2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

güle güle kullan CBeLL cimm Şeniz

gunaydın gunaydınnn gunaydınnn rahatsız etmıyorum ya sızıı ayy bugun çalısmak ıstemyıom yaa ne var ctesıde calısmsak koca tatılı bıgune sığdrmaya calısıyoz bıde ıst da zaten trafık var en erken 1 saate ıstedığımız yere gıdıyozz off off pazar gunu temzlık mı yapcez dınlekcekmıyız gezcekmıyız ne halt etcezz :çok üzgünüm:

moralim bozuk kızlar iş durumu olmadı.
cok heveslenmiştim dogrusu. ama bölge müdürünün akrabası alınmış
bizimle görüsmeler formalite icabı olmus yani senağlama

Canım sıkma canını.Hakkında hayırlısı olsun.Bu iş olmazda bi başkası olur inşaallah yerimseniben

Günaydın böcüğüm, günaydın kızlaar a.s.

Günaydın...
Bende bugün ve her cumartesi olduğu gibi çalışmak istemiyorum

Canım malesef ki ülkemizde bu tarz şeyler çok fazla oluyor :teselli: Canını sıkmamaya çalış sen de. Bri de şu açıdan düşün ki senin bir eksiğin olmadı. Durum müdürün akrabasını kayırması nedeniyle böyle oldu. İş için seni yetersiz bulsalar da üzülsen haklısın ama adam akrabasını almış. Bir de bu açıdan bakmaya çalış. İnşallah en kısa zamanda daha güzel bir iş bulursun canım :teselli:

olsun canım sıkma canını hayırlısı olsun hayırsızsa hiç olmasın .Umarım dilediğin gibi bir iş bulabilirsin:1hug:

kızlar sabhtan beri kk girmeye çalışıyorum çıldırdım vallahi.Ben de bugün çalışıyorum bayramda 9 gün tatil yapmak için bayram haftasındaki cuma günü yerine çalışıyoruz bugün.çok sıkıcı

selamlar herkese..
benden de hava atmak gibi olmasın ama ben de çalışmıyorum bugüncokacimcoook
geç uyandımgamyoncuiremsu:ecrin_bebek:
değmeyin keyfimekaydirigubbakcemile5
perlişkom nevresim takımı harika görünüyor canikosu:CüvCüv:

bende bi mağaza da days in clours un örgü battaniyesini gördüm CBeLL inkinin tıpkısının aynısı :))
hemen CBeLL in yazısı aklıma geldi tabi. Sordum fiyatını.. görevli içinde nevresimide var peşin fiyatı 185 dedi .CBeLL bacım sen ne kadara almıştın kız? Almadım tabi başka taksitlerim olduğu için.

canımm cbell yok buralarda be yazayım sana 154 ytlye aldı cbell.Ben de bizim orda 185'e gördüm ama benimki yorgan hediyeliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…