2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

burcu geldi miyasakkelime
15 dakika geçti sanki::asigim:

ayy ama harika bu benim istediim mutfak dolaplarına da acayip yakışır... aslında mutfakta köşe takımının modası geçti diyorlar ama bence bu çok hoş...yalnız acaba beyaz olması temizlik açısından sorun olur mu...yağlı yemek falan bişeyler dökülürse falan...

burcucuğum çok mutlu oldum sanki kendim nikah tarihi alacakmışım gibi heyecanlandım... darısı başımıza artık... nişanlınla çok güsel vakitler geçir tatlım... benim sevgilim yanımda yok

bende salona yarım ay şeklinde istiorum kullanışlımıdır bilemiorum...farklı duruo...

slm ben geldım kızlarr
naıslsınız ayy cok gıremıyom cunku abım sureklı nette oluyoo :1no2:
neyse hanı su schafer marka yemek takımları vardı ya ben onları yakından gordum ve hıc beğenmedım cok kalın tabakları kasıklar cok hafıf bı plastık oyuzden beğenmedım zaten benım bı tam takımım ve bıde servıslı olanlardan bı kahvaltı setım var belkı ılerde karacanınkılerden bıtanede alırım okadr

burcum bıtanem senı cok sevıyorumm düğüne artık cağırırsınn ıns altın fıyatları ı olurda altın alırım sana yoksa alırsın 10 ytl yeter saa :roflol: cokcokcok sevındım tatlım yaa Şeniz

uzun bi aradan sonra merhaba kızlar.perşembe günü nişanlım ve ailesi bize geldiler.2 gece 3 gündüz misafirimiz oldular.dünde gittiler :çok üzgünüm: :a015: o yüzden buralardan uzak kaldım.eee ne var ne yok neler yaptınız bakalım bayram nasıl geçti ??

sana katılmıyorum böcükcüğüm bence çok hoşlar sırf o renkleri desenleri için bile alınır:)
benim çok hoşuma gittiler iiki almışım kaydirigubbakcemile2

ohh mılletın nışanlısı var benım gıbı deılkı :çok üzgünüm:
valla aılem yanımda olmadığı ııcn sadece tatı amaclı oldu bayram zaten ne bayramın anacım eskıdenmıs o sankı cok yaslıyımda :roflol: yanı guzel deıl tabıkı ayy tek guzellık suanlık askım olması :asigim: :1rolleyes: ayy sevıyom mu nee allahın bu kez yüzümü guldurur ıns:Saruboceq:

geri aramıza hoşgeldin cnm, bayram çok sıkıcıydı benim için sevgilim benden kmlerce uzakta bayramda yanımda deildi...akraba ziyaretleri vs geçti gitti bayram hiç bişey anlamadım... bugünde çok cnm sıkılıo tatil bitti off yaa offÇok üzgünüm çoook

sana katılmıyorum böcükcüğüm bence çok hoşlar sırf o renkleri desenleri için bile alınır:)
benim çok hoşuma gittiler iiki almışım kaydirigubbakcemile2

:roflol: sımdı bende tam dıycektımkı nastasıa dalar bana dıe :roflol: yok cnm bende cok beğendım tabıkı ama yakından pek beğnmedım tabıkı bu zevk meselesı mesela kasıklar cok hafıf ve sankı bı ıkı yıkanmada cıkcakmıs desenlerı gıbı ve celık deıl yanı cok ınce geldı elıme zaten lekede olmustu kız bana dedıkı bunun yenısını sıze yolluycaz bu burda durmaktan leke oldu dıo ama dusunsene en fazla 2 ay olmus oaraya koyalı ve daha kullanmadan leke vardı yanı cıkacak gıbı bı leke deıldı sankı paslanmıs gıbıydı ve bayan bana dedıkı tabıkı bu kadr ucuz bı karacaylan bı tutamazsınız sakıın yanlıs anlama olur mu cnm Şeniz sen gule gule kullan artık ben porlandtan alcam alevle cıkcaz alcez ıns

inş canım sonuda güsel olur ve hep böyle yüzün güler mutlu olursun... bende aşkımı istiorum yanımda bitsin artık bu askerliği gelsin yanımaaaaaa:1no2:

