2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

güzel ama dimi ya bende çok beğendim nişanlım gitti sordu,4 milyar demiş, sinevizyon gösterimi falan da içinde ,bazı düğün salonlarında sinevizyon a da ayrı 200 mlyon para istyrlar,bu h.sonu bide ben bakıcam .benm için tek problem otopark olmaması,ama herşey dötrdörtlük olmuyor işte..etrafında vardır belki..haseki hast.arkasında çok merkezi yerde.

canım 4 milyara çok iyimiş vallahi bizim baktığımız dsaslonlardada yok otopark ben salonu beyeneğim otopark umrumda bile değil dedğim gibi salonu ben çok beğendim

arkadaşlar ben unutuyorum tarihleri birbirimize tekrar hatırlatsak ben not alcam çok isterim gelmeyi düğünlerinize ama benimki kimle aynı güne denk geliyodu
4 temmuz c tesi

ya ben ondanda korkuyorum daha kaç ay var ya bişi olursa allah korusun,gidiyor mu yani 500 mlyon,ama tabi mecbur yine tutucan,şimdiden çok tutan vardır dimi.

ya ben ondanda korkuyorum daha kaç ay var ya bişi olursa allah korusun,gidiyor mu yani 500 mlyon,ama tabi mecbur yine tutucan,şimdiden çok tutan vardır dimi.

daha önce burda yazıştığımız arkadaşlar yer bulamadıklarını ağustosa kadar salonların dolduğunu mayısa gün aldıklarınız yazmıştı bende kartalda bir salona sordum yer yoktu biraz uygun fiyatlı olupda güzel olan salonlar dolu anlıyacağın

doğrudur zaten şurda kaç tane güzel düğün salonu var bide toplasan kaç cmtsi pazar varki 3 ayda normal yani,ama 500 mlyn bana çok geldi depozito,benm ark.larım tutmuşlardı geçen sene sanki onlar daha az vermişlerdi,

elif gelinliği hallettinmi

HAYIR HALLEDEMEDİM DAHA BAKMADIM BİLE GELİNLİĞE.ÇOK DA KARARSIZIM BİLMİYORUM NAPICAM.GEÇEN HAFTA NİŞANIM VARDI BİN PİŞMAN OLDUM STRAPLEZ OLARAK ALDIĞIMA.NİŞANDAN 1 AY ÖNCE ALMIŞTIM.NİŞANA KADAR KİLO VERMİŞİM VE SÜREKLİ DÜŞTÜ KAFAYI YEDİMM...benneyaptımki

geçen sene abimin düğünündede yengem straplez giydi ve göğsğnğ çekmekten oynıyamadı ben boyda yarım kollu istiyom

bunu çok beğeniyorum arkasıda tüllü tabi bakalım bana yakışacakmı çünkü gelinlikçilere gidip modelleri deneyince netten baktıklarımız aklımıza bile gelmicek ama ben bunu bulup şllaki denemek isterim

QUOTE=rasiba;4143440]ama kuyruğyu okadar uzun istemiyorum oynaması zor olabilir[/QUOTE]

BEN NİŞANDA BUNUN 4 TE 1 İ UZUNLUĞUNDA KUYRUKLU Bİ ELBİSE GİYDİM O BİLE AYAKKABIMA DOLANIP DURDU.BENCE KUYRUKSUZ MODELLERE BAK.HİÇ RAHAT OLMUYOR ÇÜNKÜ:1no2:

ya ama bunun sırtı ve göğüs kol kısmı çok hoşuma gitti eteği çok sade ben daha çok işlemeli etekleri seviyorum ama üstü aynen böyle istiyorum

QUOTE=rasiba;4143440]ama kuyruğyu okadar uzun istemiyorum oynaması zor olabilir

BEN NİŞANDA BUNUN 4 TE 1 İ UZUNLUĞUNDA KUYRUKLU Bİ ELBİSE GİYDİM O BİLE AYAKKABIMA DOLANIP DURDU.BENCE KUYRUKSUZ MODELLERE BAK.HİÇ RAHAT OLMUYOR ÇÜNKÜ:1no2:[/QUOTE]

BENİM ASIL SORUNUM SAÇ MODELİ YUVARLAK YÜZLÜ OLDUĞUM İÇİN TOPLU SAÇLAR KABAK GİBİ YÜZÜMÜ ORTAYA ÇIKARIYOR.AÇIK OLUNCADA HEMEN BOZULUYO KAFAYI YİCEM YAAAkafamçokkarıştı

ya ama bunun sırtı ve göğüs kol kısmı çok hoşuma gitti eteği çok sade ben daha çok işlemeli etekleri seviyorum ama üstü aynen böyle istiyorum

buna benzer bi model bende görmüştüm nette çok hoş görünüyo,ama tabi üstümüze giyince bizde nasil durur bilmem.bende kesinlikle biyerlerimden tutsun istiyorum gelinlik.göğüsler tutmuyo illa boyun ve omuz şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…