gunaydin Cnm Bizde Dun Cafe Baktik Bi Cafeyi Cok Beğendik Askimda Baska Yere Bakmamiza Gerek Yok Dedi 650 Ytl 5katli Yas Pasta Kuru Basta Içecekler Muzik Sanatci Hersey Dahil Sizce Nasil Ortamda Muthiss Ama Bgun Ablamla Baska Yerede Fiyat Sorcaz
bu Arada Ben Camera Varmi Sormayi Unuttum Iyi Mi Bu Akşam Sorarim Bu Arada Sninki Semt Olarak Nerdeydi
Nişanlımın tarafındakiler bayıldı böyle bir nişan görmedik dediler.Biz de zaten nişandan sonra düğüne karar verdik..Yoksa nikah yapıcaktık.Nianlımla ben de çok eğlendik.Fatih Ürek hadi hadi şarkısında bütün gençler çok eğlenmişti ışıklandırmaları mükemmel (hiçbir düğün salonu öyle değil ne yazıkki)
AYY BENDE OLE ISTIYOM ISTE HERKES HAYRAN KALSIN BIDE NIŞANLIK DIKTIRIYOM ANNEM DIYO KIZIM OKADR PARA YAZIK SANA BEN BI FAZLA BILEZIK ALIRIM DIYO BIZM ORDA BOS DUKKANLRDA YAPILIYODA ANNEMDE OLE ISTIYO AMA BEN ISTEMIYM
:sm_cool::sm_cool:
piştt nooluyo bakem burda 2009 gelinleri jeyyar
böcük yakaladım seni burda jeyyar
süper bi mekanda nişan-düğün yapmayı ben de çok isterdim ama malesef öyle yerle biraz küçük,büyükleri de fazla pahalı
benim nişanıma yaklaşık 600 kişi gelmişti şakkıdı bakalım düğünde nolcek :roflol:
piştt nooluyo bakem burda 2009 gelinleri jeyyar
böcük yakaladım seni burda jeyyar
süper bi mekanda nişan-düğün yapmayı ben de çok isterdim ama malesef öyle yerle biraz küçük,büyükleri de fazla pahalı
benim nişanıma yaklaşık 600 kişi gelmişti şakkıdı bakalım düğünde nolcek :roflol:
canım ben elbisemi hazır aldım ama çok özel bir modeldi pazarlıkla zor 430 ytlye indirdik.Mahmutpaşada bir modaevi.Ama mekanda haklısın canım ben şimdi diyorum iyiki evde değilde orda yapmışım aynı masraflar sen hiçbirşeye karışmıyorsun 1.5 ay oldu nişan olalaı herkea bizden bahsediyomuş
Sen Merak Etme Cnm 100ytl Yer Ayrtcam Davetiye Falan Basilsin Ozmn Zaten Kadin Dedi 15 Gun önce De Yetr Cok Pahali Geldi Ama Cok Harika Yapiliyoo[/QUO
benim kuaförüm bakırköyde tanıdık olduğu için 2 ablam ben ve 6 yaşındaki yeğenimin olmak üzere saçlarımız ve makyajımız 200 ytl tuttu.Ama normalde nişan başı 200 ytl idi.Bizim evin civarlarında da nişan başı 150-200 ytl idi.Yani çok uyguna yaptılar.
100 ytl de iyi fiyat bence.Aslında o kadar para etmiyor ama işte adı var nişan başı diye
alev ekledim resimleri bak da siliim :)
canım silebilrisin baktım çoooook teşekkür ederim.Çok güzel olmuşsun maşallah çok yakışmızsınız Allah ömür boyu mutlu etsin canım
amin canım çok sağol....siz de çok mutlu olun inşallah Şeniz
ben cok beğendım gacı valla bızım burda okadr guzel düğün salonu yok sen yap beğenırsem bende yaparım 2500de uygun bız abıme 2007de 2000 tuttuk ama hıc guzel deıld beğenmedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?