- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ya kızlar bu bornoz takımları benim çok hoşuma gidiyor ama nişanlım boşuna alma ben kullanmam sevmiyorum onun yerine havlu takımları al diyor.annemde en azından bir tane bornoz olsun diyor ne yapmalıyım kafam karışık bu konuda
işte kızlar bu tam benim tarzım. öyle çok şatafatlı şeyleri sevmiyorum. 320 ytl. taçın. hem benim yatak odası da açık renk olduğu için canlandırır hemde soft bir hava katar diye böyle pastel bir renk düşündüm... hadi bakalım yorumlarınızı alalım... kampanyadan yararlanınca 225 e geliyor kişi başı. bakalım bu gün gidicez işte. şimdide netten bornozu bulup ekliycem bekleyinn beni anacımmm....
böcük ozmnda küçük benden alırsın gene kısa olur sana da
çünkü model öle...
haha ama sana dizin çok üstünde olmaz belkide... yani genede kısa işte
bornoz hawası yok dene biii
çok harikaaa bu yaaa bendeeeee istioruuuummmmmmm bananeeeee kıskandııımmm....
QUOTE=burcuözge;4122935]buldum kızlar bornozuda.... ekliyorum....
Merhaba kızlar sabahtan beri bilg da problem vardı açamadım bi türlü
merhaba kızlar.. dün düğün günüm belli oldu.. kırıklıgım var 2gündür üzerimde sevinemedim yani
istediğim tarih olmadı malesef olsun napalım. bende 2009 yazı 4temmuzda evleniyorum allahın izniyle
merhaba kızlar.. dün düğün günüm belli oldu.. kırıklıgım var 2gündür üzerimde sevinemedim yani
istediğim tarih olmadı malesef olsun napalım. bende 2009 yazı 4temmuzda evleniyorum allahın izniyle
ben senı sımdık durdururum :roflol:
bıkere rengı kotu koyu renk ınsanı karamsarlığıa ıter kırmızı sıyah olabılırdı ama sıyah kötu karanlık ve karamsar olmak ıstemezsın demı yatak odanda :jeyyar:
sonra ne öle pullu neyım cocuk odasımı cnm kotu kotu hemde ınanılmaz pahalı alma ben 450 ytl buldum yanında saten nevresım hedıyelı bu cok pahalı :sm_confused: hem ne kurdelı neyım ayy kötunun ötesı bısey
ınsallah bu kadr laftan sonra alcam demezsın
hem bence yatak ortusu düğüne 1ay kala al en son içine sınenı almak en guzelı kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?