- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hoşbuldm canımmm evet ya bugün de msn de sorun var benim açılmıyo:çok üzgünüm:
bişey sorucamm ayrı şehirlerde oturan arkadaşlarımm nişanlınızın ailesiyle ne kadar sıklıkta görüşüyosunuz acabaa:uhm:
merhaba kızlar benim de düğünüm önümüzdeki yaz eylül-ekim gibi olacak belki ben hep tam yaz ortası istiyordum ama askerde şimdi nişanlım geldiğinde yetiştirebilirsek hazırlıkları yapacağız hemen düğünü allah herkesi tamamına erdirsin inşallah
merhaba kızlar benim de düğünüm önümüzdeki yaz eylül-ekim gibi olacak belki ben hep tam yaz ortası istiyordum ama askerde şimdi nişanlım geldiğinde yetiştirebilirsek hazırlıkları yapacağız hemen düğünü allah herkesi tamamına erdirsin inşallah
gunaydınnnn
koşup geldımmm sımdılık patron yokk :jeyyar:
naparsnız dun ne msn nede kk calıstı yahuu delı oldum -tatlicadiarzu-
neyseee mirmirmirmir cok uykum var yaaa
günaydın canım benim de uykum var ve moralim bozuk çünkü bayramda 9 gün tatil yapabilmek için yerine çalışıcaz yarın hem de akşama kadar
Söyle haberini hadi merak ettirme uykum var zatenmirmirmirmir
canım çok iyi anlıyorum ben de bekledim.Çok zor günlerdi 2 yıl oldu bitireli şimdi diyorum ne günlermiş diyorum.100 altına düşünce daha zevkli gör bak
Hoşgeldin canım aramızaAllah kavuştursun bu arada, ben de asker yolu gözleyenlerdenim senağlama Aaah ahh hayırlısı ile bir gelseler, o zaman hazırlıklar daha da bir güzelleşecek değil mi... Neyse karamsarlık yok, tez zamanda kavusuruz inşallah nişanlılarımıza :Saruboceq:
Kızlar bugün benim için çok anlamlı bir gün. 365 günden başladığım şafak sayımımda bugün 200 ü devirdik ve 199 a geldik. O baştaki bir hanenin değişmesi bile insanı o kadar çok mutlu ediyor ki... Darısı o 1 in de gidip yerini çift haneli sayılara bırakacağı günlerin başına :Saruboceq:
Bu arada hepinize de günaydın a.s.
benımde gece 2bucukta yattım 3bucukta kalktım 5te yattım 7 de kalktım mirmirmirmir
haberımde ben taylanda gtcem ama aılemı ansıl ekcem 1 haftalığına bee :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?