he yaa kendınızı bole tesellı edın nan unutulmaması gerekır valla ben afedemem ve her seferınde o kalın kafasına vururum kötükedihüso cok mu sertım ne ama sen bana benzeme roselın bı esseklık etmış enıste ay bana nolıyosa adamı yerden yere vrdum :roflol:
olur olur böle seyler gun gelcek senın adını bıle unutcak alısmalsın evlılık böle bışey
püüfff aklıma ceza gelmiyo.gerçi telefonlarda tavır yapıyorum ama.sora mı versem cezasını :jeyyar:
selay baya güzele benziyo canım hadi hayırlısı bakalıma.s bu arada yalnış hatırlamıyorsam öğretmen evine bakıcaktın canım sen baktınız mı? nasıldı?
nişanlım doğumgünümü unuttu
Kızlar 26 Temmuz 2009 da bu gördüğünüz salonda düğünümüz olacak inşaallah :sm_cool:
http://www.durusalon.com/vr1.htm
Kizlar benimde 17 mayis 2009 da düğünüm.bikaç gün sonra nişan resimlerim çikicak sizlerle paylaşmak istiyorum.17 mayisa daha çok var ama ben şimdiden heyecandan ölmek üzereyim.var mi benimle ayni duygulari hisseden?
canım olmazmı bizde heyecandan ölnek üzereyiz enim temmuzda salonlara baktıkça daha çok heyecanlanıyorum zaman su gibi geçiyo
kızlar düğün salonlarından konu açılmışken hepinize soruyorum.düğününüz nasıl olacak ? yani müzikli? nikah töreni?yemekli ? v.s v.s ?
YAA HİÇDE GEÇMİYO BANA ZAMAN ERKENDEN ÇOĞU ŞEYİ HAZIRLADIM OTURDUM ZAMANI BEKLİYORUM SADECE Bİ MOBİLYALAR KALDIsositososito
kızlar düğün salonlarından konu açılmışken hepinize soruyorum.düğününüz nasıl olacak ? yani müzikli? nikah töreni?yemekli ? v.s v.s ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?