2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ne kdr romantiksiniz tatlım hayırlı olsun

nanınanınanııııııııııııı ben geldım banyo ettım geldımm gec kalktım keyf yaptımmm ıste olanlar yazık yaa tuhh acıyom haa bende ptesı ısbası yapcemm kaydirigubbakcemile2 sewen123 guzelmıs hemen al kullan bvu arada sen nelerdesın hee hıc uğramazoldunn
moral 0 aslında bende bjk yenıldı hemde ne yenılme keske hakan o kalede hıc olmsaydı bee gelenı yedı zaten futbolcuların hıcbırınde ıs yoktu neysee

sıhhatler olsun böcüğüm mis gibi mi oldun sen aman da aman...

canım aynaya bayıldım yaaa:asigim::asigim:
bende ayna hastasıyımm.nerde buldun bu aynayı:icecream:

geldi benimki şimdi geldi oleyy
hemen fotolarını çektim açıp harikalar kızlar kesinlikle tawsiye ediorum aynı fotodaki gibiler hatta daha güseller:)
sizde alın kesinnn... annemde bayıldı
iiki almışım...

güle güle hayirli günlerde kulan cok hos
hangi siteden bakip siparis verdin canim??

tatlişim bu aynayı ilk KK da biri konu açmış onda gördüm. dekoratif aynalar die. çok beğenmiştim. aradan 1 hafta geçti. gittigidiyorda öyle gezerken aynalara bakayım dedim... aaaa bir baktım orda var.. bir sürü çeşidi daha var. a.s bir bak istersen balım... :1hug:

laa harıka kaca aldın kasıklarda dahıl fıyatı nee cnm gule gule kullan
burcu ayna harıka laa nerde satılıyoo kac ytl

tatlişim bu aynayı ilk KK da biri konu açmış onda gördüm. dekoratif aynalar die. çok beğenmiştim. aradan 1 hafta geçti. gittigidiyorda öyle gezerken aynalara bakayım dedim... aaaa bir baktım orda var.. bir sürü çeşidi daha var. a.s bir bak istersen balım... :1hug:

ay kızlar yollamadı diye epey yollamışım kusura bakmayın...
nastasya tatlişim çok şekerr allah can sağlığıyla kullanmak nasip etsn balımmmm.....
kaça almıştın unuttum kız???

nastasia çok guzel takımın ama alamıcam galiba. cunku dun bende set ustu ocak,fırın ve mikrodalga aldım beko dan.(hepsi gri) mikrodalga alacaklara tavsiye ediyorum 215 ten 130 a dusmus.aslında arcelik beko sevmem ama annem bu mikrodalgayı 5 senedir kullanıyo tık demedi walla.bildiğim için aldım tavsiye ederim..

bi de dun son dakkada paraya kıyıp philips marathon(hepa 13 filtre)supurge aldık. o da 600 kusur dan 460 a dusmus.bu supurgeyi de 3 ay arastırıp oyle aldım.daha hiç memnun olmayan cımamıs sekerler.aklınızda bulunsun.

tşkler kızlar daha güselleri sizin olsun inş. ben bunu netten siparişle aldım. 141ytl geldi kargoda bedava:) içinde amerikan servis, çatal,bıçak,kaşık, tatlı kaşığı,yemek tabağı, servis tabağı, pasta tabağı, fincanı ve tabağı var... renkleri canlı porseleni güsel... çok beğemiştim ztn... gerçekten fotosundaki gibi çıktı...

burcucellocuğum sende güle güle kullan aldıklarını. bende sein aldığın elk. süpürgesinden aldım... bakalım kullanınca görecez iyimi kötü bende baya bi araştırmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…