2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

süperrrrrrrrrr komediiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol::roflol:

ne bu nan:roflol:
gülmekten karnıma ağrı girdi..
ölicim böcükkaydirigubbakcemile2

bizde seneye bu zamanlar evlenicez inşallahhihoyyyt

canım hoşgeldin aramızaa.s.

slm kızlar ben geldim... gittim brillanta orada katologdan gördüm dediim yatak örtüsünü ama ellerinde yokmuş daha yeni çıkmış onun için gelecekmiş falan filan... peşinde 375ytl indiler 425ten...
sora gezindim biras başka bi yerden bi pikeli nevresim tk aldım... yatak örtüsü olarak onu kullanmaya karar werdim çünkü öle bişey pullu mullu... fotosunu çekince koyacağım... sizden ne hbr? yeni bi arkadaşımız gelmiş hoşgeldin goth...

uur böcüüm annem alemmiş gerçekten stand up çı olacak potansiyel war harıcıosunuz yaw...

oncekı sayfayıda oku looo böle olcennn :roflol: :roflol:
yenı ark hoşgelmıss evlenıpte ne halt etceksee evlende görr

aldıkların hayrlı olsunn cnm gule gule kullan remınıde ekle yoksa yolarım senı valla
yenı gelen arkadas oşgeldınde nıye geldık kkız yada geldın neden hemen kactınn ben adam yemem hele ınsan etı hııc yemem merak ıtme senn kaydirigubbakcemile5

oncekı sayfayıda oku looo böle olcennn :roflol: :roflol:
yenı ark hoşgelmıss evlenıpte ne halt etceksee evlende görr

yemeğe gitme muhabbetimi onu da okudum hihoyyyt
baya şen şakrak hayatın warmış hergünün bi komedikaydirigubbakcemile3

koyacağım hemen fotosunu merak etmeeeee yolmaa beni :dance:

yemeğe gitme muhabbetimi onu da okudum hihoyyyt
baya şen şakrak hayatın warmış hergünün bi komedikaydirigubbakcemile3

koyacağım hemen fotosunu merak etmeeeee yolmaa beni :dance:

yok la ben acıların cocuğuyumda aslında kendım yapıyomm şenşakrakk ohoo daha nelrr vardaa neyse hespını bugun anlatmayamm

Böcük annen potansiyel bi espri makinesi gibi maşallah :))))))))))))

ben anamın kızıyımm :1closedeyessankı tek basına benı var ettı) :jeyyar:
tsk bunları anneme ıletırımmm annemın cevabı: anam kızm sen benı net mıdır nut mudur onlan ırezıl mı edıyy baban duymasın ıkımızıde yolarr :roflol:

kızlar bugün bi çeyiz mağazasına girdim, geçen sene tabak çanak almıştık oradan gidelim bi bakalım ne var ne yok dedim.. pikeli yatak örtümü oradan aldım işte... neyse...
önce ev aletlerine baktım...
philips ütü orada peşin 329du netten alırsam 10 taksitle 260
arzum tostçuyu tavsiye etti oradaki eleman çizilme falan olmuo döküm falan filan saydı... ben philips düşünüodum oysaki... onunda oradaki fiyatı 16o peşin nette 109 ytl
philips maraton elektrik süpürgesini tawsiye etti gene oondan kullanıomuş sesine ve çekimine baktım gerçekten güseldi sulu istemiorum koku falan yapıomuş bakımı zor ztn wasgeçmiştim... orada 579ytl peşin, nette 409 ytl

bende iiki almamışım dedim bu ne yaa nekdr kazıklıolar... hem ucuz hem taksitle...

bunlarıda geçen sene almıştım... pikeli nevresim takımım...

veee saten nevresim takımım...
beğenecek misiniz bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…