2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ya arkadaşlar ben düğün konusunda kararsızım.müzikli oynamalı düğünlerden tat almıyorum.şatafatlı düğünler bana göre değil.sade bir nikah ardından da yakın akrabalarla güzel bir yerde yemek düşünüyorum.sizin bu düşünceme fikriniz nedir ?

benimde nişanlım hep öyle istedi ama ben istemiyorum,herkes le o anı paylaşmak istiyorum,eğlenmek istiyorum,sonra kararsız kalırım onu çağırma bunu çağır,kırılan darılan olur.ama sen zaten düğünden hoşlanmıyrum diyorsan o ayrı,bende öyle basit bir düğün salonunda yapmak istemiyorum zaten,işte o yzden şık nezih bi yer bulmaya çalışıyorum

bende nezih bir yer arıyorum Kayseride olsa bir sürü bulmuştum istediğim gibi bir salon ama ankara olunca hiçbir bilgim yok ki araştırayım

canımya banada kalsa bi nikah arkasından arkadaşlarla bi yere git eylen ama onada kimsayi ayırt edemiyorsun pahalıya geliyo bide bizim ailede genç çok düğünlerde beraber oynamayı çok seviyoruz amacım abilerimle kuzenler yiğenler hep bi arada beraber oynamak halay çekmek doya doya sohbet etrmek nikaha bide herkes gelmiyo şehirdıiından gelenler düğüne daha çok ilgi gösteriyo.şimdi düğünlere gittikçe .çok hevesleniyorum nişanlımın kollarında doyasıya oynamak erkekleri biz bidaha nerde oynatcaz öyle

rasıba cnm cok harıka burası yaa nerde burası kac ytl tarh ne

bostancı köprüsüne yakın canım anadolu yakası yani 400 kişilik kokteyli sınırsız içecek meyva tabağı çerez cips küçük pizza kişiye özel sigara böreği patates kroket vs..bişeyler daha vardı 6 milyar pastalı olursa 4 falan

:) tabi canım.bence çok güzel bi anı ya hayatında bidaha böyle bir fırsatın olmuycak,ilk ve son.o da en güzeli olsun bence.

ucuzmus nan valla he hemen tuttun

canımya çok güzel keşke bizim baktığımızda bukadar büyük olsa eyer fiyatıda büteçenize uygunsa hemen tut derim çünkü sonradan yer bulamayabilirsiniz tabi önmli olan sizin beğenmeniz bçyle salon bulmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…