2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım vallahi bende düğünümü merak ediuorum... :roflol: görcez bakalım ne kadar biz gibi olacak, ne kadar içimize snecek. ama asıl mevzu eğlenmeyi orda da başarabilir işi formaliteye dökmezsek her şey güzel olur eminim... şimdiye kadar ki tüm özel günlerim gibi allah bana o günü gösterirse düğünümüde a.s. sizlerle paylaşıcam...

gunaydın nan bende çalısıyom off off

böcüküm günaydın gülüm senin işyerinde görevin ne cnm

nasıl olayım fıstıkısımm....
kocişimi yolculadım marmarise.gene yolunu gözlüyorum. dikkatinizi çekerim artık kociş diyorum :roflol: ay başkada bişiy yok. gün sayıyoruz hepimiz gibi... :1hug:

ayy ne güsel yaa çiçeği burnunda eşler siziiii kaydirigubbakcemile3
eminim artık daha da fazla özleyeceksindir
9 ay da geçer cnm her ne kadar kimliğinde evli olsanda son bekarlık günlerin bu günler
o nedenle tadını çıkar derim yerimseniben

ıns ya bende cok merak edıyom ıste :jeyyar: enısteye ayva veren olck mı acaba ben bıde düğün kanallarını cok ızlıyom ordakı suprısler cok hoşuma gıdıyo mesela kızın arkdasları koca bı paket yapıyolar ıcınden kız ve erkek bebek gıysılerı mektuplar susler faaln cıkıyo kolı yerıne şemsıyedede bunu yapanlar oluyo muthıs sırnaşık şey

ayy ne güsel yaa çiçeği burnunda eşler siziiii kaydirigubbakcemile3
eminim artık daha da fazla özleyeceksindir
9 ay da geçer cnm her ne kadar kimliğinde evli olsanda son bekarlık günlerin bu günler
o nedenle tadını çıkar derim yerimseniben
[/QUOTE]

evet çok haklısın tatlım bekrlığımın son demleri... özlem konusunda da çok haklısın. sanki aramızda görünmez bir bağ kuruldu. sanki artık sözcüklerden öte o gerçekten bir parçam oldu. sanki onun canı yansa benimde yanacak öyle garip bişiy bu evllik bağı... bilmiyorm belkide bana öyle geliyor. :1rolleyes: dini nikahımızda kıyıldı zaten. orda hocanın söylediği o güzel sözleri düşünüyorumda artık birbirinize sahip çıkacaksınız. bu dünyada birbiriniz için yaşayacaksınız dedi... :asigim: her ne kadar lay lay loma vurup eğlensekte, eğlencenin yanında çokda duygusal anlar yaşadık.... :asigim: allah herkese herkeseeeee nasip etsin.... :1hug:

hadi yaa bunu ilk duydum ben sırnaşık şey

evet çok haklısın tatlım bekrlığımın son demleri... özlem konusunda da çok haklısın. sanki aramızda görünmez bir bağ kuruldu. sanki artık sözcüklerden öte o gerçekten bir parçam oldu. sanki onun canı yansa benimde yanacak öyle garip bişiy bu evllik bağı... bilmiyorm belkide bana öyle geliyor. :1rolleyes: dini nikahımızda kıyıldı zaten. orda hocanın söylediği o güzel sözleri düşünüyorumda artık birbirinize sahip çıkacaksınız. bu dünyada birbiriniz için yaşayacaksınız dedi... :asigim: her ne kadar lay lay loma vurup eğlensekte, eğlencenin yanında çokda duygusal anlar yaşadık.... :asigim: allah herkese herkeseeeee nasip etsin.... :1hug:[/QUOTE]

anlatmam nan canım çekıyo :roflol:

turuncucum bende sendenim tatlım çalışmaya devam :))
nasılsın güzelim uzun zamandır göremedim seni denk gelemedik yada

İyim canım ..Tam gaz çalışmaya devam işte yerimseniben
Onun yanısıra hem çeyiz hazırlıyorum hem gün sayıyorum kaydirigubbakcemile3

canikom sanada günaydınn... :1hug:

ay takvimimde dümdüzzz 9 ay yazıyor yaa... ne cici dimiii :sm_cool:

Epeydir görüşemiyoruz canım.Neler yapıyorsun ?Öğretmenlik nasıl gidiyor yerimseniben
Benim takvimde yarın düz 9 ay olacak :sm_cool:
Sen düğünden sonra kocişle dinleniyorken ben evleniyor olacağım kaydirigubbakcemile3

İyim canım ..Tam gaz çalışmaya devam işte yerimseniben
Onun yanısıra hem çeyiz hazırlıyorum hem gün sayıyorum kaydirigubbakcemile3

neler aldın cnm çeyizlik
ben bu ay sadece nevresim takımı alabildim
önümüzdeki ay daha fazla almayı umut ediyorum :)))

he vallahi ben balayındayken sen göbek atıyor olcan :roflol:
balım vallahi öğretmenlik zor gidiyor çünkü çocuk tam bir azman. yoruyor beni. söz dinlemiyor. üstüne üstlükte notlarıda düşük gelnce yiyor annesinden zılgıtı. napalım dayanıyoruz işte para tatlı malesef kuzucuğum. onun dışında da pek bişiy yok hayat aynen devam. bu arada mink kuşlar ne dicem size. taç da kampanya varmış bir ürün alana ikinci ürün % 50 indirmli diye. bu gün gidip yatak örtüsü bakıcam. teyzoşla iki tane alıp fyatı uyguna alırız diyoruz. birde masa örtüleri var taçın çok güzel onlara vede birde bornozlara bakıcam. juada kararlıydım ama bir tane beğendim taçda buda bambu üstelik daha uygun. bakalım haberdar ederim gene sizi. durun foto ekliyim beğendiğim yatak örtüsünün... amaa yazdım he:roflol:

işte kızlar bu tam benim tarzım. öyle çok şatafatlı şeyleri sevmiyorum. 320 ytl. taçın. hem benim yatak odası da açık renk olduğu için canlandırır hemde soft bir hava katar diye böyle pastel bir renk düşündüm... hadi bakalım yorumlarınızı alalım... kampanyadan yararlanınca 225 e geliyor kişi başı. bakalım bu gün gidicez işte. şimdide netten bornozu bulup ekliycem bekleyinn beni anacımmm....

ya kızlar bu bornoz takımları benim çok hoşuma gidiyor ama nişanlım boşuna alma ben kullanmam sevmiyorum onun yerine havlu takımları al diyor.annemde en azından bir tane bornoz olsun diyor ne yapmalıyım kafam karışık bu konuda

o kullanmazsa kullanmasın canım sen al kendin kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…