slm arkadaşlar bende 2temmuzda nişanlandım bende aranıza katılabılırmıyım?
bende görünüyor canım çizelgen
çok teşekkür ederim canım Şeniz
bu arada ne kadar geç saatte yazmışsın canım :1shok: gece kuşumusun sen :teytey: ohh ne güzel gece bile başlığımız boş kalmıyor demek a.s.
Valla burda 6yı bekleyenlerde var ama ben takmıyorum.5 ten sonra çıkıyorum :lepi:.Eve gidip iftara kadar biraz uyumayı düşünüyorum.sositososito.
Kızlar ben sürekli uykum var uykum var diyorum size.Böcüğümde farkına varmış zaten.Yani inanın elimde değil.Kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki.İstersem günde 10saat uyku uyuyayım yinede uyanınca inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi.Sanki hiç uyumamış gibi.Bahar yorgunluğudur dedik ama yaz bitti ben hala yorgunum.
Sitede pharmaton isimli bi vitaminden bahsediyorlardı.Yorgunluğa iyi geliyormuş.Böyle devam ederse bu vitamini bi deneyeyim diyorum.
gunaydınnn ben ozledımmm cnm ıyılesştınm mı ben hastayım bu kezde ayy sölemesı ayup açıktım ben yaaa
ayy bıde bu kk ya yıne noldu yaa zor acılıyoo
kızlar günaydın beni özlediniz mi???
kızlar günaydın beni özlediniz mi???
=elisaa;3769786]günaydin kizlar :)))
gunaydınnn ben ozledımmm cnm ıyılesştınm mı ben hastayım bu kezde ayy sölemesı ayup açıktım ben yaaa
ayy bıde bu kk ya yıne noldu yaa zor acılıyoo
canım benim teşekkür ederim.Daha iyi gibiyim.Ya eşofman giyiyordum pantolon gibi duruyordu hem bugün ddim artık pantolon giyeyim dedim yine midemi rahatsız ediyor.Allah yardımcım olsun
Böcüükk hayırdır kız neyin var ? :uhm:
Günaydın Alevcim tabiki özledik, hoşgeldin tekrardan... a.s. Nasıl oldun? Düzelebildin mi biraz? :teselli:
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?