2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Abowwwwwwwwwww yapma nan çok abarttın

püüfff aklıma ceza gelmiyo.gerçi telefonlarda tavır yapıyorum ama.sora mı versem cezasını :jeyyar:

cezaların en güzeli bence senin de onunkini unutmak olacaktır..Doğum günü olmayabilir bu illa da, yıldönümü falan da olabilir ya da onun için önemli olan başka bi gün..Böylece senin ne hissettiğini o zaman anlayacaktır..

roselin canım tavrını yap ama fazla kırmayın birbirinizi aklı başına geldiği anda bırak canım bence.
bu arada tekrar gelemezsem öpüldünüz bayanlar iyi akşamlar

selay baya güzele benziyo canım hadi hayırlısı bakalıma.s bu arada yalnış hatırlamıyorsam öğretmen evine bakıcaktın canım sen baktınız mı? nasıldı?

canım evet dün öğretmen evine baktık 300 kişilik en büyük salonları bide kişi başı 15 den başlıyo 35 e kadar bizim 400 kişilik bir düğün olacak ama en büyük öğretmenevi salonu kozyatağı carreforun arkasındaki dediğimki orasıda en fazla 300 kişi alıyo

Kizlar benimde 17 mayis 2009 da düğünüm.bikaç gün sonra nişan resimlerim çikicak sizlerle paylaşmak istiyorum.17 mayisa daha çok var ama ben şimdiden heyecandan ölmek üzereyim.var mi benimle ayni duygulari hisseden?

kızlar düğün salonlarından konu açılmışken hepinize soruyorum.düğününüz nasıl olacak ? yani müzikli? nikah töreni?yemekli ? v.s v.s ?

Ben özellikle mayisi bekliyorum kir düğünü yapicam.tabi uygun mekan bulabilirsem antalyada.şöyle bi köşede mangal,orkestra...

canım olmazmı bizde heyecandan ölnek üzereyiz enim temmuzda salonlara baktıkça daha çok heyecanlanıyorum zaman su gibi geçiyo

canım olmazmı bizde heyecandan ölnek üzereyiz enim temmuzda salonlara baktıkça daha çok heyecanlanıyorum zaman su gibi geçiyo

YAA HİÇDE GEÇMİYO BANA ZAMAN ERKENDEN ÇOĞU ŞEYİ HAZIRLADIM OTURDUM ZAMANI BEKLİYORUM SADECE Bİ MOBİLYALAR KALDIsositososito

YAA HİÇDE GEÇMİYO BANA ZAMAN ERKENDEN ÇOĞU ŞEYİ HAZIRLADIM OTURDUM ZAMANI BEKLİYORUM SADECE Bİ MOBİLYALAR KALDIsositososito

vallahi benimde bi mobilyalar kaldı sanıyordum ama burda arkadaşlarla yazıştıkça ne kadar çok eksiğim olduğunu farkediyorsun mesal dün burda masa örtüleri resimleri vermişler ben daha hiç almamışım masa çrtüsü burda arkadaşın taçdan aldığının aynısını alcam çok beğendim

kızlar düğün salonlarından konu açılmışken hepinize soruyorum.düğününüz nasıl olacak ? yani müzikli? nikah töreni?yemekli ? v.s v.s ?

canımya şöyle yuvarlak masalı masalardan şamdanlar boncuklar serpilmiş örtüler giriştee dumanlar volkanlar konfetiler anı defteri standı arkada slaytgösterisi falan bide yemekliden ziyade koktayli düğünler çok daha iyi oluyo masalar daha dolu dolu

uğurböcüğü yazışamıyoruz hiç sormuyon bu arkadaşım hala bi yer tuttumu tutmadımı

ya selay çok güzel ama çok mahalle arasında karşısındada kahve var sürekli kavga çıkıyormuş kahvedekiler düğün yapanlara sataşıyorlarmış geçenlerde bi düğün karakolda bitmiş
ROYALA gelince gördüğüm en güzel düğün salonu masalar okadar güzelki masalara şamdanlar koymuşlar örtülerde masalara özel yapılmış restorant gibi bide son yapılan düğünün cd sini izledik efektler dumanlar yere çiçekler sermişler bide nikah masası çok güzel yani süper ama 350 kişilik bizim düğünse 450 kişilik olcak yani bize göre küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…