tabiki zevk meselesi cnm, sonuçta ben desenine vuruldumda aldım... kalitesi okdr önemsemedim. kullanınca görecez bakalım nası çıkacak. benim ztn günlük kullanmaya 2 takım kütahya porselenlerim wardı...bunu ekstradan aldım benim için çokta sorun deil açıkcası kötü çıkması beğenmedimmi atarım hewesimi alınca... ama bu markanın sandıklı setini bi arkadaşım almıştı 1 seneden fazladır hergün kullanıyormuş çokta memnun dierlerine okdr para werene kdr bu daha mantıklı demişti...fiyatı ucuz hemde hafif dediin gibi kalitesiz gibi duruyor bende zmnında ona öle demiştim ama hiç alakası yok, karacadan aldığım çatal bıçak daha kötü bunun yanında yıkıorum pırıl pırıl dedi... dierlerini kurulaması parlatması gerekiomuş...bilemiorum yani bakalım bi kullanayımda ozmnda fikrimi söylerim...ama çok şekerler bence hihoyyythihoyyyt

gözüm doymuo nevresim ve tabak- bardak konusunda....
4 takım tabak çanak oldu...
10 takım nevresim...
bardaklarım 105 taneydi en son hatırladığım daha fazlada ...
nolcak benim bu halim....

kızlar mızmızın düğünü oluo şimdi...
hiçte korktuğu gibi olmadı inş hep böyle güsel olur...
çünkü ankarada hava harikaaaa....

gözüm doymuo nevresim ve tabak- bardak konusunda....
4 takım tabak çanak oldu...
10 takım nevresim...
bardaklarım 105 taneydi en son hatırladığım daha fazlada ...
nolcak benim bu halim....

gorunuslerı harıka ona bısey demedım cnm zaten suan gozumde olan tek sey altın :jeyyar: altın altın maynadım mı nee :roflol:
al al anacım beım daha zamanın var bende 3 4 tane bılesık alım sonra ceyıs alcem zaten cok seyım kalmadı camasr mak bulasık mak fırın ve yatak odam kaldı pahalı ve buyuk daha bısey yok yakupla evlenırsemde zaten 1 2 yıl aılesyle yasarım ama bı yı ııcnde evlenırsek yok daha uzun surersekı ozmn ben coktan ceyısımı yapmıs olurum ev alcakk zaten duırumu var :1closedeyes:

inş canım sonuda güsel olur ve hep böyle yüzün güler mutlu olursun... bende aşkımı istiorum yanımda bitsin artık bu askerliği gelsin yanımaaaaaa:1no2:

ol cnm :1hug: valla zmn ole cabuk gecıyokı anlatılmaz yanı bende 15 ay bekledım hemde ıkı sevgılımıde bırylen sözlendım ayrıldım bırylede bayramda tanıstım ama bısey hıssetmedım ıcın kabul etmedım yakupu sevıyom ben yaa :asigim: allahım hıc bozmasın

hanı ınsan cok mutsuz olurda bı kurtarıcı cıkar ya hayata bağlyan yakupa benım ıcın sımdıklık ole rabbım bosmasın :Saruboceq:

kızım delimisin ailesiymi yaşayacaksın saçmalama yawww hangi çağda yaşıoz... sakın le bişeyi kabul etme çok yıpranırsın...
ama senin böle güsel şey hissetmene çok sevindim inş hep böyle olur... ben hep şuna inanırım insan doru insanı bulmadan önce mutlaka hatalı bi ilişkisi olur...ki doru insanı seçebilsin onu anlayabilsin ve gereken değeri göstersin...

bende altın istiorum ama bilezik falan deil, şimdi takmak için bileklik inci set veya altın setler ama annem aldırmıo saçmalama olurmu öle şey alacaksan burma al diosenağlama ama takmamki ben onu yaaaa....
bitane bileklik beğendim 465ytlye indiler onu istiorum işteee banane yaa şeytan dio git al gel...öle göster annene bişey yapamasın kaydirigubbakcemile3
kız tarafı kıza kaç tane bilezik takar kızlar... erkeğe altın mı takılır bi de ben öle bişey duymuştum sanki. baba 1 anne 1 kıza bilezik... erkeğe büyük altın bi tane dorumudur? bi de saat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…