meraba kızlar nasılsınız bakim....
Merhaba zynpp.
Biz iyiz çok şükür.Seni Sormalı ?
Düğünün 2009 yaz mı olacak ? Çeyiz hazırlıkların ne durumda ?
Böcük herkesin işi gücü var.
Senin kadar foruma vakit ayıramıyoruz -tatlicadiarzu-
Hem sen her hafta birine aşık oldum diyon.Hızına yetişemiyoz napalım laelaelaelaelae
tobe de bee bana asık olan coık kararsızım demıstım sımdı farkettım kı ben onu sevyomm :asigim: duyanda senı bennı ne sancakk :dilcikar:
tobe de bee bana asık olan coık kararsızım demıstım sımdı farkettım kı ben onu sevyomm :asigim: duyanda senı bennı ne sancakk :dilcikar:
aydınlatam sıze dedımkı 2 kısı var ve bırı daha once 1,5 yıl bırlıkte olduğum aılesylen gorustum ama hersy ı aılesı falan ama nedense bısey hıssetmedım ve dığerm kısı vardı hanı kayserıde olan bjklı onla cıkmaya basladık yanı aılesylen tanıstığımdan cok daha fazla sey hıssetım allahım ayrmasn ıns
aydınlatam sıze dedımkı 2 kısı var ve bırı daha once 1,5 yıl bırlıkte olduğum aılesylen gorustum ama hersy ı aılesı falan ama nedense bısey hıssetmedım ve dığerm kısı vardı hanı kayserıde olan bjklı onla cıkmaya basladık yanı aılesylen tanıstığımdan cok daha fazla sey hıssetım allahım ayrmasn ıns
günaydın kızlar nasılsınız ?
ben biraz keyifsizim dün doktora gitmiştim polikistik over teşhisi koydu
bu arada aşkım beyaz eşyalarımızı aldı :)) yüzümü güldürdü dün çok moralim bozuktu
herkese mutlu günler..
saolun kızlarr takvımdekı 2 yıl yazan baska bıseydı bu arada
yarın tam bı ay olacak tanısalı rabbım bu kez yuzume bakar ıns ayrılık yasatmaz cok zor oluyoo cunkuu cok korkuyom ama ona ınancım var ıns hersey guzel olur ama hersey kader kısmet meselesı senın kaderınde yoksa elınden gelenı yapsanda değişmez
kızlar dedem vefat etti........
annem,anneannem çok kotu.be dik durmaya calısıyorum.
kızlar dedem vefet etti........
annem anneannem çok kotu.ben dik durmaya calısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?