2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

anladım evlenmeyi düşünmüyorsun ama çeyiz hazırlıyosun ayrıca bır bırlıktelıgın var f

canım farkında olmazmıyım sıte sallanıyo senın ceyız merakından inş gönlüne göre olur herşey canım...

burdan benı okutan öğretmenlerımı kınıyorumm:mymeka:,
yıllarca SÖMERT tatılını sömestre dıye yutturdukları ıcın kötükedihüso

ayy gulmekten yorumda yazamadımm :roflol:

bak buda yanlıss 1 deıl valla anamın buldukları goruculer harıc 1 tamam ama goruculerle3 oluyoo:roflol:

ayy saol o sızın guzellığınız(hep öle derler ama yalan) ben sızler ıcın varım dun parama kıydım days ın coloursı aradım hemıde karsıdan 0 cevırdım kıydım parama yanı kapanmadığını öğrendım kımın ıcın sızın için

herkes burda bi ben yokum neden hep ben yokken burda oluyorsunuz özelliklemi yapıyorsunuz kalbim kırılıyo galiba

herkes burda bi ben yokum neden hep ben yokken burda oluyorsunuz özelliklemi yapıyorsunuz kalbim kırılıyo galiba

evt özellıkle ben bakıyom zıyaret edenlere asağıda sen varsan hemen kacıyom :roflol: bugun içimden durust olmak geldıde:1closedeyes:

aman hee sömestr heee başka bişey yemişim biras harfleri sonuçta anlayan anladııııı

eyi bari ben de kimseler yok bakıyom arıyom

Şu tickerımın da yazısı tam çıkmadı.sinir oldum ha

Kizlar yaa ben şu evlilik takvimini yapamiyorum bi türlü program en son noktaya gelince virüs veriyor.sizinkileri de gördükçe içim gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…