2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Merhaba zynpp.
Biz iyiz çok şükür.Seni Sormalı ?
Düğünün 2009 yaz mı olacak ? Çeyiz hazırlıkların ne durumda ?

evet canım inşallah bu yaz olacak hayırlısıyla
çeyiz hazırlıklarına yavaş yavaş başlıyoruz işte
uyku seti alıcaz bu aralar işte
oğlan evi ne alıyo tam olarak bilmediğimiz için bornoz takımını oğlan evi alıyormuş mesela
ondan bilmediğimiz için bakıyoruz
bizde. işte yavaş yavaş alıyoruz..

Böcük herkesin işi gücü var.
Senin kadar foruma vakit ayıramıyoruz -tatlicadiarzu-
Hem sen her hafta birine aşık oldum diyon.Hızına yetişemiyoz napalım laelaelaelaelae

tobe de bee bana asık olan coık kararsızım demıstım sımdı farkettım kı ben onu sevyomm :asigim: duyanda senı bennı ne sancakk :dilcikar:

tobe de bee bana asık olan coık kararsızım demıstım sımdı farkettım kı ben onu sevyomm :asigim: duyanda senı bennı ne sancakk :dilcikar:

Ne bilim böcük.
Son zamanlarda kaç kişiyi birden söledin.Yok şu var yok bu var diye.:1closedeyes:
Takip edemez olduk.
Herneyse madem birine aşık oldun.Allah mutlu mesut etsin ne diyek yerimseniben

İşte artık biz "o"nu karıstırır olduk böcük :roflol: Bayrma girmeden önce bir tanesinin ailesi ile anışacaktın, onla mutluyum diyodun. Şimdi o yok mu? Bu başka mı :uhm: Vallahi isim de pek kullanmadıgın icin anlayamıyoruz kusura bakma :1no2: Ben bir ara çizelgeden takip ediyordum ama o da her daim değişiyor. Bir ara 2 yıldı şimdi haftalı olmuş falan fisfisfis Hadi bakalım aydınlat bizi

aydınlatam sıze dedımkı 2 kısı var ve bırı daha once 1,5 yıl bırlıkte olduğum aılesylen gorustum ama hersy ı aılesı falan ama nedense bısey hıssetmedım ve dığerm kısı vardı hanı kayserıde olan bjklı onla cıkmaya basladık yanı aılesylen tanıstığımdan cok daha fazla sey hıssetım allahım ayrmasn ıns

Hadi hayırlı olsun o zaman yerimseniben

hadi bakalım böcük inşallah bununla çok mutlu olursun... hayırlısı olsuna.s

saolun kızlarr takvımdekı 2 yıl yazan baska bıseydı bu arada
yarın tam bı ay olacak tanısalı rabbım bu kez yuzume bakar ıns ayrılık yasatmaz cok zor oluyoo cunkuu cok korkuyom ama ona ınancım var ıns hersey guzel olur ama hersey kader kısmet meselesı senın kaderınde yoksa elınden gelenı yapsanda değişmez

canım allah baska hastalıklar dertler vermesin
insallah bugunlerde gecer merak etme

canım bu sefer allah gönlüne göre verir insallah
cok cok mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…