gunaydın kzlarr naıslsınız bakem varmı benım gıbı çalışanoff off ctesı calısmasak olmamı yawww
benım alcam mobılyalar bellı cok buyuk seyler almayı dusnumuyorum mesela yatak odamı sürgulu alcam yemek odamda bellı ben evlnırken eğer kırada oturursam esyamı oncede alırım cunku takstlerının odenmesı gerekır evlenınce takst odememek ıcın ama mağazada kalır evım hazr olunca düğüne 1 ay kalada alırım
günaydın turuncu , böcük
nasılsınız kuzucuklar :))
Günaydın canım :1hug:
Ben iyim sen nasılsın ?
Yıl sonu geliyor,hesap kitap işleri yoğunlaştı,pek görüşemez olduk a.s
Sorun yatak odası değil.Ayrıca sürgülü alıp almıyacağında önemli değil :1closedeyes:
Oturma odası için boy boy oturma grupları var.Gidip maksi takım beğenirsin,daha sonra evinin oturma odası küçük bir köşe takımı sığacak kadar olursa ne yapacaksın o takımı ??
Veya salona komple takım alırsın ama gittiğin evin salonu komple takımı almazsa o zaman ne yapacaksın..?
Tabi ben alacağım diyenlerin keyfi bilir.Bu sadece benim fikrim
evet tatlım sorma işler yoğun
birde BaBs formları çıktı başımıza
sen şirkettemi çalışıyordun ?
slm kızlar nasılsınız sabahtan beri sitede bi sorun wardı giremedim bi türlü sinir yaptım...
halledilmiş sorun sevindim:)
ben tatilin tadını çıkarıyorum ohhhh!!!
neden 6 haziran burcucellocuğum özel bir nedeni mi war:)
bu arada kızlar bende biras paniğim bu konuda sanırım, sevgilim şubatta nişanlanırsak ondan sora temmuza kadar herşeyimizi hallederiz derdi bende hep yok olmaz okdr kısa sürede hazırlanırmı ev derdim... hala daha düşününce strese giriyorum çünkü çok ayrıntıcı ve kararsız bir insanı abartarak fazlacana gezmek ve en son karar wermek isterim bu herşeyde böyledir katlanılmazım biras biliyorum ama napayım... en iisi en içime sineni olsun istiyorum... bende madem öle olacak dedim şyle yapıyorum küçük ıwır zıwır şeyleri şimdiden alıyorum... daha büyük şeyleri de araştırıyorum fotolarına bakıyorum, yorumları okuyorum tecrübelerden faydalanıyorum...kuzenim 1.5 sene nişanlı kaldı düğünden 4 ay önce evi aldılar 3 ayda ise herşeylerini hallettiler...sonuçta kısa sürede halledilir sanırım... herşeyleri tam deil biliyorum eksikleri herzmn çıkıyor... herkes her nekdr tam herşey desene mutlaka gözden kaçan ayrıntılar olacaktır artık kabullendim bunu
kuzenim banyo ve mutfağı birde tadilat yaptırdı baştan yapıldı ikiside bu halde 3 ayda herşey yetişti... sanırım 2-3 ayda yapılabilir herşey... aslında fazla gezmekte sadece kafa karıştırıyor... onun için sadece dekorasyon konusunda kafamda bazı fikirler geliştirdim... mesela salon tk ne rek olacak koltuklar nasıl olsun,duvarlar ne renk vs gibi ondan sonrası ztn okdr çok seçenek warki eminim aradıımız şeyi veya da ona en yakın olanı birascık gezmeyle bulabilirz...
kendi evi olacaklar içinde tadilat yaptıracaklarda 4-5 ay önceden evin belli olması ii olur... ama eşya son 3 ayda halledilir gibime geliyor:)
günaydınn kızlarrr
bende çalışıyorum cumartesi cumartesi uğur böcüğü :dilcikar:
herkese günaydın kızlar bende her cumartesı çalışıyorum tam gün hemde
23 kasımda istemeye geliyolar düğünüde mayıs hazıran gıbı düşünüyoruz tabii hayırlsı neyse o olsun öncelikle herşeyin hayırlısı olur inşallah
hazırlıklarımı büyük ölçüde tamamladım fırın bulaşık yatak odası kaldı büyük olarak
ben hazırlıklarımı tek başıma yapıyorum gerçekten çok zormuş keşke şimdiye kadar para biriktirseydim hiç umursamadım zamanı olan içi mesela uğur böceği yerinde olsam çok para biriktirirm altın olarak da olabilir...
