2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

aramıza yeni katılan arkadaşlar var hoşgeldiniz kızlar.Bu arada kim bilir neler kaçırdım giremedim yoğundum şimdi de site çok yavaş ya okuyamadım 1-2 sayfaya ancak bakabildim açılmıyor sayfalar

aramıza yeni katılan arkadaşlar var hoşgeldiniz kızlar.Bu arada kim bilir neler kaçırdım giremedim yoğundum şimdi de site çok yavaş ya okuyamadım 1-2 sayfaya ancak bakabildim açılmıyor sayfalar

ay evet aynen canımkafamçokkarıştı ste çok yavaş sabahtan beri çeyizlerine ancak bakabildim böcüğüma.s hepsi çok güzel hayırlısıyla bi koca bulupkaydirigubbakcemile3 güle güle kullanırsın inşallah:Saruboceq:

ıns laa ağzınızdan bal damlıyoo koca varda alan yok anam naz edıyom evde kalcam haa neyse ben zengın koca bulcamm hıhhhh

evettttt kızlar kaç gündür KK ya giremediğimden yazamıyordum.... :çok üzgünüm:

işte tekrardan huzurlarınızdayımmmm :roflol:

uğurböcüküm çeyzlerini çok beğendim. allah can sağlığıyla mutlu huzurlu kuracağın yuvanda kullanmak nasip kısmet etsin canım arkadaşımm Şeniz

bu arada bu gün tablomda 10 ay yazıyor:sm_cool: yani 10 ay sonra bu günn :jeyyar: anladınız sizz.... :asigim:

kızlar ne kadar zormus bu çeyiz aışverişi al al bitmiyo
özdilek in bornoz takımını alcam

bı kac model beğendım ama fıyatlar cok değişiyo karar veremedim siz ne marka aldınız bornoz takımını

canım ben jua marka alıcam yerimseniben

kadınınkinin yakasında çiçek olanlardan :1hug:

teşekkür ederim senın için de hayırlı olsun şirincik

inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı olur...

canım ben jua marka alıcam yerimseniben

kadınınkinin yakasında çiçek olanlardan :1hug:

ben özdileğin bu modelini beğendim ama

http://www.ozdilek.com.tr/EvTekstili/content.asp?contentID=UrunDetay&Urun=53&MainGroup=1

fıyatı 190,00

aırport özdılek te böle fıyatı nerden uygun bulurum acaba

canım her gören cok begeniyor tabi takımı
hepimizde bu gidişle aynı takımlardan olacak

bu arada yeni gelen arkadaslar minietek sirincik hosgeldiniz grubumuza

Kız böcük bakınca fiyatı hakkında bize de bilgi ver tamam mı? Anam Schafer markasının bana teşekkür etmesi lazım ha :dilcikar: sırf burdan kaç kişi alacağız kaydirigubbakcemile3

evet canım bende turkuaz düşünüyorum bi kaç sitede kaliteli olmadığını okumuştum da kafamda soru işaretleri vardı.teşekkürler cevapladığın için a.s. buarada arkadaşlar bende inşallah 2009 yazı gelini olacağım.aldığım çeyizliklerimi sizlerle paylaşmayı isterim ama forumda bir yerde foto eklemeyi anlatan bölüm vardı bulamadım da yardımcı olur musunuz :asigim:

canım bende yeni ögrendim sayılır resim eklemeyi kısaca anlatayım

bu sayfaya gir.

bilgisayarındaki resmi upload et. resize image 320-240 - sonrası host it
cıkan sayfadaki url kısmını kopyala. sonra mesaj yazdıgın alanda üst kısmında grafik ekleyi tıkla ve kopyaladıgın url oraya yapıstır.

umarım anlatabildim

peki canım çok teşekkürler şimdi deneyeceğim umarım ekleyebilirim a.s.

tşk ederim okaraüzüm hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

bugün beğendiğim bornaz takımının lınk olarak eklemıstım
aklıma koydumya illa halledıcem büyük avm lerde fıyatlar daha yüksek ama daha küçük alısverıs merkezlerinde fiyatlar daha uygun aırport ta 190 ytl ıken ben aynı urunu 130 a 6 taksıtle aldım sarı ve beyaz olarak aldım çok içime sindi inşallah mutlulukla kullanırız

tşk ederim okaraüzüm hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

bugün beğendiğim bornaz takımının lınk olarak eklemıstım
aklıma koydumya illa halledıcem büyük avm lerde fıyatlar daha yüksek ama daha küçük alısverıs merkezlerinde fiyatlar daha uygun aırport ta 190 ytl ıken ben aynı urunu 130 a 6 taksıtle aldım sarı ve beyaz olarak aldım çok içime sindi inşallah mutlulukla kullanırız

bende çeyizimden bi kaç bişi ekleyim arkadaşlar .yalnız aldığım renkler fıstık yeşili (mutfak içi minik el aletlerimi yeşil renkte yapmak istiyorumda )ve internette fıstık yeşillerini bulamadım.

bu meyve sıkma makinam

bu tost makinam

bu kaşık çatal takımım

sadece kahve yapma makinam bu renkte

İnşallah eşimle ve sevdiklerimle mutluluk ve huzur içerisinde sağlıcakla kullanırım :asigim:

bu tencere setim

bu da kahvaltı takımlarımdan birisi

bu gecelik bu kadar arkadaşlar.Yukarıda da söylediğim gibi inşallah eşimle ve sevdiklerimle huzur ve mutluluk içerisinde sağlıcakla kullanırım, kullanırız:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…