Günaydın şekerler a.s.
TuRuNCum güle güle kullan canımın içi, ben de belki senin aldığından alacağım, fakire pek içim ısınadı benneyaptımki Bugün işlerim çok yoğun olmazsa bir araştırayım bakalım.
gunaydn kızlar
sızede sıteen msj geldı mı ıkı tane sıte kuralları dıe
turuncu arzum olan deıl mı
Bana mesaj gelmemiş :uhm:
Sadece siteye girdiğimde site kurallarını okumam için bi sayfaya yönlendirdi.
Bu arada arzum evt a.s
bu arada sen akşamları yoksun galıba bı ceyıs gostercem deımm ama kımse cıkmıyoo aman sız bılırısnız :dilcikar:
Bana mesaj gelmemiş :uhm:
Sadece siteye girdiğimde site kurallarını okumam için bi sayfaya yönlendirdi.
herkeslere günaydın kaydirigubbakcemile5
böcüğüm şu çeyizlerini gündüz göstersen olmazmı :mymeka:
akşamları ben de yokum.
Bana da mesaj gelmemiş, aynen TuRuNCumun dediği gibi siteye girdiğimde bir sayfaya yönlendirildim. Hepsi bu...
resımlerını cektım ama url adrsı yokya yukleyemedım dığer turlu yuklemeyı bılmıom ama akşama öğrenırım bırındenn a.s
o zaman yarın yükle olur mu
cuma ben yokum. yarın son günüm benim senağlama
ıns unutmam cnm benım ayy kıyamam saa :teselli: aam keske benımde son gunum olsa kocacın yanında olcak sabhları sevdın ınsana bı nefes kadr yakın olcann sonra öle işte anacım uzulme kız cocuğu doğdun gun elındır zaten aılenden ayrıldın dıye uzulme asıl ben uzulem evde kalcam mı acaba :uhm: :roflol: :roflol:
o zaman yarın yükle olur mu
cuma ben yokum. yarın son günüm benim senağlama
ne kadar güzel duygulardır.İşten ayrılıcan değil mi kıyamam sana ben Allah mesut etsin başka şehire mi gidicen sen?
evet hayatım başka şehire gideceğim ben. yarın işimde son günüm.
ben çok severdim işimi de patronumu da. çok zor gelecek bana. senağlama
canım benim olsun sevdiğinin yanında olacaksın.Üzüldükçe bunu düşün.Ben aynı şehirde olucam çalışıcam ama ailemden ayrılmak bana zor gelecek şimdiden kötü oluyorum hemen diyorum bak onun yanında olucam yıllardır beklediğim günler falan diye avutuyorum kendimisenağlama
Bu arada artık 8 rakamını göremiycem çünkü 7 ay 29 gün var
hadi gözün aydın hayatım onu 6 ay 29 gün olarak say sen. çünkü son 1 ay 1 gün geçiyor inan. Şeniz
turuncu yeni eşyaların çok güzel hayatım.
iyi günlerde kullan :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?