2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

burcu oncekı sayfada gorunuyo suan bende gorunmuoo
turuncu alma bee ne etcen yaa öle vıtamın neyım ben ınanmıyommsen doğal olarak hergun yarım saat gec yat sabah aynı saatte kalk alısırsın bellı sure sonra ben gecelerı nerdeyse 3 saat anca uyuyom ama uykum yok eskıden aynı sen gıbıydım sımdı kendımı alıstrdım elıme kıtp alsm uykum gelırdı da sayfa cevrmeden sımdıde uykuszluktan gtcem galıbaa
ayy avea da sorun var arama yapmıyo banada kımse yapamıyomuş yaa delı olcamm herkes ısyermı arıyoo

gündüz oruclu olunca pek iş yapamıyorum canım
nasılsa gece ikiden önce yatamıyordum
simdi sahuru yapıp yatıyorum daha iyi oluyor

çok teşekkür ederim canım Şeniz
bu arada ne kadar geç saatte yazmışsın canım :1shok: gece kuşumusun sen :teytey: ohh ne güzel gece bile başlığımız boş kalmıyor demek a.s.

canım kafana gör vitamin veya ilaç alma derim
bir doktora gidip tahlil yaptırsana belki kansızlıkta olabilir o cok yorgunluk yapıyor cunku

bu arada türkiyem aramıza hosgeldin arkadasım

gunaydınnn ben ozledımmm cnm ıyılesştınm mı ben hastayım bu kezde ayy sölemesı ayup açıktım ben yaaa
ayy bıde bu kk ya yıne noldu yaa zor acılıyoo

gunaydınnn ben ozledımmm cnm ıyılesştınm mı ben hastayım bu kezde ayy sölemesı ayup açıktım ben yaaa
ayy bıde bu kk ya yıne noldu yaa zor acılıyoo

canım benim teşekkür ederim.Daha iyi gibiyim.Ya eşofman giyiyordum pantolon gibi duruyordu hem bugün ddim artık pantolon giyeyim dedim yine midemi rahatsız ediyor.Allah yardımcım olsun

canım benim teşekkür ederim.Daha iyi gibiyim.Ya eşofman giyiyordum pantolon gibi duruyordu hem bugün ddim artık pantolon giyeyim dedim yine midemi rahatsız ediyor.Allah yardımcım olsun

Canım yaa ne kadar kötü bir rahatsızlık geçirmişin öyle.Pantalon bile mideni rahatsız ediyorsa....Allah en kısa zamanda şifa versin canım a.s.

ayy artık bende özel uyeyım :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :sm_cool: sositososito sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…