günaydın canım
nasılsın güzelim neler yapıyosun Şeniz
cok sevınıyom yaa senın düğünu cok merak edıyom cnm yaa ıns darısı basıma gercı suan evlılığı hıc dusunmuyom ceyıs tam deıl herseyım tam olmasını ıstıyorum sonra kenara bıraz para koymk ıstıyorum nışanlanınca çalısmak ıstemıyoum cunku düğünu öle cok uzun deılde 2 3 ay içinde olsun ıstıyorum bakalım hayrlısı kaydirigubbakcemile5
gunaydın nan bende çalısıyom off off
nasıl olayım fıstıkısımm....
kocişimi yolculadım marmarise.gene yolunu gözlüyorum. dikkatinizi çekerim artık kociş diyorum :roflol: ay başkada bişiy yok. gün sayıyoruz hepimiz gibi... :1hug:
canım vallahi bende düğünümü merak ediuorum... :roflol: görcez bakalım ne kadar biz gibi olacak, ne kadar içimize snecek. ama asıl mevzu eğlenmeyi orda da başarabilir işi formaliteye dökmezsek her şey güzel olur eminim... şimdiye kadar ki tüm özel günlerim gibi allah bana o günü gösterirse düğünümüde a.s. sizlerle paylaşıcam...
böcüküm günaydın gülüm senin işyerinde görevin ne cnm
oturmak :roflol: sbh gel otur akşam gel otur -tatlicadiarzu-
şırkette çalısıyorum mallrla ılgılenıyom makına parcalarından anladım için ve iğnelerınden bunlarla ılgılı aporlar tutuyom onları kişilere verıyom mak parcalaırnı kırılmşsa yada iğne makınacıya teslım edıyom
muhasebeye bakıyom ıdarı ıslere bakıyom toplantılar duzenleyıp ınsanların sorunlarına cözum buluyoz patronlarla maaş dağıtıyom avans verıyom bıde en onemlısı kkya gırıyom çene yapıyom amma cok ıs yapıyom demı hihoyyyt
ıns ya bende cok merak edıyom ıste :jeyyar: enısteye ayva veren olck mı acaba ben bıde düğün kanallarını cok ızlıyom ordakı suprısler cok hoşuma gıdıyo mesela kızın arkdasları koca bı paket yapıyolar ıcınden kız ve erkek bebek gıysılerı mektuplar susler faaln cıkıyo kolı yerıne şemsıyedede bunu yapanlar oluyo muthıs sırnaşık şey
ayy ne güsel yaa çiçeği burnunda eşler siziiii kaydirigubbakcemile3
eminim artık daha da fazla özleyeceksindir
9 ay da geçer cnm her ne kadar kimliğinde evli olsanda son bekarlık günlerin bu günler
o nedenle tadını çıkar derim yerimseniben
turuncucum bende sendenim tatlım çalışmaya devam :))
nasılsın güzelim uzun zamandır göremedim seni denk gelemedik yada
böcüküm günaydın gülüm senin işyerinde görevin ne cnm
oturmak :roflol: sbh gel otur akşam gel otur -tatlicadiarzu-
şırkette çalısıyorum mallrla ılgılenıyom makına parcalarından anladım için ve iğnelerınden bunlarla ılgılı aporlar tutuyom onları kişilere verıyom mak parcalaırnı kırılmşsa yada iğne makınacıya teslım edıyom
muhasebeye bakıyom ıdarı ıslere bakıyom toplantılar duzenleyıp ınsanların sorunlarına cözum buluyoz patronlarla maaş dağıtıyom avans verıyom bıde en onemlısı kkya gırıyom çene yapıyom amma cok ıs yapıyom demı hihoyyyt
alemsin kız kaydirigubbakcemile3 bunların hepsini bir güne nasıl sığdırıyosun kaydirigubbakcemile3
canikom sanada günaydınn... :1hug:
ay takvimimde dümdüzzz 9 ay yazıyor yaa... ne cici dimiii :sm_cool:
İyim canım ..Tam gaz çalışmaya devam işte yerimseniben
Onun yanısıra hem çeyiz hazırlıyorum hem gün sayıyorum kaydirigubbakcemile3
Epeydir görüşemiyoruz canım.Neler yapıyorsun ?Öğretmenlik nasıl gidiyor yerimseniben
Benim takvimde yarın düz 9 ay olacak :sm_cool:
Sen düğünden sonra kocişle dinleniyorken ben evleniyor olacağım kaydirigubbakcemile3
günaydın canımherkese günaydınn kızlarr
burcum cok guzel cnm benım ıns alırsın bornozun markası ne
ya kızlar bu bornoz takımları benim çok hoşuma gidiyor ama nişanlım boşuna alma ben kullanmam sevmiyorum onun yerine havlu takımları al diyor.annemde en azından bir tane bornoz olsun diyor ne yapmalıyım kafam karışık bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?