az once metorolojının sıtesıne baktım yagmurlu gosterıo ama senağlama aslında ben ınanıyorum guzel olacak ama herkes bu konuyu konusuyor bır haftadırrrrr senağlama ya soguk olursa ya soguk olursa aslında aksamdı gunduze aldık ıyıde ettık cunku aksam her sekılde soguk oluyor
mız mızcığım umca die bi vitamin gibi bişey var hemen ondan al ve kullanmaya başla ben kullanıorum grip olacak gibi olduumda hatta artık grip olduumda da antibiotik almamak için onu kullanıorum... sardunya kökünden yapılıo tamamen bitkisel eczanelerde satılıo,bağışıklık sistemini güçlendirerek savunmayı artırıo... hasta olmayı engelli, hastaysanda atlatmanı sağlıo... istersen bi eczaneyle görüş...
düğünden önce hasta falan olma...
haklısın cnm akşam çok souk oluo artık... sende üsütüne genede mutlaka bişeyler al bolero falan!
bence güsel düüşün tatlım herşey yolunda gidecek! belki yağar ama sizin düğünden sonra belli mi olur:)
bi de orayla bi görül yağmur yağması durumunda içeri bölümü varmı hemen kaçabileceiniz
ıste onu hıc konusmadık yagmur ruzgar fılan olursa o ucgen ısıklı yere alırlarmı yada sıgarmıyızkı :bbo:
cnm valla heycan var ama evlenecem dıye deıl sadece nedense ıstedıgım gelınlık olduya bırde evım cok seker oldu o benı heycanlandırıyor
cnm bızımkı 559 kısılık bırde dugunum gunduz saat 12 baslıyacak onden 1 mılyar kapora alıyorlar toplam 3 mılyar
kızlarrr hepinizin SEKER bayramı kutlu olsuuun :)))))))
nastasia yemek takımın geldimi netten?
kızlarrr hepinizin SEKER bayramı kutlu olsuuun :)))))))
ramazan bayramı cnm ramazann saol senınde ı gecsın ıns :1hug:
böcüğüm nerelerdesin yaa.göremiyorum ne zamandır neler yapıon.varmı aşk hayatında bi değişiklik.Bayramın mübarek olsun:1hug:a.s.
kıs sen herşeyi alıyon.kocaya alcak bişey bırakmadın:roflol:
hızına yetişilmiyo
sağlıklıyken calısrken alıom anacım napam kocada cok nasılsakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?