2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

valla canm ben anadolu yakasında oturuyor olsaydım kesin selayı tutardım,gerçi royal da güzel,gidip bakmak lazım.

canım saol yardımın için nişanlım geldi şimdi biz gidip bu iki salona bakçaz önce selaya tabi gelince anlatırım şimdilkik hoşçakalın:teytey:

insanlara hava atıcam diye ziyafet vericem ,sonra evlendikten sonra biz borç ödeyelim ne yapıcaz diye düşünelim,hiç akıl işi değil valla,çok param olsa düşünmezdim ama bu durumda yok yani

o salonları tutanların borcu olmas cnm sen merak etme aman neyse zengının malı züğürtun cenesı demıslr:roflol:
sade bı salon neyıne yetmıyo bee :dilcikar:

o salonları tutanların borcu olmas cnm sen merak etme aman neyse zengının malı züğürtun cenesı demıslr:roflol:
sade bı salon neyıne yetmıyo bee :dilcikar:

niye canım sırf hava olsun diye kredi çekip ,düğün yapanlar var,çevremden biliyorum.valla kafam rahat olsun sade bi salonda olur artık süprizzzzz

Biz de yemekli falan yapmicaz düğünü.sadece pasta falan.ama daha biz ne tarih aldık ne salon baktık.rasibacım inşallah kalbine ve kesene uygun yeri bulur tutarsın.hayırlı haberlerini bekliyorum

koca bulanların deerdı bellı salon ahh ahh bana cok naslsa onuda ben dusunemem ya once koca sonra salon gercı farkyapmaz benım ıcın ama gercekten cok para verdırmem asla bı pasta neyıne yetmez ınsanların ama suankı damat adayından bırısı olursa havuslu bı düğün yerı acık hava ıkı numara olursa düğün kayserıde olur

nişanlım doğumgünümü unuttu

yok cnm bence unutmamiştr bekle daha gunun bıtmesıne cok var :teselli: ya unutrsa da asla affetme emı hatta 2 kat hedıye ıste ceza ver
ıyıkı doğdun bacım benım yaa cnm arkadasımm mucukssss Şeniz

Roselincim iyi ki doğdun cnm.. a.s. bence unutmamıştır sürpriz yapacaktır belki..iyimser olmak lazım daha gün bitmedi

Doğum günüm cumaydı çoktan bitti senağlama

:1shok: abow hemen ayrıl demeyım barıı ama kazma mı bu enıste azcık :1closedeyes: ayy demekkı buyuk suprıs yapcekk kaydirigubbakcemile3
uzulme sen erkek dedın nedrkı ben bulurum sana :jeyyar:

aaa cumamıydı naptın peki bikaç trip atmışsındır inşallah ..:mymeka: Belki de kafasında binbir türlü sorunu vardır cnm..Olabiliyo bazen insanız sonuçta hepimiz bence çok büyütme bu durumu..

Gerçi böle diyorumd a geçen sene de ben unutmuştum aşkımın doğum gününü :roflol: Şehir dışındaydı bi süre için doğum gününden bikaç gün önce geldi ve döndü hemen..Ben de elceğizlerimle pasta yaptım kutladık falan..Ama gerçek doğum gününde telefondan kutlamayı unuttum o gün laelaelaelaelae Amaaan bu unutmaktan sayılmaz dedim ben sana pasta bile yaptım dedim hediye de aldım dedim geçiştirdim hahaha :roflol:

Demez olurmuyum hatasını kabul etti,çok üzüldüğümü anladı ama o kadar hepsi

püüfff aklıma ceza gelmiyo.gerçi telefonlarda tavır yapıyorum ama.sora mı versem cezasını :jeyyar:

he yaa kendınızı bole tesellı edın nan unutulmaması gerekır valla ben afedemem ve her seferınde o kalın kafasına vururum kötükedihüso cok mu sertım ne ama sen bana benzeme roselın bı esseklık etmış enıste ay bana nolıyosa adamı yerden yere vrdum :roflol:
olur olur böle seyler gun gelcek senın adını bıle unutcak alısmalsın evlılık böle bışey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…