi odası yapıcam zaten yoksa sığamam ben kafamçokkarıştı bi de dağınığımdır birazkapat kapıyo dursun öle:roflol:
Yani 148 m2 bence de çok geniş. Sonuçta 2 kişi olacaksınız; ama ferah ferah oturacağım dersen orası ayrı tabi yerimseniben Evler çok güzel, katılıyorum böcüğüme kaydirigubbakcemile5
oh bı oda gıysı odası bı oda ayakkabı falan :1shok:
ee okadar paar verıyon eve bıde hızmetcı sana tamam daha nolsun kız var mı senınkının kardesı kuzenı neyımm varsaa anladın sen benı sositososito
Perle canım evler çok harika.Bende böyle büyük ve ferah evlerden hoşlanıyorum.Bide kira olarak 1300-1150 falan demişin.Bu aylık kira mı acaba ??????
Perle canım evler çok harika.Bende böyle büyük ve ferah evlerden hoşlanıyorum.Bide kira olarak 1300-1150 falan demişin.Bu aylık kira mı acaba ??????
:roflol: Kayseri'de yaşadıgın nasıl da belli oluyo sırnaşık şey Aylık canım bunlar aylık yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?