2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın arkadaşlar bugünn cuma:sm_cool: tatil geliyor ama benim midem bugün çok ağtıyor çok tuhaf bir ağrım varsenağlamaben ne zaman iyileşicem mutluluğumun tadını bile çıkaramıyorum cidden gözlerim doldu ağlamak üzereyimsenağlama

gunaydın kızlarrr sızede bı merhaba dıyeyım dedım :) alevesen kuzum takma duzelırsın elbet
cuma cuma hayırlı konuss:))))
muebbetsevda esyalrını gule gule kullan tencere takımımız aynı :)

benim de tencere takımım o modelden kızlar ama lila renklisi.3üz olduk ne güzel

ne guzel yaaa ben yesıl yaptım mutfagı ama arada farklı renkte var:)
yemek takımları vardıya schafer onu almaktan vagectım hem yemek takımım var hemde kahvaltı setım
onuda alsam nereye koyucam
haftasonu gıdıp renklı tabaklar alıcam takım yapıcam yane bıde sılıkom yorgan alıcamsüprizzzzz

Günaydın 2009 gelinleriiii a.s.
Hepinizin cuması ve kandili mübarek olsun. Dualarınızda bize de ufak bir yer ayırmayı unutmayın olur mu akşam :asigim:

İyi düşünmüşsün canım ben de tabak çanak olayını kapattım yoksa evde adım atamıycaz içim bunalır benim

Canım ben de Özdilek'in bir modelini almıştım. Annemin birçok çeyiz eşyamı aldığı ve senelerdir alışveriş yaptığı bir mağazası var ordan almıştım ben. Kesinlikle katılıyorum arkadaslara, internetten almadan önce dışarda da bir fiyat araştırması yap yerimseniben

okadar cok esyam varkı tutacagım ev ınsalah buyuk olurda alır hepsını yoksam yanarım ((( cbell sanada gunaydın hayrlı cumalar hayırlı kadır gecelerı olsun:)

yemek takımları vardıya schafer onu almaktan vagectım hem yemek takımım var hemde kahvaltı setım
onuda alsam nereye koyucam

Valla canım benim de yemek takımım ve kahvaltı takımım var; ama bu modeli çok beğendim. Aşkıma da gösterdim dün akşam bayıldı. Yok yok bunu da alalım biz diyor kaydirigubbakcemile3 Annem de çok beğendi, ondan da izni kopardım hihoyyyt Bayram dönüşü alacağım inşallah hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Herkese günaydınn kızlarr yardımlarınız için tşk ederim....

Özdilek in bornoz setini aldım hem de dün bulduğum fiyattan çok daha iyisine

130 ytl ye 6 taksıt yaptırdım kredı kartıma birde iki adet nevresim takımı aldım bir alana bir bedavaydı

aldığım bornoz takımı bu renkler sarı beyaz ben beyazı istiyom aşkımda sarı...

http://www.ozdilek.com.tr/EvTekstili/content.asp?contentID=UrunDetay&Urun=53&MainGroup=1

liste azaldıkça içim rahatlıyor yaa kızlar yaa şimdi ütü alcam sıraa ütü var siz ne aldınız
ya braun ya da tefal düşünüyorum ama o kadar çok model var ki

bir de evde artık heryerde çeyiz oldu artık depo tutsam yeridir yani al al evde kıpırdıyamıcaz yakında

canım o aldıgın model suyu fazla cekmez bende özdılekten aldım bornoz setımı o aldıgını tavsıye etmedıklerı ıcın almadım kendı aldıgımı bılursam eklerım ve ben 125 ytl almıstım yınede gule gule kullan

cbell kıraya gıdıcegım ıcın yer bulamam o tabakları koyacak ama sonrasında alırım belkı haftasonu renklı tabaklar alıcam kaydirigubbakcemile2

hiç öle durmuyo ama yaaa kadife gibi duruyo ama değil

inşallah bir sorun yaşamam

gunaydın hepınızeee

benım de mayısın 10 unda var dugunum ve hıc bısıyım yok sadece yemek takımlarım catalkasıklar tencer takımları

ne bır bornozz
ne bır gunlukyemek takımı
ne teflon setıı

ne utuu
ne bılmem nee ev dosucess bıde ısten ayrılıcamm of offÇok üzgünüm çoook

daha ne almamlazım varmıdır bı lısteemirmirmirmir

Canım sanırım senle benim bornoz setlerimiz aynı, ben de resmini bulamadım ama böyle suyu emdikce motifleri kabaran daha da belirgin olan bir modeli vardı Özdilek'in. Hatta bizimkilerin ikisi de aynı renkte, krem rengi. Öyle farklı renkte bir deseni yok. Dikişlerle çiçek gibi motifler cıkarmıslar ve onlar suyu emdikce daha da belirgin oluyormuş (hatta teyzem de o modeli almıstı bana o tavsiye etmisti cok güzel emiyor diye)

Ben de kirada oturacagım sszzkk, ama işte dayanamadım kaydirigubbakcemile3 Bir ara ben de düsündüm renkli tabakları ama onların cok cabuk catladıgını okudum/duydum birkaç yerde. Hatta Kütahya Poselen'in toptancısı söylemişti. Zamanla su emip alttan çatlamaya başlıyor diye. O nedenle alırken dikkat et bu gibi şeylere yerimseniben

günaydın kızlarr...

Herkese hayırlı cumalar.Kandiliniz mübarek ola..Dualarda buluşmak dileği ile...

Canım aldıklarını güle güle kullan :1hug:

doğru kızlar o renkli tabaklar çok çabuk yanlardan falan hemen kırılıyo porselenden vazgeçmeyin

Kujum üzme kendini..Geçer inşaallah bu mide ağrıların:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…