burcu geldi miyasakkelime
15 dakika geçti sanki::asigim:
ben geldiiimm merhaba kızlar
burcunun nişanlısı da geldi heralde bişey yazmadığına göre ay negüzell:1rolleyes:
bu arada düğün tarihimiz kesinleşti kızlar.. 7 mart:asigim::asigim:hihoyyythihoyyytQUOTE]
burcucuğum gözün aydın cnm nişanlına kavuştun:)
mızmızcığım inş hava harika olack yrn ztn mükemmel bi hava war bugün ankda güneşli, açık, sıcak yrnda inş böle olacak ve harika olack düğünün cnm:)
perleciğim hayırlı olsun tatlım düğün tarihiniz:=)
evett canlarımmm aniden aşkım gelince kapatmak zorunda kaldım akşamda gece 12 ye kadar birlikteydk. o burda olduğu sürece sanırım eskisi kadar sık gelemem. pazartesi nikah başvurusunda bulunucaz çok heycanlıyım :sm_cool:
perlecimm hayırlı olsun tarih inşş... uğur getirsin size.. çok mutlu olun emi. Şeniz
bende salona yarım ay şeklinde istiorum kullanışlımıdır bilemiorum...farklı duruo...
slm ben geldım kızlarr
naıslsınız ayy cok gıremıyom cunku abım sureklı nette oluyoo :1no2:
neyse hanı su schafer marka yemek takımları vardı ya ben onları yakından gordum ve hıc beğenmedım cok kalın tabakları kasıklar cok hafıf bı plastık oyuzden beğenmedım zaten benım bı tam takımım ve bıde servıslı olanlardan bı kahvaltı setım var belkı ılerde karacanınkılerden bıtanede alırım okadr
uzun bi aradan sonra merhaba kızlar.perşembe günü nişanlım ve ailesi bize geldiler.2 gece 3 gündüz misafirimiz oldular.dünde gittiler :çok üzgünüm: :a015: o yüzden buralardan uzak kaldım.eee ne var ne yok neler yaptınız bakalım bayram nasıl geçti ??
uzun bi aradan sonra merhaba kızlar.perşembe günü nişanlım ve ailesi bize geldiler.2 gece 3 gündüz misafirimiz oldular.dünde gittiler :çok üzgünüm: :a015: o yüzden buralardan uzak kaldım.eee ne var ne yok neler yaptınız bakalım bayram nasıl geçti ??
sana katılmıyorum böcükcüğüm bence çok hoşlar sırf o renkleri desenleri için bile alınır:)
benim çok hoşuma gittiler iiki almışım kaydirigubbakcemile2
ohh mılletın nışanlısı var benım gıbı deılkı :çok üzgünüm:
valla aılem yanımda olmadığı ııcn sadece tatı amaclı oldu bayram zaten ne bayramın anacım eskıdenmıs o sankı cok yaslıyımda :roflol: yanı guzel deıl tabıkı ayy tek guzellık suanlık askım olması :asigim: :1rolleyes: ayy sevıyom mu nee allahın bu kez yüzümü guldurur ıns:Saruboceq:
:roflol: sımdı bende tam dıycektımkı nastasıa dalar bana dıe :roflol: yok cnm bende cok beğendım tabıkı ama yakından pek beğnmedım tabıkı bu zevk meselesı mesela kasıklar cok hafıf ve sankı bı ıkı yıkanmada cıkcakmıs desenlerı gıbı ve celık deıl yanı cok ınce geldı elıme zaten lekede olmustu kız bana dedıkı bunun yenısını sıze yolluycaz bu burda durmaktan leke oldu dıo ama dusunsene en fazla 2 ay olmus oaraya koyalı ve daha kullanmadan leke vardı yanı cıkacak gıbı bı leke deıldı sankı paslanmıs gıbıydı ve bayan bana dedıkı tabıkı bu kadr ucuz bı karacaylan bı tutamazsınız sakıın yanlıs anlama olur mu cnm Şeniz sen gule gule kullan artık ben porlandtan alcam alevle cıkcaz alcez ıns
gözüm doymuo nevresim ve tabak- bardak konusunda....
4 takım tabak çanak oldu...
10 takım nevresim...
bardaklarım 105 taneydi en son hatırladığım daha fazlada ...
nolcak benim bu halim....
inş canım sonuda güsel olur ve hep böyle yüzün güler mutlu olursun... bende aşkımı istiorum yanımda bitsin artık bu askerliği gelsin yanımaaaaaa:1no2:
gorunuslerı harıka ona bısey demedım cnm zaten suan gozumde olan tek sey altın :jeyyar: altın altın maynadım mı nee :roflol:
al al anacım beım daha zamanın var bende 3 4 tane bılesık alım sonra ceyıs alcem zaten cok seyım kalmadı camasr mak bulasık mak fırın ve yatak odam kaldı pahalı ve buyuk daha bısey yok yakupla evlenırsemde zaten 1 2 yıl aılesyle yasarım ama bı yı ııcnde evlenırsek yok daha uzun surersekı ozmn ben coktan ceyısımı yapmıs olurum ev alcakk zaten duırumu var :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?