2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

hayırlısı olsun canım
sabah olmasanda daha sonra burdasın nasılsa her zaman görüsürüz
evet tatlım. bu son sabahım ama olsun öğleden sonraları burdayım:a015: vallahi sabahları kesin okarauzum kesin yorum yapmıştır diye açıyorum vede doğru çıkıyor. Şeniz
allah sabır versin
dayanmak cok zor her an kapıdan cıkıp gelecek gibi düsünüyorsun.
babamda öleli iki sene oldu ama acısı hep hissediliyor

aynen canım özellikle evlerine gittiğimde oda sanki orda da bir yerlerden çıkıp gelecek gibi hissediyorum.... :uhm: ben böyle olduğuma göre oğullarını düşünemiyorum. :sm_confused:

evımızı tuttuk sekerlerrrrrrrrrrrrrrrr

temızlıgını yapalımda esylar yerlessın gosterıyım sızlere herseyımı

ay tatlım yaa inan en az senin kadar heycanlandım.... :dance:
belki en sıkıntılı ama en güzel kısma gelmişsin. çünkü aylarca evim acaba nasıl olacak diye düşünürken işte şimdi hayaller gerçekleşiyor...
Darısı başımıza tatlımmm... Şeniz

slm kızlar nasılız?

dün gezip gördükten sonra nette sipariş verdim...
philips HR 1560 cuccine mikser,
philips FC 9210 Marathron elk. süpürgesi
Philips GC 4640i Azur ionic ütü
philips HR 1396 Hazneli doğrayıcı
arzum tostçu

bakalım çok merak ediorum inş en kısa sürede elimde olurlar... bi aksilik olmadan hayırlısı artık:)
bu arada burcucum arzum tostçuyu içinin plakaları çıkadıı için almaktan wasgeçtiini söylemiştin. bende dün baya bi araştırdım döküm olması ve dışınında çelik olması bunu seçmemi sağladı. philipsin bi mak beğenmiştim aslında ama dışı plastik olanlar zamanla sararıomuş ve yanabiliomuş. gerçketen öle annemin kullandıı öle olmuştu bende arzum aldım...

canikosu bende arzum aldım yerimseniben
AR 227 Arzum Marino
Izgara ve Tost Makinesi
1800 W
4 adet tost yapabilme imkanı
Yiyecek kalınlığına göre ayarlanabilen ve 180º açılabilen üst gövde
Çift taraflı, çıkarılabilir, bulaşık makinesinde yıkanabilir, yapışmaz ısıtıcı plakalar
3 kademeli ısı ayar düğmesi
Termostat ve ikaz ışığı
Isıya dayanıklı ergonomik tutma sapı
Dik konumda muhafaza imkanı
Kablo sarma bölümü
Renk: Gri
vede sırf çıkarılıp makinada yıkanıyor diye. sonra o plakların arası kir bağlıyor tiksiniyorum ben. istediğin kadar sil yıkamayınca arınmıyor yağlar. :sm_confused: üstelik bu çift taraflıda kullanılabiliyor. istersen düz tarafını kullan istersen tırtıklı yüzeyini... yerimseniben bak resmide böyle canım...

güle güle kullan canımcıım,
bende seninle aynı kanıdaydım. pis olur falan die düüşündüm. annemde silersin köpüklü sularla dedi. senin aldığım modeli görmedim ama içi eğer döküm ise bişey olmazmış. yok ama teflon ise çiziliomuş... bakalım deneyip göreceğiz hangimiz memnun kalacağız artık. dışının öyle demir olması da iyi olmuş cnm. yoksa sararıo böle yanıo falan...
hadi hayırlı olsun ikimizede...
normalde şimdiden almayı düşünmüodum yaza doru düşünüodum sen öle bi hewesle almaya başlayınca bende alayım dedim gaza gelip kaydirigubbakcemile2
ayrıca dün onlar için uğraşırken gördümki şimdide almak daha iyi yoksa zmnı gelince sıkışacaz cnm... ki ben pimpirikliyim aman en iisi olsun aman kazık yemeyim die gezmeyi sewerim... bakalım alabildiim kdrını alayımda nasısa her şekilde eksik kalacak bişeyler... mümkün olduunca en aza indiriyim bari eksiklerimihihoyyyt

