2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

karar vermek cok zor gercekten
bende salon ve oturma odası ayrı istiyorum dogrusu
kirada olsa bana daha rahat geliyor. o yuzden bir odama duvar ünitesini rahat yapabilirim diye düsündüm

ugur bocugu sen en son eski sevgilinle bir araya mı gelicektin yanlış hatırlamıyorsam?nasıl gecti?umarım ii olmustur hersey.

ugur bocugu sen en son eski sevgilinle bir araya mı gelicektin yanlış hatırlamıyorsam?nasıl gecti?umarım ii olmustur hersey.

he evt yaa ama benım suan duygum neyım yok saman gıbı yasıyomm kararsızlık donemıdeyım aman sağlık olsun hersey kısmet tatlımm herseyı zmna bıraktım a.s

cok degisik canım
hangi marka bu cok güzelmiş

bende bilmiorum cnm, yabancı bi siteden buldum... sanırım beğendiim gibi farklı mobilya bulamayacaım en sonunda ben böyle çizicem veya ortaya karışık bişeyler yaptırık kullanıcamkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

iyiyim cnm tşk ederim sen nasılsın? nası geçiyor bayram?
bende irenç bi korku filmi izledim sabah sabah midem bulandı sonunda kaydirigubbakcemile3 the cry

la maynak mısn sen be korku fılmı gece ızlenmez mı :roflol: senın bu halıne ne denır bılınmez CADIARZU vahım
bende ıyıyıım evde pıneklıyom öle yanı aılem yok kımse bayramımızı kutlamaya gelmedı bız gıttık ole bugunde hep evdeyım

bizde de misafir war 2 gündür akrabaları gezdik bugünde kabul günümüz:)
aman yaa napayım sabah kalktım biras bisiklete bineyim dedim öle kuru kuru binemiorum film izleyim dedim bi açtım korku filmiymiş-tatlicadiarzu- merak ettim değiştirmedim de... bi sürü güsel film var ama napayım sewirum öle korku filmlerinikaydirigubbakcemilekafamçokkarıştıhihoyyyt
ayy benim çeyiz alışwerişim bitti, bi de çay mak. alacam tamamdır gamyoncuiremsu

bısıkletmı laa kocaman gacı oldun hala mı haa sen zayflamak ıcın bınıyoo şişko senı kaydirigubbakcemile3 cay mak gereksız koy caydanlığı demle onuda mak yaparsa koca senı nedn alsın bee aman zamane kızları ıste hep bolesınız :mymeka:

forma girmek lazım, ramazan bayram derken saldık kendimizi kocaman oldu popom:roflol:
ewt dimi koca napcak beni-tatlicadiarzu-
bende kettle düşünüodum ztn çaykolik diilim almak istemiodum teyzem illaki bundan al almışken dedi. hem kettle olarakta kullanılıomuş. biras fazla verecem çay mak. alcam misafir geldiinde öle kullancam günlük kettle olarak kullanacam...kötükedihüso

mısafrın aklından gecenlerı dıyemm sana bu nebıcım gelın be bosuna buyutmemıs poposunu der herseyı makına yapıyoo sende ağla dur sonra :çok üzgünüm:
not:geyık bolumune gel kkda dostluk böle olur a tmm mı ıkı tarafa gt gel anam ağladı be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…