2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Bende bendeeeeeeeee hihoyyyt
Bayram dönüşü yeşil renkli olanı almak istiyorum kaydirigubbakcemile2

Günaydın canım a.s.

Kendine bi liste çıkarmak istiyorsan evini şöyle bi gez dolapları aralayıp.Eksiklerini yazarak listeni oluştur yerimseniben

Günaydın canım a.s.

Kendine bi liste çıkarmak istiyorsan evini şöyle bi gez dolapları aralayıp.Eksiklerini yazarak listeni oluştur yerimseniben

Bir de evlilik listesi diye aratırsan internette herşeyin bulunduğu bir liste var o çıkar karşına. Ben o liste üzerinde değişiklikler yaparak kendi listemi oluşturmuştum yerimseniben

benim ütüm buharkazanlı.Philips markası a.s

günaydın kızlar
Kandiliniz mübarek olsun Hepimiz için hayırlı bir gece olur dilerim..

tşk herkesin kandil mübarek olsun

bugün kadir gecesi aynı zamanda çok dua edin hepimiz evlilik yolundayız allah ım hepimiz için hayırlsını nasip etsin huzurlu mutlu sağlıklı günler nasip etsin hepimize inşallah akşam dua ederken sizin içinde edicem ...

kızlar akşama giremez oluyoruz siteye hepinize hayırlı kandiller diliyorum.Allah herşeyi gönlünüze göre versin.Hatta şimdiden iyi bayramlar

elisaaa ulaa bızım topıgede ugrasana bıraktın bızı (((
nasıl görumcesın sen yaaa((

cnım renklılerı bız kullanıoruz suan kendı evımızde cok memnunuz oyuzden almaya karar verdım.yınede hayrlısı

mınıetek bızımde ev dolu koyacak yer kalmadı gayrı ((gtsemde annemler rahatlasa

Kızlar ben yarın uğrayamam belki.1 hafta bayram tatiline ayrılıyorum.
Şehir dışına çıkacağız 3-4 gün.Daha sonrada aşkım ailesi ile gelecek.:asigim:
Anlıyacağınız yoğun geçecek bayram haftası kaydirigubbakcemile2
Haftaya pazartesi tekrar iş başı yaparım.Şimdiden herkese hayırlı bayramlar.hihoyyyt

Tatlım bende renkli tabaklara çok heves ettiğim için aldım.Zaten ucuz oluyor.Kırılır veya çatlarsada çok para vermediğim için içim yanmaz :lepi:

kılzar oturma odamaaa koltuk nasıl sızceee renk alternatıfı mavcut modelıne bakınn:1hug:

kılzar oturma odamaaa koltuk nasıl sızceee renk alternatıfı mavcut modelıne bakınn:1hug:

Tatlım bende renkli tabaklara çok heves ettiğim için aldım.Zaten ucuz oluyor.Kırılır veya çatlarsada çok para vermediğim için içim yanmaz :lepi:

hakolık guzelmıs modelı koltugun gule gule kullan

turuncu aynen senın gıbı dusunuorum ucuz dıe bısey olursda uzulmem yanee:jeyyar:

hayrlı cumalar ve ı kandıller naıslsınız kısceler
ben kotuyum gene hasta oldumm yaa kadr ck ağrım varkı dunya umrumda deıl bıde abım pc yı yatak odasına koymus kısknc ve fesat gelınler oldujkları surece hersey olur

hayırlı kandiller böcük

Geçmiş olsun..Allah şifanı versin.

Pc'nin yatak odasına koyulmasıyla gelinlerin ne alakası var anlamadım ? :uhm:

la benım odamdakı pc sokup kendı yatak odalarına koymuslar şok oldum fesat olmasalar yapmazlardı yatak odasında pcnın ısı ne ben gırmıyom ya onların odaya o yuzden sımdı anladın mı ben cok sahıt oldum onlaın bole davranıslarına bıgun geldım ceyısımı odamın ortasına yığmıstı bıgun termosu sokup benım odama koymustu sımdıkte pc yı almıs ben bu mubarek gun bısey demıom ALLAH herseyı goren ve bılendır

canım benim anlayabiliyorum seni zor bir durum bunu yapana bain mi yengen mi?abin diye okumuştum geçen sayfada ama yukarıya yazdıklarını da mı abin yaptı yoksa yenge mi fişekliyor-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…