2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kafamçokkarıştı...Abine sebebini sorsaydın bari.
Abi siz benim odama girebiliyorsunuz ben sizin odanıza giremem.Niye böyle yaptınız deseydin.Ben olsam söylerdim

canım hem rengi hem modeli çok hoşmuş.Markası ne ?

markası mı valla marka oldumu bılmıomda calsıtıgım yerden alıcam dha almadım guner koltuk ınegolde.. bakalım ıstıom ama alamadım dha
koltuk modelini beğendim rengi de hoş ama başka ne renkelri var ki

valla calıstıgım yerden aldıgım ıcın tonda renk var kırmızı sarı pembe sıyah beyaz kombınle gıb gııbı gıbı:sm_cool:

haykolık en sevdım renk turkuaz ve kahve yanlıs gromuyosam ole deıl mı cok beğendım
ya abım yapıyo ama yengem cok fıseklıo nedenını sormam mı sok oldum bıde ben aldım pc yı benım sayemde oldu netı bağlattım parasını ben oduycektım artık işim olmaz
neden dedım buraya adlınız ben yaatk odanıza grmem gırersın canın ısterse 11 12 ye kadar allam sen bana bu mubarek gunde sabır ver

Sevgili haykolik kanapen çok gusel bu modelden vazgeçme derim.Yatakta olabiliyorsa tamamdır.Orda ne kadar cnm bunlar?

Sevgili haykolik kanapen çok gusel bu modelden vazgeçme derim.Yatakta olabiliyorsa tamamdır.Orda ne kadar cnm bunlar?

yatada oluyor evet kolları hosuma gıtmedı bıras ama cırt cırtlı kllarıı fıyatı normal fıyatı 1500 fılan ama ben burda calıstıgım ıcın 1000 e alıırım bunu

ayy libra çokk güzel yemek takımın bayıldımmm güle güle kullanırsınız inşallah
markası ne?

incicim teşekkür ederim aşkısı..
karaca'nın yeni serisinden bu..
fiyatı 695 ytl..
ben bu takımın çok benzerini jumbo'da beğenmiştim , fiyatı 1.750 ytl idi..
kalitelerini karşılaştırma fırsatım oldu..
aradaki fark yok denecek kadar az..
ayrıca karaca'nın bone china serisi..
fransa'da özel üretimyerimseniben

fiyatı da çok uygunmuş gerçekten çok hoşuma gitti ben de bunu alabilirim canımkaydirigubbakcemile2:dance:

ay ay ay bayildim güle güle kulan canim yemek takimi bir harika hemen bende bi göz attim karacanin sitesine ne kadar güzel seyler var. Karacanin modelleri hosuma gidiyor du zaten köseli cikmasi süper olmussss

ay ay ay bayildim güle güle kulan canim yemek takimi bir harika hemen bende bi göz attim karacanin sitesine ne kadar güzel seyler var. Karacanin modelleri hosuma gidiyor du zaten köseli cikmasi süper olmussss

teşekkür ederim hayatım daha güzelleri senin olsunyerimseniben

merhaba kızlarrr .. ooo ceyızler acılmıss sergiye bilem çıkmıss... neysem yakalamısım tamda bu arada kızlar kadir geceniz mubarek olsun... hepimizin gonlunden gecen muradlarımızın bu gece kabul olmasını dilerim... Rabbim hepimizin gonlune gore bir hayat gecırmeyı nasip etsın insallah AMİN..

yenı gelen arkdaslarımıza hosgeldınız kızlar a.s.
sayfaları okudum ama aklımda kalanlara gore cevaplıyacam.. çok vaktım yok..
kıymetli ceyızlerını gosterenler böcüğüm libracım ve muebbetsevda (sanırım böledi eger yanlıssa uye ısmınız affola) çok guzeller Allah agız tadıyla bir omur gecırmenızı nasip etsın , iyi gunlerde kullanın bacılaarrrr...
alevcim evet eşim asker olduna önceden nikah kıydık.. bu arada fritozu bende kucuk alim yaws litresını çok alsam eşimden çok ben yerım sonra wayy kılolar derim :))))
bu arada özlemcim ordugun şal ve işledıklerın çok guzller emeklerine saglık... arada bizide gor :))))
bayramada çok az kaldı şimdiden iyi bayramlar dilerim.. ii aksamlar....

Canım güle güle kullan ben de çok beğendim Ankara'da nerden aldın acaba kuzum? Ben de bakayım bi. Ben de dediğin gibi öyle şatafatlı şeyleri istemiyorum çünkü yerimseniben

lady home dan aldım canım bulvar üstünde varya sıhhıyeye doru giderken...
beğendiğine sewindim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…