arçeliğin aplus plus bi buzdolabı çıkmış gördünmü cnm türkiyede mi dünyadamı ne ilkmiş acaba nasıki...
aslında en sewmediim marka arçelik... benimki reklamını görmüş bak bi istersen dedi... fikrin war mı?
bulaşık ve çamaşır mak bosch almışsın çok güsel seçmişsin cnm güle güle kullan... ya buzdolabını napcan?

Canım ben de aynı senin gibiyim. Hem çok pimpirikliyim, hem de kazık yememek için her siteye, her magazaya bakarım. Benim değendiğim tost makinası da Arzum Panini, sanırım senin tostçunun bir boy küçüğü. Tostçu çok büyük geldi de gözüme, Panini'ye karar verdim; ancak onu da henuz bir mağazada görebilmiş değilim fisfisfis Görüp öyle alacağım inşallah... Ay acaba çok mu küçük ki, tostçu 4 dilim yapıyor benim beğendiğim ise 2. İlk başta 2 kişi olacağımız için çok büyük almak istemiyorum ben pek ama emin olamadım... (kararsız kazım :mymeka: )

Son düzenleme:

paniniyi gördüm cnm yakından haklsın biras küçük eğer tostçuyu gördüysen onun yarısını böl okdr:)
bende ikisi arasında kalmıştım. aynen acaba küçük mü büyük mü yer mikaplar vs die düşünürken. paninide rahat ızgara yapamayacağıma karar werdim... almışken tostçu alayım tam olsun dedim... biras fazla büyük dier tost mak. ilede kıyaslayınca fakat güsel geldi gözüme... ayrıca panininde tutma yeri öne doru aynı bunun gibi fazlada boy fark etmeyecek gibi...
genede sen bilirsin cnm.ikisinide gör yakından ztn kararını werirsin ozmn...
:içelim:

ayrıca cnm tostçunun özellikleri:
1800 W.
3 kademeli ısı ayarı Yapışmaz ısıtıcı plakalar
Geniş iç yüzey sayesinde aynı anda 4 adet tost yapabilme imkanı
Kilitleme mandalı sayesinde dik konumda muhafaza imkanı
Ayarlanabilir üst gövde
Yağ damlama kanalı ve tepsisi
Spatula

paninin özellikleri :
920 W.
Ayarlanabilir üst gövde
Paslanmaz çelik gövde
Kilitleme (güvenlik) mandalı
Aynı anda 2 adet tost yapabilme imkanı
Dik konumda saklama imkanı

her ne kdr panini ızgara olarak geçsede watt ayarı çok düşük, ısısını ayarlayamıosun...yani bildiim kadarıyla öyle. hem tostçuda yağ kanalı war paninide yok... panini sadece tosta yönelik yapılmış anladıım kadarıyla

Hımm biz ızgaramızı ayrı aldık canım, nişanlım tost makinesinin ızgarasını begenmiyor da sırnaşık şey Şöyle adam akıllı birşey alalım ben hafta sonu ızgara yapacagım dedi (bakalım ne sıklıkta yapabilecek göreceğiz :roflol: )
İşte ızgaramız

Her yerde Panini yok o yüzden yakından göremedim, görünce kararımı vereceğim artık fisfisfis

Aslında benim aradıgım da tam olarak tost makinesi. Dediğim gibi ızgarayı aldıgım icin ızgara yapmasına gerek yok tost makinesinin. Aradaki güç farkına gelince eee tostçu panininin 2 katı kadar büyük olunca güc farkı da normal. Anca ısınır sırnaşık şey

kızlar panini inanılmaz küçük şahsen ben önermiyorum. bizzat gördüm. illa o model alacaksan canım tostçu al cbellcim. çünkü ha bre tost yap.pişiryeniden yap sıkıcı..hele erkekler çok yiyor bunuda düşününce ben o modeli asla düşünmedim...

