la benım odamdakı pc sokup kendı yatak odalarına koymuslar şok oldum fesat olmasalar yapmazlardı yatak odasında pcnın ısı ne ben gırmıyom ya onların odaya o yuzden sımdı anladın mı ben cok sahıt oldum onlaın bole davranıslarına bıgun geldım ceyısımı odamın ortasına yığmıstı bıgun termosu sokup benım odama koymustu sımdıkte pc yı almıs ben bu mubarek gun bısey demıom ALLAH herseyı goren ve bılendır
canım hem rengi hem modeli çok hoşmuş.Markası ne ?
koltuk modelini beğendim rengi de hoş ama başka ne renkelri var ki
Böcük kız takvimindeki yazı okunmuyor.Neye 2 yıl 18 hafta olmuş
sonra desemm olar mı ozmn anltırım cnm ok msn accak mısn ben acarım oğleden sonra patron yok :1closedeyes:
Sevgili haykolik kanapen çok gusel bu modelden vazgeçme derim.Yatakta olabiliyorsa tamamdır.Orda ne kadar cnm bunlar?
evet arkadaşlar bu da benim yemek takımım ,
ayy libra çokk güzel yemek takımın bayıldımmm güle güle kullanırsınız inşallah
markası ne?
incicim teşekkür ederim aşkısı..
karaca'nın yeni serisinden bu..
fiyatı 695 ytl..
ben bu takımın çok benzerini jumbo'da beğenmiştim , fiyatı 1.750 ytl idi..
kalitelerini karşılaştırma fırsatım oldu..
aradaki fark yok denecek kadar az..
ayrıca karaca'nın bone china serisi..
fransa'da özel üretimyerimseniben
fiyatı da çok uygunmuş gerçekten çok hoşuma gitti ben de bunu alabilirim canımkaydirigubbakcemile2:dance:
ay ay ay bayildim güle güle kulan canim yemek takimi bir harika hemen bende bi göz attim karacanin sitesine ne kadar güzel seyler var. Karacanin modelleri hosuma gidiyor du zaten köseli cikmasi süper olmussss
Canım güle güle kullan ben de çok beğendim Ankara'da nerden aldın acaba kuzum? Ben de bakayım bi. Ben de dediğin gibi öyle şatafatlı şeyleri istemiyorum çünkü yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?