allah ım herşeyin hayırlsını nasip etsin inşallah hepimize...
slm kızlar nasılsınız sabahtan beri sitede bi sorun wardı giremedim bi türlü sinir yaptım...
halledilmiş sorun sevindim:)
ben tatilin tadını çıkarıyorum ohhhh!!!
neden 6 haziran burcucellocuğum özel bir nedeni mi war:)
bu arada kızlar bende biras paniğim bu konuda sanırım, sevgilim şubatta nişanlanırsak ondan sora temmuza kadar herşeyimizi hallederiz derdi bende hep yok olmaz okdr kısa sürede hazırlanırmı ev derdim... hala daha düşününce strese giriyorum çünkü çok ayrıntıcı ve kararsız bir insanı abartarak fazlacana gezmek ve en son karar wermek isterim bu herşeyde böyledir katlanılmazım biras biliyorum ama napayım... en iisi en içime sineni olsun istiyorum... bende madem öle olacak dedim şyle yapıyorum küçük ıwır zıwır şeyleri şimdiden alıyorum... daha büyük şeyleri de araştırıyorum fotolarına bakıyorum, yorumları okuyorum tecrübelerden faydalanıyorum...kuzenim 1.5 sene nişanlı kaldı düğünden 4 ay önce evi aldılar 3 ayda ise herşeylerini hallettiler...sonuçta kısa sürede halledilir sanırım... herşeyleri tam deil biliyorum eksikleri herzmn çıkıyor... herkes her nekdr tam herşey desene mutlaka gözden kaçan ayrıntılar olacaktır artık kabullendim bunu
kuzenim banyo ve mutfağı birde tadilat yaptırdı baştan yapıldı ikiside bu halde 3 ayda herşey yetişti... sanırım 2-3 ayda yapılabilir herşey... aslında fazla gezmekte sadece kafa karıştırıyor... onun için sadece dekorasyon konusunda kafamda bazı fikirler geliştirdim... mesela salon tk ne rek olacak koltuklar nasıl olsun,duvarlar ne renk vs gibi ondan sonrası ztn okdr çok seçenek warki eminim aradıımız şeyi veya da ona en yakın olanı birascık gezmeyle bulabilirz...
kendi evi olacaklar içinde tadilat yaptıracaklarda 4-5 ay önceden evin belli olması ii olur... ama eşya son 3 ayda halledilir gibime geliyor:)
sen benı tanımıyon bebeğım:1closedeyes: ben hem ceyısımı alıyomkı burda unluyum ceyıs demek ben demek ben demek ceyıs demek sonra altınlarımda var hatta haftaya 3lu burma alcam kendıme :dilcikar: 4.bılezığım olcakk ayrıca ben sımdılık evlenmeyı dusunnumuyom hersey kısmet tabı ama evlenene kadarda baya şeyım olcak ınsşakkıdı
banane:roflol: sorduk muu:roflol:
ev kendınızın mı olcak cnm :uhm: eğer evtse yerı bellıdr evt 4 5 ayda hersey bıter buyuk seylerı almakta kolaydr sana katılıyorum bende senın gıbıyım cok arastırıım bı gordumse anındada alırım sımdık sn benden oncemı evlencen nansenağlamasenağlama
emin misin şimdilik evlenmeyi düşünmediğine naniknanik
ew belli deil canım, bakalım herşey nişandan sora belli olacak, sevgilimin bir evi var ama ben orada oturmak istemiyorum... kısmet artık hayırlısı yani... sanırım ilk başta kiraya çıkarız veya nişanlanınca ailesi izin verirse satarız orayı onunla başka bi tane alırz belli deil yani hiçbişey eğer ev kendimizin olursa şubattan sonra ztn herşey yetişir yaza kadar ama yok kiraya çıkarsak ozmn ztn bol bol waktimiz olur...belli olmaz böcüğüm kimin nezmn evleneceği sen belkide benden önce evlenirsin kısmet bu işler... ama sen benden kaç yaş kçüksün sıranı bekle:roflol:
hayırlısı olsun... şimdilik plan böyle sömert tatilinde söz nişan, yaza düğün... bakalım hbri weririm a.s.
mirmirmirmir aman bende kabahat yalnız olmadığını söledim kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?