2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

..............................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 2009 Yaz Geliniyimmm =) Temmuzda Ama Tarihi Belli Değil Daha.13 Temmuz İstiyorum Ben Gerçi..

Darqnees Elini çabuk tut canım. şimdiden tutanlar çok. istediğin tarihte bulamayabilirsin
bizde arkadaş tavsiyesince gittik tuttuk. istediğimiz tarihler doluydu 4Temmuz da Bize kalmış :teselli:

canım bizde bir tarafa yük olmamak icin herseyi ortak alacagız zaten mobilya halı ve perdeler. bizde ben yatak odası nişanlım salon takımı gibi bir ayrım yok işte.

ugur böcügüm merak etme ben yanındayım bizdede hala birsey belli degil
cunku belki kısa belki uzun askere gidecek ortada ne dügün tarihi nede esyalar var
beraber bekleriz arkadasım seni yanlız bırakmam

şunlara bak be dalga mı gecınıyonuz :dilcikar: sayılı gun cabuk gece valla surda ne kaldıkı 2008 bıttı sız uzulursenız 3 5 aya ben napım dıyın bana :çok üzgünüm:

canım bizde bir tarafa yük olmamak icin herseyi ortak alacagız zaten mobilya halı ve perdeler. bizde ben yatak odası nişanlım salon takımı gibi bir ayrım yok işte.

aynısı bizde düşünüyoruz canım.nişanlım ile A'dan Z'ye ne gerekiyorsa (mobilya-perde-halı-beyaz eşya) hepsini ortak alıp yarısı onlara yarısı bize olacak.tek tarafa yüklenmek bana mantıklı gelmiyor.sonuçta o evde sadece erkek ve onun tarafı ya da sadece bayan ve onun tarafı yaşamayacak.kız tarafı çeyiz yapıyorsa erkek tarafı da düğün salonu ve altın yapıyor :)

burcu canım allah mutlulugunu kat kat arttırsın insallah.
allah hepimize bu güzel zamanları nasip etsin umarım

evet çok haklısın tatlım bekrlığımın son demleri... özlem konusunda da çok haklısın. sanki aramızda görünmez bir bağ kuruldu. sanki artık sözcüklerden öte o gerçekten bir parçam oldu. sanki onun canı yansa benimde yanacak öyle garip bişiy bu evllik bağı... bilmiyorm belkide bana öyle geliyor. :1rolleyes: dini nikahımızda kıyıldı zaten. orda hocanın söylediği o güzel sözleri düşünüyorumda artık birbirinize sahip çıkacaksınız. bu dünyada birbiriniz için yaşayacaksınız dedi... :asigim: her ne kadar lay lay loma vurup eğlensekte, eğlencenin yanında çokda duygusal anlar yaşadık.... :asigim: allah herkese herkeseeeee nasip etsin.... :1hug:[/QUOTE]

sonucta bir yuva kuruyoruz en bastan masraflar olacak elbet
allah hepimizin yardımcısı olsun

evet arkadaşlar olayı sen yaptın ben yaptım boyutuna taşımak anlamsız. zaten herşey ikimiz için değil mi... ne kadar özverili davranılırsa karşı tarafta o kadar çırğınıyor ben bunu gördüm. en azından bizde böyle...

günaydın nasılsınız?
ben biras hastayım boğazım çok ağrıo
dün esseye baktım çoğu şeyde %50 indirim war tencereler falan baya ucuza geliyordu ihtiyacı olana duyrulur.

bi de bernardodan kızartma tenceresi baktım 79ytl dedi
onun yerine fritözmü alsam yaa

canım günaydın geçmiş olsun tatlım... :1hug:
vallahi bende kızartma tenceresi düşünüyordum annemler doğum günümde king marka küçücük tam aşkımla bana göre bir fritöz almışlar. kapağı kızartma teli ve en önemlisi iç haznesi çıkıyor ve makinada yıkanıyor. ee daha başka ne istiyim. hem etraf yağ olmayacak, hem iç hazneyi bile çıkartıp makinada yıkayabilicem,hemde çok fazla yağ gitmeyecek... teyzemde kullanıyormuş annem onda görüp almış bana. teyzemde çok memnun. yerimseniben üstelik sadece 59 ytl

tşk ederim cnm :)

bende sanırım fritöz alacak gibiyim kullanan herkes fritöz almamı tavsiye ediyor
güle güle kullan tatlım. king marka dmk, teyzen kullanıyorsa memnunsa iidir sanırım. tşk ederim
bornozunu taçtanmı aldın cnm?

yo tatlım gene alamadım :roflol: taçda kampanya var ama mağazalarda ürün yok. arıyorlar fabrikayı ürün yok. şu dönem kriz ve doların artması nedeniyle tüm firmalar ürün gönderme konusunda temkinliymiş. fabrikalar bile üretimi durdurmuş. yatak örtüsüde alamadım bornozda. ama netten kampanyadan yararlanıp çok uyguna bir örtü aldım yemek masası için. üstelik sebebini anlayamadım bana verdkleri katologla genelde taçın sitesinde yazan fiyatlar tutuyor ama bu örtü katologta 130 görünüyor. diğer benzerleri gibi. ama taçın sitesinde 42. şaşırdık bizde. sonra kampanyadan da yararlanıp teyzemle aldık. 31 milyona geldi kişi başı. peçeteleride var. çok cici....

Son düzenleme:

aaa ne kdr hoş resmi war mı?
bende dayinsoloursın masa örtüsünü 50 iken 22 ye aldım boluda bi mağaza kapanıyordu fiyatları indirmiş denk geldi... mutfak masam dikdörtgen olur inş kaydirigubbakcemile3
kafama göre aldım

sen netten mi aldın o masa örtüsünü? adresini özelden gönderirmisin

işte masa örtümüzz buu... bakalım ne zaman gelecek

ayy harika güle güle kullan cnm bende istioruuuuummmmmm

ztn sen ne alsan bende istiorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

banyo aksesuarlarından alamıyacam ama
dün kuzenimle gezerken gösterdim bundan alacam die ben aldım ondan dedi akşam ewine bi gittim aahh ahh banyosuna koymuş bilesenağlama
bende başka model araştıracamkaydirigubbakcemile3

la creatif marka duydunuz mu hiç renkleri çok hoşuma gitti ama nasıldır bilgisi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…