2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bence al cnm ama genede sen bılın kullanmam dıo ama bence keısn kullanır :jeyyar:

çok harikaaa bu yaaa bendeeeee istioruuuummmmmmm bananeeeee kıskandııımmm....

QUOTE=burcuözge;4122935]buldum kızlar bornozuda.... ekliyorum....

[/QUOTE]

canım bu bornozlar ne kdr?
bende pembe mavisini beğenmiştim evkurda görmüştüm... ama ilgilenen kimse yoktu fiyatını soramamıştım:CüvCüv:

juanın bayan modellerine baktım. mini bornoz die geçi bayanlarınki erkeklerin ki güselde. bayanlarınki mini etek boyunda kaydirigubbakcemile2

böcük ozmnda küçük benden alırsın gene kısa olur sana da
çünkü model öle...
haha ama sana dizin çok üstünde olmaz belkide... yani genede kısa işte
bornoz hawası yok dene biii

böcük ozmnda küçük benden alırsın gene kısa olur sana da
çünkü model öle...
haha ama sana dizin çok üstünde olmaz belkide... yani genede kısa işte
bornoz hawası yok dene biii

genelde s bedenım ama bornozu bı beden buyuk alcam hem 152 cm nan boyum mını olmaz sanmam :roflol:
haa bı dokunup ellemem sart beğnırsem alırm :jeyyar: bornuzu

çok harikaaa bu yaaa bendeeeee istioruuuummmmmmm bananeeeee kıskandııımmm....

QUOTE=burcuözge;4122935]buldum kızlar bornozuda.... ekliyorum....

canım bu bornozlar ne kdr?
bende pembe mavisini beğenmiştim evkurda görmüştüm... ama ilgilenen kimse yoktu fiyatını soramamıştım:CüvCüv:

juanın bayan modellerine baktım. mini bornoz die geçi bayanlarınki erkeklerin ki güselde. bayanlarınki mini etek boyunda kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

canım bornoz seti 182 ytl. buda bambu a.s yatak örtüsüde bornozda Taç marka. işte bu gün bakmaya gidicem. kampanya varmış. iki ürün alana ikincisi %50 indirimli veriliyor. iki yatak örtüsü alıp birini yarı fiyatına almayı planlıyorum kuşum Şeniz

taç mağazası var mı burda yakınlarda hemen bakıyorum kampanya her urun ıcn gecerlı mesela nevresım almayı düşünüyorumda

bunu beğendım bakcam daha
buldum hemde benım oturdum bı cadde satıs yerı varmış oleyyyyyyyyy

Merhaba kızlar sabahtan beri bilg da problem vardı açamadım bi türlü

merhaba kızlar.. dün düğün günüm belli oldu..
istediğim tarih olmadı malesef olsun napalım. 4TEMMUZDU DEĞİŞTİ bende 2009 yazı 5 Temmuz'da evleniyorum allahın izniyle(05/07/09)

Son düzenleyen: Moderatör:

hayırlı olsun canım.
bu topikte herkes 4 temmuzda evleniyor galibahihoyyyt

hayırlı olsun canım bende 4 temmuzu çok istiyorum ama yer bulamıyoruz

bocuk saol ama yanlış yerden girmişsin beni durdurmaya :)))))))))) cunku alacagım yatak odası bembeyaz ve yatak bası ve gardrop uzerinde siyah cam .yatak ortusunu herhalukarda siyah alıcam.. yada daha bulamadım bulursam siyah beyaz kırmızı alıcam.baska renk o yatak odası takımına uymaz.duz beyaz alırsam çok sırıtır..

ayrıca yatak ortusunu goren hayran kaldı.tabi zevk meselesi.beni durdurabilecek tek sey çok pahalı olmaı ve kullanışlı olmaması temizlik acısından.yoksa su ana kadar gordugum en guzel yatak ortusu..

Bende 2009 Yaz Geliniyimmm =) Temmuzda Ama Tarihi Belli Değil Daha.13 Temmuz İstiyorum Ben Gerçi..

Hayırlı olsun canım.napcan yaz düğünlerinde istediğimiz tarihi bulamayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…