2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Hımm mart gibi ise yavaş yavaş bakmanız iyi olur tabi. kaydirigubbakcemile5
Ayol herkes ben mi temmuzu beklesin :mymeka:

kör musn turuncu kız yazmısyaa kocamann kıra dıyee
sıbell bekle cnm nolcekk ha mart ha temmuz benımkının ayı gunu yokk ben ne halt yıyemm

yokyok anam sen bızle kesın dalga gecıyonn kız ne etcen okadr buyuk evı maç var anlasılan :jeyyar:
bıde cok harıkalarr

Son düzenleme:
Yani 148 m2 bence de çok geniş. Sonuçta 2 kişi olacaksınız; ama ferah ferah oturacağım dersen orası ayrı tabi yerimseniben Evler çok güzel, katılıyorum böcüğüme kaydirigubbakcemile5

ya kızım kesin bi odayı giysi odası yapıcam zaten yoksa sığamam ben kafamçokkarıştı bi de dağınığımdır biraz kapat kapıyo dursun öle:roflol:

oh bı oda gıysı odası bı oda ayakkabı falan :1shok:
ee okadar paar verıyon eve bıde hızmetcı sana tamam daha nolsun kız var mı senınkının kardesı kuzenı neyımm varsaa anladın sen benı sositososito

Yani 148 m2 bence de çok geniş. Sonuçta 2 kişi olacaksınız; ama ferah ferah oturacağım dersen orası ayrı tabi yerimseniben Evler çok güzel, katılıyorum böcüğüme kaydirigubbakcemile5

kız dıom ya onlar maç etceklerr :jeyyar: ayy bu evde ı saklambaç oynanır hee

ya giysi odası dediğim işte ıvır zıvırı da oraya koyarım diyorum yatak örtüleri nevresim takımları ütü masası vs. evet geniş ev seviyorum valla ben mesela yatak odasının gardrobunu falan da o odaya koymayı planlıyorum bölece yatak odası da ferah ferah olucak:dance:

kardeş kuzen falan yok ama üniversiteden sınıf arkadaşı var şeker kız arıyoo:jeyyar:

Perle canım evler çok harika.Bende böyle büyük ve ferah evlerden hoşlanıyorum.Bide kira olarak 1300-1150 falan demişin.Bu aylık kira mı acaba ??????

Perle canım evler çok harika.Bende böyle büyük ve ferah evlerden hoşlanıyorum.Bide kira olarak 1300-1150 falan demişin.Bu aylık kira mı acaba ??????

:roflol: Kayseri'de yaşadıgın nasıl da belli oluyo sırnaşık şey Aylık canım bunlar aylık yerimseniben

:roflol: Kayseri'de yaşadıgın nasıl da belli oluyo sırnaşık şey Aylık canım bunlar aylık yerimseniben

Yaw ne bilim kızlar 1300ytlyi görünce böyle oldummmm :1shok:
Benim herifin toplam maaşı anca 1300 eder yaw.Uğur böcüğü sen sen ol zengin koca çıkmadan evlenme kız.Bak halimize :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…