ben özdileğin bu modelini beğendim ama
http://www.ozdilek.com.tr/EvTekstili/content.asp?contentID=UrunDetay&Urun=53&MainGroup=1
fıyatı 190,00
aırport özdılek te böle fıyatı nerden uygun bulurum acaba
benim de tencere takımım o modelden kızlar ama lila renklisi.3üz olduk ne güzel
ne guzel yaaa ben yesıl yaptım mutfagı ama arada farklı renkte var:)
yemek takımları vardıya schafer onu almaktan vagectım hem yemek takımım var hemde kahvaltı setım
onuda alsam nereye koyucam
haftasonu gıdıp renklı tabaklar alıcam takım yapıcam yane bıde sılıkom yorgan alıcamsüprizzzzz
kızlar ne kadar zormus bu çeyiz aışverişi al al bitmiyo
özdilek in bornoz takımını alcam
bı kac model beğendım ama fıyatlar cok değişiyo karar veremedim siz ne marka aldınız bornoz takımını
yemek takımları vardıya schafer onu almaktan vagectım hem yemek takımım var hemde kahvaltı setım
onuda alsam nereye koyucam
Herkese günaydınn kızlarr yardımlarınız için tşk ederim....
Özdilek in bornoz setini aldım hem de dün bulduğum fiyattan çok daha iyisine
130 ytl ye 6 taksıt yaptırdım kredı kartıma birde iki adet nevresim takımı aldım bir alana bir bedavaydı
aldığım bornoz takımı bu renkler sarı beyaz ben beyazı istiyom aşkımda sarı...
http://www.ozdilek.com.tr/EvTekstili/content.asp?contentID=UrunDetay&Urun=53&MainGroup=1
canım o aldıgın model suyu fazla cekmez bende özdılekten aldım bornoz setımı o aldıgını tavsıye etmedıklerı ıcın almadım kendı aldıgımı bılursam eklerım ve ben 125 ytl almıstım yınede gule gule kullan
cbell kıraya gıdıcegım ıcın yer bulamam o tabakları koyacak ama sonrasında alırım belkı haftasonu renklı tabaklar alıcam kaydirigubbakcemile2
canım o aldıgın model suyu fazla cekmez bende özdılekten aldım bornoz setımı o aldıgını tavsıye etmedıklerı ıcın almadım kendı aldıgımı bılursam eklerım ve ben 125 ytl almıstım yınede gule gule kullan
cbell kıraya gıdıcegım ıcın yer bulamam o tabakları koyacak ama sonrasında alırım belkı haftasonu renklı tabaklar alıcam kaydirigubbakcemile2
bende çeyizimden bi kaç bişi ekleyim arkadaşlar.yalnız aldığım renkler fıstık yeşili (mutfak içi minik el aletlerimi yeşil renkte yapmak istiyorumda )ve internette fıstık yeşillerini bulamadım.
bu meyve sıkma makinam
bu tost makinam
bu kaşık çatal takımım
sadece kahve yapma makinam bu renkte
İnşallah eşimle ve sevdiklerimle mutluluk ve huzur içerisinde sağlıcakla kullanırım
Canım sanırım senle benim bornoz setlerimiz aynı, ben de resmini bulamadım ama böyle suyu emdikce motifleri kabaran daha da belirgin olan bir modeli vardı Özdilek'in. Hatta bizimkilerin ikisi de aynı renkte, krem rengi. Öyle farklı renkte bir deseni yok. Dikişlerle çiçek gibi motifler cıkarmıslar ve onlar suyu emdikce daha da belirgin oluyormuş (hatta teyzem de o modeli almıstı bana o tavsiye etmisti cok güzel emiyor diye)
Ben de kirada oturacagım sszzkk, ama işte dayanamadım kaydirigubbakcemile3 Bir ara ben de düsündüm renkli tabakları ama onların cok cabuk catladıgını okudum/duydum birkaç yerde. Hatta Kütahya Poselen'in toptancısı söylemişti. Zamanla su emip alttan çatlamaya başlıyor diye. O nedenle alırken dikkat et bu gibi şeylere yerimseniben
günaydın arkadaşlar bugünn cuma:sm_cool: tatil geliyor ama benim midem bugün çok ağtıyor çok tuhaf bir ağrım varsenağlamaben ne zaman iyileşicem mutluluğumun tadını bile çıkaramıyorum cidden gözlerim doldu ağlamak üzereyimsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?