devamı...
işte bu tam benim istedii gibi ama biras daha hareket katılması lazım...züper! ben karar veremedim. salonumu çok klasik döşemek oturma odamı böle yapmak istiodum! ama ben salon ayrı oturma odası istemiorum bi yandan... gereksiz gelio öle ortam oluo salon...sonra salonunu spor döşemeye karar werdim... ama tv ünitesinden de wasgeçemiorum üff napcam ya! en iisi ew işi hallolsun bakalım nası bi ewde yaşayacam kiramı olcak, alacakmıyız ona göre ve paramıza göre alırım:)kaydirigubbakcemile2
bu da istediim salon takımı
kızlar ne olur dua edınde pazar gunu hava guzel olsun acık alan dugunum soguk ve yagmurlu olursa yandıkkkkkkk
ramazan bayramı cnm ramazann saol senınde ı gecsın ıns :1hug:
bu 3 milara ne dahil arkadaşlar???
ugur bocugu sen en son eski sevgilinle bir araya mı gelicektin yanlış hatırlamıyorsam?nasıl gecti?umarım ii olmustur hersey.
cok degisik canım
hangi marka bu cok güzelmiş
gunaydın hoşgeldınnn nasılsın
iyiyim cnm tşk ederim sen nasılsın? nası geçiyor bayram?
bende irenç bi korku filmi izledim sabah sabah midem bulandı sonunda kaydirigubbakcemile3 the cry
la maynak mısn sen be korku fılmı gece ızlenmez mı :roflol: senın bu halıne ne denır bılınmez CADIARZU vahım
bende ıyıyıım evde pıneklıyom öle yanı aılem yok kımse bayramımızı kutlamaya gelmedı bız gıttık ole bugunde hep evdeyım
bizde de misafir war 2 gündür akrabaları gezdik bugünde kabul günümüz:)
aman yaa napayım sabah kalktım biras bisiklete bineyim dedim öle kuru kuru binemiorum film izleyim dedim bi açtım korku filmiymiş-tatlicadiarzu- merak ettim değiştirmedim de... bi sürü güsel film var ama napayım sewirum öle korku filmlerinikaydirigubbakcemilekafamçokkarıştıhihoyyyt
ayy benim çeyiz alışwerişim bitti, bi de çay mak. alacam tamamdır gamyoncuiremsu
bısıkletmı laa kocaman gacı oldun hala mı haa sen zayflamak ıcın bınıyoo şişko senı kaydirigubbakcemile3 cay mak gereksız koy caydanlığı demle onuda mak yaparsa koca senı nedn alsın bee aman zamane kızları ıste hep bolesınız :mymeka:
forma girmek lazım, ramazan bayram derken saldık kendimizi kocaman oldu popom:roflol:
ewt dimi koca napcak beni-tatlicadiarzu-
bende kettle düşünüodum ztn çaykolik diilim almak istemiodum teyzem illaki bundan al almışken dedi. hem kettle olarakta kullanılıomuş. biras fazla verecem çay mak. alcam misafir geldiinde öle kullancam günlük kettle olarak kullanacam...kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?