nastasiam irbirimizden gaz alıp çeyize iyicede daldık vallahii :roflol: çokda iyi oldu. ama benim bu kadar hızlı bir giriş yapmamım sebebi hiç bir iğnem bile yoktu. yeni başladım ve sadece 10 ayım var balım... yerimseniben

buz dolabı olayına gelincede onuda boschtan aldım. bütün beyaz eşyam aynı marka olursa sevis konusunda falan daha iyi olur hemde mutfakta böyle marka bütünlüğünü seviyorum ben. ama asıl önemli etken şu. ben yaşadığım şehirde aldım tanıdık bir bayii abimiz vardı ordan aldım. marmaristen gidip almaya kalksam pahalı olurdu. ama bunlar şimdi direk fabrikadan eve teslim edeceklermiş. eğer hepsini ayrı marka almasaydım oldukça zor olacaktı marmarise götürmem.... bilmem anlatabildim mi.... Şeniz

Son düzenleme:
kızlar bu arada bir fikir danışıcam size. şimdi annem dediki bir şarjlı el süpürgesi alalım. emeklerden sonra falan masa altıa tutarsın dedi. bende onalrı hiç sevmiyorum hemen bozuluyorlar. bunu buldum. diğerleri max 10 dakika dayanırken buda kablosuz ve max en yüksek kademede 50 dakika çalışabiliyor. sapı katlanabiliyor.eski gırgırların elektirikli şarjlısını düşünün mantık öyle. sizcede onlardan daha mantıklı değil mi?

AR 446 Arzum Vızır Vızır Max
Temizlik Robotu
7,2 V
3 kademeli hız ayarı (sert yüzeyler, halı-kilim, turbo)
Güçlü aydınlatma ışığı
Yan fırça
Maksimum kademede kesintisiz 50 dakika kullanım
Geniş temizleme yüzeyi
Şarjlı, fırçalı, kablosuz kullanım
Elektronik kontrol
Her türlü zeminde kullanılabilme özelliği
Dik ve yatık konumda saklama kolaylığı
Ergonomik tutma sapı
Renk: Gümüş
buda özellikleri işte....

kızlar güle güle kullanın tost makinelerinizi. Ben henüz almadım ama tefaldan almayı düşünüyorum. modeli de işte şu :)

çok iyi düşünmüşsün cnm aynı markadan almayı hepsini bende bosch veya siemens almayı düşünüorum hepsini bakacaz artık bi gelsin aşkım askerden asıl ozmn hızlanacak bizim alışweriş hemde daha zewkli olacak onunla gezmek:)
cbellcim burcu haklı panini tam tost için ama çok küçük tost ekmekleri war ya kare ondan iki tane yan yana anca sığar... normal ekmeğe falan tost yapmaya kalksan sığmaz yani... ayrıca tost mak. gözleme falan yapıolar tostçuda öle şeylerde yapabilirsin...
ızgarayı çok ii düşünmüşsün bende istiorum aslında ondan... ama acelesi olan bi ihtiyaç olarak gelmedi bana ewlendikten sonrada duruma göre alırız artık...

bencede daha mantıklı cnm el süpürgeleri hiçbir işe yaramıolar bizim war alındıı ay bi gördüm kaç senedir göremiorumkaydirigubbakcemile3
çok saçma sapan bi alet...
dier markalara da bak cnm süpürge konusunda arzum pek ii dilmiş...

canım ben süprge zaten aldım. bunu el altında bulunsun diye alıcam. hani pratik hemen.bişiy falan döküldüğünde kullanmak için. şarjlılarla hemen hemen aynı para ama daha kullanışlı bişiy bence...

tmm cnm anladım ben seni ama diorumkki yine bu tipte başka markalarında oluo süpürgeleri bi de onları araştır diorum...
sonuçra arzumun süpürgeleriii diilse bu da ii olmayabilir

burcucum mesela faikirin veya elektroluxün var bu tarz süpürgeleri yaklaşık aynı fiyatlardalar hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…