2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

nan ıyııyımben suanda eskı sözlumle konusuyom yanı aslında eskı kaynımda oda yanındaymıs ben onla ılgılenmıyom

Kizlar yaa beni niye kaale almiyosunuz hiç hep msj larim cvpsiz kaliyo.yoksa beni sevmiyo musunuz? ( bende sizler gibi evlilik heyecani içinde mutluluğumu paylaşacak birilerini ariyorum halbuki

Kizlar yaa beni niye kaale almiyosunuz hiç hep msj larim cvpsiz kaliyo.yoksa beni sevmiyo musunuz? ( bende sizler gibi evlilik heyecani içinde mutluluğumu paylaşacak birilerini ariyorum halbuki

Olurmu elifcim.kırılma lütfen.bak ben sana anlatayım.özelden msj atarım a.s.

Elifcim mesaj atcaktım sana özelden ama senin özel mesajın açık değilmiş.bak tickerfactory yaz arama yap.orda çıkan adımları uygula.bitince ordaki linki kopyala.yukarda kullanıcı panelinden profiline gir.profilinde en sondaki boş satıra yapştır.kaydet.tamamdır

HEMEN DENİYORUM DA BU ARAMA MOTORU NERDE BU SİTENİN GÖREMEDİM:uhm:

Elifcim normal internetten ara.bi de büyük harfle yazmak yasak canm sitede.bağırmak anlamına geliyo sanırım ondan

isauracığım sen öle morla yakışır falan diyince canım istemişti fasülye gözüm kaldı sanırım hahahah:)
geçmiş olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…