2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy sonunda gırdım ama ı akşamlar dıyebılırımm ancakk bıgun zengın olursamm ahh ahh bıgun zengın olursamm neysee ı ıftarlarrr

merhaba kızlar benim de düğünüm önümüzdeki yaz eylül-ekim gibi olacak belki ben hep tam yaz ortası istiyordum ama askerde şimdi nişanlım geldiğinde yetiştirebilirsek hazırlıkları yapacağız hemen düğünü allah herkesi tamamına erdirsin inşallah

pazarları nişanlımla cıkınca bazı gece yemege gidiyoruz hafta içi pek görüsmüyoruz bizde. haftada birde telefonla ararım nasılsınız diye. onlara kalsa hep gideyim her pazar onlarla olayım istiyorlar. ama bizde nişanlımla bir gün yanlız kalalım gezelim istiyoruz dogrusu

hosgeldin canım
hayırlısı olsun bu arada en kısa sürede allah kavustursun

hoşgeldin canım Allah kavuştursun umarım herşey gönlünce olur

gunaydınnnn
koşup geldımmm sımdılık patron yokk :jeyyar:
naparsnız dun ne msn nede kk calıstı yahuu delı oldum -tatlicadiarzu-
neyseee mirmirmirmir cok uykum var yaaa

gunaydınnnn
koşup geldımmm sımdılık patron yokk :jeyyar:
naparsnız dun ne msn nede kk calıstı yahuu delı oldum -tatlicadiarzu-
neyseee mirmirmirmir cok uykum var yaaa

günaydın canım benim de uykum var ve moralim bozuk çünkü bayramda 9 gün tatil yapabilmek için yerine çalışıcaz yarın hem de akşama kadar
Söyle haberini hadi merak ettirme uykum var zatenmirmirmirmir

Hoşgeldin canım aramıza Allah kavuştursun bu arada, ben de asker yolu gözleyenlerdenim senağlama Aaah ahh hayırlısı ile bir gelseler, o zaman hazırlıklar daha da bir güzelleşecek değil mi... Neyse karamsarlık yok, tez zamanda kavusuruz inşallah nişanlılarımıza :Saruboceq:
Kızlar bugün benim için çok anlamlı bir gün. 365 günden başladığım şafak sayımımda bugün 200 ü devirdik ve 199 a geldik. O baştaki bir hanenin değişmesi bile insanı o kadar çok mutlu ediyor ki... Darısı o 1 in de gidip yerini çift haneli sayılara bırakacağı günlerin başına :Saruboceq:
Bu arada hepinize de günaydın a.s.

günaydın canım benim de uykum var ve moralim bozuk çünkü bayramda 9 gün tatil yapabilmek için yerine çalışıcaz yarın hem de akşama kadar
Söyle haberini hadi merak ettirme uykum var zatenmirmirmirmir

benımde gece 2bucukta yattım 3bucukta kalktım 5te yattım 7 de kalktım mirmirmirmir
haberımde ben taylanda gtcem ama aılemı ansıl ekcem 1 haftalığına bee :uhm:

sıcell bende saydımda noldu laa 2 kez bekledım hemıde 15 15 30 ay yapr anam ağladı valla ama gecıyoo bee yaa

canım çok iyi anlıyorum ben de bekledim.Çok zor günlerdi 2 yıl oldu bitireli şimdi diyorum ne günlermiş diyorum.100 altına düşünce daha zevkli gör bak

Çok sağol canım, evet ben de 100den sonra çok daha çabuk geçeceğini düşünüyorum. Bir de nişanlım iznini kullanmak istemiyor. Eğer ki izin de kullanmazsa bir anda 20 gün daha düşmüş olacağız. Tez zamanda kavuşacağız inşallah... ama işte 199 günün nasıl geçeceğini düşünmek bile yetiyor insanı hüzünlendirmeye... senağlama

canım çok iyi anlıyorum ben de bekledim.Çok zor günlerdi 2 yıl oldu bitireli şimdi diyorum ne günlermiş diyorum.100 altına düşünce daha zevkli gör bak

benımde gece 2bucukta yattım 3bucukta kalktım 5te yattım 7 de kalktım mirmirmirmir
haberımde ben taylanda gtcem ama aılemı ansıl ekcem 1 haftalığına bee :uhm:

taylanda niye gidiyorsun ne işin var.Duydum geçenlerde balayı tatiline gitmişler oraya kayınpederim işyerinden arkadaşı mahsur kalmışlar çıkışlar iptal edilmiş kalmışlar orada

günaydın kızlara.s.

hoşgeldin canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…