Bende 2009 Yaz Geliniyimmm =) Temmuzda Ama Tarihi Belli Değil Daha.13 Temmuz İstiyorum Ben Gerçi..
Ben haksızlık olduğunu düşünmüyorum.
Hatta bana hemen hemen yapılan masraflar eşitmiş gibi geliyor.
Neden derseniz ;
Kız tarafı mutfak eşyalarını ,yatak odası takımını ,(bazıları beyaz eşyalarını alır bazıları hiç almaz.Ki takdir edersiniz ki beyaz eşya alınmadığında erkek tarafı her halukarda daha çok masraf yapar.Herneyse....) + nevresim,dantel gibi ıvır zıvır şeyleri alır.
Erkek tarafı ise oturma grubu ,salon takımı,salon için oturma grubu,evin perde + halılarını ,bazen beyaz eşya ,tv ve müzik seti gibi diğer elektronik aletlerin yanısıra "en az" 5.000ytl lik bir düğün(buna gelinlik,yapılan gelin alışverişi ve kuaför masrafları dahildir )+ takılan altınlar olmak üzere belki kız evinden biraz fazla masraf yapar.
Yani ortada bi haksızlık yok bence.Kurulan yuva için iki tarafında neredeyse eşit masraf yaptığını düşünüyorum :1closedeyes:
şunlara bak be dalga mı gecınıyonuz :dilcikar: sayılı gun cabuk gece valla surda ne kaldıkı 2008 bıttı sız uzulursenız 3 5 aya ben napım dıyın bana :çok üzgünüm:
canım bizde bir tarafa yük olmamak icin herseyi ortak alacagız zaten mobilya halı ve perdeler. bizde ben yatak odası nişanlım salon takımı gibi bir ayrım yok işte.
ayy ne güsel yaa çiçeği burnunda eşler siziiii kaydirigubbakcemile3
eminim artık daha da fazla özleyeceksindir
9 ay da geçer cnm her ne kadar kimliğinde evli olsanda son bekarlık günlerin bu günler
o nedenle tadını çıkar derim yerimseniben
aynısı bizde düşünüyoruz canım.nişanlım ile A'dan Z'ye ne gerekiyorsa (mobilya-perde-halı-beyaz eşya) hepsini ortak alıp yarısı onlara yarısı bize olacak.tek tarafa yüklenmek bana mantıklı gelmiyor.sonuçta o evde sadece erkek ve onun tarafı ya da sadece bayan ve onun tarafı yaşamayacak.kız tarafı çeyiz yapıyorsa erkek tarafı da düğün salonu ve altın yapıyor :)
günaydın nasılsınız?
ben biras hastayım boğazım çok ağrıo
dün esseye baktım çoğu şeyde %50 indirim war tencereler falan baya ucuza geliyordu ihtiyacı olana duyrulur.
bi de bernardodan kızartma tenceresi baktım 79ytl dedi
onun yerine fritözmü alsam yaa
canım günaydın geçmiş olsun tatlım... :1hug:
vallahi bende kızartma tenceresi düşünüyordum annemler doğum günümde king marka küçücük tam aşkımla bana göre bir fritöz almışlar. kapağı kızartma teli ve en önemlisi iç haznesi çıkıyor ve makinada yıkanıyor. ee daha başka ne istiyim. hem etraf yağ olmayacak, hem iç hazneyi bile çıkartıp makinada yıkayabilicem,hemde çok fazla yağ gitmeyecek... teyzemde kullanıyormuş annem onda görüp almış bana. teyzemde çok memnun. yerimseniben üstelik sadece 59 ytl
tşk ederim cnm :)
bende sanırım fritöz alacak gibiyim kullanan herkes fritöz almamı tavsiye ediyor
güle güle kullan tatlım. king marka dmk, teyzen kullanıyorsa memnunsa iidir sanırım. tşk ederim
bornozunu taçtanmı aldın cnm?
yo tatlım gene alamadım :roflol: taçda kampanya var ama mağazalarda ürün yok. arıyorlar fabrikayı ürün yok. şu dönem kriz ve doların artması nedeniyle tüm firmalar ürün gönderme konusunda temkinliymiş. fabrikalar bile üretimi durdurmuş. yatak örtüsüde alamadım bornozda. ama netten kampanyadan yararlanıp çok uyguna bir örtü aldım yemek masası için. üstelik sebebini anlayamadım bana verdkleri katologla genelde taçın sitesinde yazan fiyatlar tutuyor ama bu örtü katologta 130 görünüyor. diğer benzerleri gibi. ama taçın sitesinde 42. şaşırdık bizde. sonra kampanyadan da yararlanıp teyzemle aldık. 31 milyona geldi kişi başı. peçeteleride var. çok cici....
