2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Eve gitmek için son 1 saat.
Herkes iftara kaç saat kaldığını hesaplıyor bende eve gitmeyi hesaplıyom:roflol:

Eve gitmek için son 1 saat.
Herkes iftara kaç saat kaldığını hesaplıyor bende eve gitmeyi hesaplıyom:roflol:

Ooo iyiymiş siz 5 te çıkıyorsunuz, ben 6 yı bekliyorum. Dün aynı muhabbet de bi arkadaşımla benim aramda oldu. Ben eve gideceğim saati hesaplarken o iftarı hesaplıyordu. Yalnız değilsin TuRuNCucum merak etme kaydirigubbakcemile5

tşk edrm arkadaslar tokatın turhal ilçesınden canım yok yurt dısına gıtmıyorum ben turhalda oturcam bende hemde annemlerın arkadasındakı evde:)

Valla burda 6yı bekleyenlerde var ama ben takmıyorum.5 ten sonra çıkıyorum :lepi:.Eve gidip iftara kadar biraz uyumayı düşünüyorum.sositososito.

Kızlar ben sürekli uykum var uykum var diyorum size.Böcüğümde farkına varmış zaten.Yani inanın elimde değil.Kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki.İstersem günde 10saat uyku uyuyayım yinede uyanınca inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi.Sanki hiç uyumamış gibi.Bahar yorgunluğudur dedik ama yaz bitti ben hala yorgunum.
Sitede pharmaton isimli bi vitaminden bahsediyorlardı.Yorgunluğa iyi geliyormuş.Böyle devam ederse bu vitamini bi deneyeyim diyorum.

ya kızlar direk son sayfaya gelemiyorum tıklaya tıklaya gelıyorum oda uzun zaman alıyo ne yapmam lazım

evet çok şükür ya ben bide biraz ana kuzusuyum herçi herkes öledır ama ben bıraz fazlayım annemden ayrılamazdım yada çok zor olurdu benim için bu arada herkesın ramazan ayı mubarek olsun Allah hepizi sevdıgımıze bıran önce kavustursun mutlu bır evlılıgımız hayırlı cocuklarımız olsun saglıkla Allah hepımızın dualarını kabul etsın aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…