2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

22 ytl aldım %50 indirim wardı:)

çok tatlı canım mav benim en sevdiğim renktir. ama işte küçük ev aletlerini kırmızı aldım diye uyumlu olsun istiyorum aynısının kırmızısını alıcam. çok beğeniyorum bu modeli. çokda uyguna almışsın yaa şaştım kaldım ben burda sordum 47 dedi....

ben en iyisi çıkayım canım.çok yordu beni sayfalar açılmıyor.görüşürüz

Günaydın kızlar...Herkese hayırlı bir hafta diliyorum
Şafak 271 hihoyyyt

Kızlar 26 Temmuz 2009 da bu gördüğünüz salonda düğünümüz olacak inşaallah :sm_cool:

http://www.durusalon.com/vr1.htm

Kız senin şafak benden daha az kaydirigubbakcemile3

canım dugun salonun harıkaymıs.
bız daha ayarlamadık dugun salonununaniknanikazbıraz totomuzu yerden kaldıramıoz son dakıka golu yıcez buyuzden:1closedeyes:

kıs benım safak daha az emme gecmıyı daha 5 ay olmadı yaa:çok üzgünüm:

gunaydınlarr turuncum hayrlı olsun cnm benım darısı basıma
sszzk nasılsın yawrı

turuncu burası nerde bacım cok harıkaymıs cok beğendım kac ytl bıde

Canım Gaziantepte bu düğün salonu.
Sade salon ücreti 2.700 ytl.Düğün ikindi vakti (16,00-19,00) olacağı için daha hesaplı verdiler salonu.Akşam olsaydı 3.500 ytl olacaktı.

Salon + kuaför + içecek + kuru pasta ve çerez + düğün pastası toplamda 3.500ytl.Aslında orkestrayı salon ayarlıyacaktı ama bizim istediğimiz ayrı bi grup olunca o gruba 500 ytl verip kendimiz ayarlamış olacağız

Son düzenleme:
ıyımış cnm hayrlı olsun ıns darısı tum bekarların basına
sszzkk bende ıyıym cnm cok şukur cnm sıkkın dunku olaylara okadr pkk yandaşları gosterı yaptılarda taslarla evlerı arabaların camlarını kırdılarr neysee
allahım taz zmnda belalarını versın ıns

her ne yaparlarsa yapsınlar ulkeyı bölemıyceklerr.
rabbım cezalarını mutlaka verıcek kurdu turku karısmısız bız ayırmaları ımkansız:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…