2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Cnm Zaten 750 Kamera Onlardan Servis 5katli Pasta Kuru Pasta Cubuk Kraker Muzik Sanatci Hersey Onlardan Bitek Rsim Yok Onuda Foto Mak Bulcez Napak
Yerin Için Sorun Yok Zaten Bi Iki Haftaya Kadr Yer Tutulcak Yoksa Bulamam Biliyom Cnm

kızlar benide alın aranıza hııııı bende nişanlıyım ve benimde inşallah 2009 yılında dügünüm olacak paylaşmak isterim tüm bildiklerimi a.s.

alev canım bu salonda güzelmiş ama resimlere göre karar verme gidip ikisinede bak hangisi icine sinerse artık

bencede kına yapılmalı sonradan cok pişman olursun arkadasım
evet yapılan adetler gelenekler hep masraf ama bu günler bir daha gelmeyecek. o yuzden keyfini cıkaralım arkadaslar

Haklisin Kizlarrr Bir Konuda Haklisin Bunu Dusunmedim Bir Kere Oluyor Herseyiyle Tam Olsun Birde Canlarim Dugun Cabuk Olsun Diye Deil Ben Sikintiya Gelemiyorum Duugn Telasinin Aynisi Onda Yasiyoruz Birde Arasinda Hic Zaman Yokya Hemen Dugunden Bir Gun Once Sac Yaptir Oyna Kostur Ona Buna Kinaydi Suydu Buydu Hurra Uctor Saat Sonra Tabi Gece Biter Bu Fasil Sabahda Erkeknden Uyannnnn Koafore Git Sununu Bunu Onlar Zor Gelio Ben Kucukluugmden Beriiii Hep Derim Kina Gecesi Yapmiyacam Diye Yeni Birsey Deil Aslinda Maddide Deil Cunkuuu Kina Gecesi Erkek Tarafi Alio Cogunuuuu Ve Yarica Ben Ole Bir Yerde Tutturmam Evimizin Bahcesi Var Orda Super Olurrr Herkes Orda Yaptirir Hayirliisi Bakalim

kızlar benide alın aranıza hııııı bende nişanlıyım ve benimde inşallah 2009 yılında dügünüm olacak paylaşmak isterim tüm bildiklerimi a.s.

hoşgeldin aramıza canım ama düğün tarihin belli mi yaz bakalım kendinden bahset,Tanışalım:1rolleyes:

Bugun Canimin Dogum Gunu 27 Oldu Ayrica Bizim Yildonumumuz 5 Olduk Yada Alti Yaw Zaman O Kadar Uzun Gelioki Kac Oldugundan Emin Deilim :) Ilk 2002 Tanistik Biraz Konustuk Biraz Ciktik Ayrildik Sonra 2003 Basladi Bizim Uzun Sevuven Yani Aslinda 6 Sayilir Tanisikligimiz Ama 5 Olduk :)

kızlar size bişey söyliyim mi ben daha resim eklemesini bilmiyorum hiç eklemedim:sm_confused:.Bana anlatır mısınız?a.s.

kızlar diğer resimlerimi de yarın atıcam size.Nişanlım bu akşam onları bana email atar ben de yarın size atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…