ah bu torpil işleri canım ahhhhklava: klava: klava:
Kızlaaar dün saat 3.30 da siparişini verdiğim Days in Colours Örgü battaniye takımım bugün saat 12.30 da ve yanında 2 tane de küçük havlu hediyesi ile birlikte geldi hihoyyyt Ay çoook mutlu oldum. Sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim :dance:
ne işin var kız taylanda gidiyon bakıyım
moralim bozuk kızlar iş durumu olmadı.
cok heveslenmiştim dogrusu. ama bölge müdürünün akrabası alınmış
bizimle görüsmeler formalite icabı olmus yani senağlama
gunaydın gunaydınnn gunaydınnn rahatsız etmıyorum ya sızııayy bugun çalısmak ıstemyıom yaa ne var ctesıde calısmsak koca tatılı bıgune sığdrmaya calısıyoz bıde ıst da zaten trafık var en erken 1 saate ıstedığımız yere gıdıyozz off off pazar gunu temzlık mı yapcez dınlekcekmıyız gezcekmıyız ne halt etcezz :çok üzgünüm:
gunaydın gunaydınnn gunaydınnn rahatsız etmıyorum ya sızııayy bugun çalısmak ıstemyıom yaa ne var ctesıde calısmsak koca tatılı bıgune sığdrmaya calısıyoz bıde ıst da zaten trafık var en erken 1 saate ıstedığımız yere gıdıyozz off off pazar gunu temzlık mı yapcez dınlekcekmıyız gezcekmıyız ne halt etcezz :çok üzgünüm:
merhaba kızlar ben geldimma.s.a.s.
bu çok hoşuma gittiii:asigim:
güzelmiş canım ama yakından görmek lazım içindeki pembe nevresim takımı çok güzel kılmış bazı nevresimler yakından çok farklı olabiliyor
merhaba kızlar ben geldimma.s.a.s.
bu çok hoşuma gittiii:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?