2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

burcucum sen nereye gelin olucaktın gülüm
hatırımda kendi şehrinden farklı bi ile diye var

canım seninkinin üstüne çıktı yazdığım. neden böyle oluyor bu gün anlamadım....

site bizim hızımıza dayanamiiiii yawri kuşum-tatlicadiarzu-
cnm benim marmarise gitmedim görmedim ama güsel yer
mekanın ne önemi var zaten önemli olan sevdiceğinle mutlu ve huzurlu bi aşk yuvanızın olması yerimseniben

canikosuu evett mükemmell yerrr,havasının üstüne hava,suyunun üstüne su görmedim. cennet resmen. herkese hitap eden bir yer. kopmak isteyene göre yerde var mütevazi hayata göre yerlerde.... ama gel gör ki ailemden çokk uzaktaa... :çok üzgünüm: bende biraz aileme düşkünüm... :sm_confused: hem ağlarım hem giderim gibi oldu dimi :roflol:

bende aileme çok düşkünüm. evlendiğimde ailemle aramda 6 saatlik bir mesafe olucak
püffffffff senağlama aklıma geldikçe çok üsülüyorum

cnm başınız saolsun..
nesi vardı teysenin ? Hasta filanmıydı :çok üzgünüm:

cnm başınız saolsun..
nesi vardı teysenin ? Hasta filanmıydı :çok üzgünüm:

hayır tatlımm.... hiç bişiyi yoktu. 46 yaşındaydı. damarlarında tıkanıklık olduğunu söylediler. anjio olacak dediler. ayağıyla gitti sabah, öğlen cenazesi çıktı. senağlama
ben bile uzun süre toparlanamadım. çok seviyordu beni. bende onu... aniden olunca kabullenmekte çok zorlandık. bu haziranda 1 sene oldu. zaman nasıl hızlı geçiyor senağlama ama aşkımın dün gibi taze acısı. ramazanın ilk günü dyorki dün gece annemi gördüm rüyamda çok mutluydu. ikimiz geziyorduk. ne zaman öleceğini biliyorduk onun için zamanı iyi değerlendirmeye çalışıyorduk diyor... senağlama ayy ölürüm ben aşkıma yaa kurban olurum... senağlama

Allah'ım mekanını cennet eylesin günahlarını bağışlasın..
yaşıda gençmiş :çok üzgünüm:Nişanlına her daim destek olucağını biliyorum cnm. Hep yanında ol..

ayy çok duygulandım senağlama allah başta nişanlına olmak üzere size sabır versin canım çok zor bi durumsenağlama

perlee ozmn düşme elımee dıyem sana
burcu basın saolsun ben bılıyodumm mekanı cennet olsun ıns amın

ıçımden geldı sıze bı akşam yemeğımı anlatcamm eskı sözlumle :1closedeyes:
bı ark düğünu ıcın gıttık neyse düğün bıtı bızı arkadasları yemeğe davet ettı neys ben olmaz dedım saat 11 falan akşam neyse yalvardı kırma dedı ırezıl olmasın tmm dedımm abımı aradı haber ettı neyse gıttık yemeğe
bıkerem cok sosyetık yerlerden nefret ederımmm
neysee adam bana bı menu verdıı anam onee :1shok: turkce bı kelıme deıl harf yok bızımkısı havalı tabee arkadaslarıda asçıya bılıyolarr hepsı ısmarladı bız hala aval aval bakıyoz benımkınınde geldı onunkının yemeğınınde seklını beğenmedım neyse gece saat 12 ben tatlı yıyem benı anca o paklar dedımm zar zor cıkolata yazan bısı buldumm ıngılızcem var allahtann :roflol: neyse benımkı bunnu al faln dıyo ama yememkı adını aklımda ttutamıycamm seyıı neyse ıkı saate verdık sıp geldıı garson demezmmı kalmamıs dıee :1shok: ana dön başa tekrar neyse ddımkı gardaş yokmu burda cıkolata baska tatlı su var bu var o ne laa dedım :1shok: neyse bı tane getrdıı yedıkk işte olee sız sız olun aman dıyem evden baska yere gtmeyonn kaydirigubbakcemile5

ıster ısteyın ıster ıstemeyın dınlıyceksınız mecburr :mymeka:
ablam: anne sılanın şurubunu al tmm mı
annem: hangısını kızm
ablam: ıcınde alumınyum vıtamını olan (ısmınıde dıo ama anam çakmıyo :sm_confused:)
annem : nıye kızımm
ablam: anne dr dedıkı alumınyum demır vıtamını alması gerek ondan
annem: aman kızm dusundun seye bakk ben sımdı bı alumınyum tencerede süt kaynatr ısıttım mı ne alumınyum eksığı kalır nede demırr
: ablam: :1shok: :1shok: :1shok: :roflol: :roflol:
bana anlattı benım durum şok şokk şokk :roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…