işte masa örtümüzz buu... bakalım ne zaman gelecek
ayy harika güle güle kullan cnm bende istioruuuuummmmmm
ztn sen ne alsan bende istiorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
banyo aksesuarlarından alamıyacam ama
dün kuzenimle gezerken gösterdim bundan alacam die ben aldım ondan dedi akşam ewine bi gittim aahh ahh banyosuna koymuş bilesenağlama
bende başka model araştıracamkaydirigubbakcemile3[/QUOTEtamam canım adres yolluyorum şimdi a.s
ay kuzucuğum beğendiysen ne mutlu bana.
banyo takımlarında o tarzın bir sürü çeşidi var. aynısı olması şart değil ki. başka beğenirsin. üzülme... :1hug: days in colorslardan mutfak masama bende alıcam. kırmızı runnarlı olanlardan. ama daha almadım.
ayy harika güle güle kullan cnm bende istioruuuuummmmmm
ztn sen ne alsan bende istiorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
banyo aksesuarlarından alamıyacam ama
dün kuzenimle gezerken gösterdim bundan alacam die ben aldım ondan dedi akşam ewine bi gittim aahh ahh banyosuna koymuş bilesenağlama
bende başka model araştıracamkaydirigubbakcemile3[/QUOTEtamam canım adres yolluyorum şimdi a.s
ay kuzucuğum beğendiysen ne mutlu bana.
banyo takımlarında o tarzın bir sürü çeşidi var. aynısı olması şart değil ki. başka beğenirsin. üzülme... :1hug: days in colorslardan mutfak masama bende alıcam. kırmızı runnarlı olanlardan. ama daha almadım.
çok beğendim tatlım ewt ii günlerde kullan inşkaydirigubbakcemile2
bende gökmavi renginden aldımçünkü sadece o kalmıştısengözlerimebaksanab
bakalım banyo aksesuarlarımı en sona bırakmaya karar werdim banyo fayanslarıma göre alayım barikaydirigubbakcemile5
çok beğendim tatlım ewt ii günlerde kullan inşkaydirigubbakcemile2
bende gökmavi renginden aldımçünkü sadece o kalmıştısengözlerimebaksanab
bakalım banyo aksesuarlarımı en sona bırakmaya karar werdim banyo fayanslarıma göre alayım barikaydirigubbakcemile5
ben fayanslara göre yapmaya kalkarsamm işim iş... 3 sene br yerde 5 sene bir yerde hang, fayansa uydurcam dmi ama :roflol: o yüzden gönlüme göre olanını aldım
ha bu arada taç kampanyasında aynı üründen 2 tane alacaksın diye bir kuralda yok. hangi ürün daha uygunsa onunkini baz alıyorlar indirim yaparken. ama biz özellikle aynı fiyatta ürün olsun diye öyle yaptık. bakalım netten geliş süresine göre yatak örtüsünüde netten sipariş vericez. öyle karar verdik a.s istersen bekle benimki gelsin ben seni haberdar ederim yerimseniben kampanya 30 kasıma kadar sürecekmiş... a.s.
NOT: ayrıca tüm istikballerde geçerlimi bilmiyorumda bizim burdaki silikon yastıkların fiyatını 3.90 a düşürmüş kızlar haberiniz olsun. ben misafir için ekstra 2 tane daha alıp koycam. diğerlerini taçdan almıştım 5 tane 15 ytl ye. birde bunlar olsun. olmadı yatağımın üstündeki süs yastıklar için kullanırım diye düşündüm...bilginize...
ben fayanslara göre yapmaya kalkarsamm işim iş... 3 sene br yerde 5 sene bir yerde hang, fayansa uydurcam dmi ama :roflol: o yüzden gönlüme göre olanını aldım
ha bu arada taç kampanyasında aynı üründen 2 tane alacaksın diye bir kuralda yok. hangi ürün daha uygunsa onunkini baz alıyorlar indirim yaparken. ama biz özellikle aynı fiyatta ürün olsun diye öyle yaptık. bakalım netten geliş süresine göre yatak örtüsünüde netten sipariş vericez. öyle karar verdik a.s istersen bekle benimki gelsin ben seni haberdar ederim yerimseniben kampanya 30 kasıma kadar sürecekmiş... a.s.
NOT: ayrıca tüm istikballerde geçerlimi bilmiyorumda bizim burdaki silikon yastıkların fiyatını 3.90 a düşürmüş kızlar haberiniz olsun. ben misafir için ekstra 2 tane daha alıp koycam. diğerlerini taçdan almıştım 5 tane 15 ytl ye. birde bunlar olsun. olmadı yatağımın üstündeki süs yastıklar için kullanırım diye düşündüm...bilginize...
haklısın cnm siz tayincisiniz... ztn senin aldıın model her renge uyar , çünkü çiçekleri renk renk... kuzenim fayanslarını lila - beyaz yaptırdı, ama onun banyosuna da uymuştu çiçeklerinde lilada war. bence sen hem çok zevkli hemde çok akıllıca bi model seçmişsinhihoyyyt
tmm bekleyim biras seninki gelsin hem bak bakalım yakından nasıl ona göre bende sipariş veririm artıkkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?