nastasia allah kavuştursun
Ben heralde haziran gelini olcam bakalım.daha ortada düğün tarihi bile yok nasıl olcaksa
ayy güselim sende düğün tarihi yokmuş bende nişanlı falanda yok-tatlicadiarzu-
ben öle karar werdim kimsenin hbri yok 5.7.9 die sora sewgilime söyledim öle istiosan öle olsun dedi ama aile büyüklerinin falan hbri yok...
umarımbi aksilik çıkmaz
stres gerilim olmadan olmuyor :1no2: ne kadar kendimizi frenlemeye calışsakda hep aramızda. yuvamızı kurana kadar öyle gider... ne kadar iç açıcıyım dimikaydirigubbakcemile3 ben şuanda stresliyim mesela nişanlımla tartıştık bi duvar boyası için. aramadı sormadı beni öğleden beri senağlama
aradım roselin daha çok birbirimize girdik neyse ya canım iyice sıkıldı sizide sıkmayım şimdi. cok haklısın ama anlayana
dayanamadım napim :çok üzgünüm: kıyamadım aşkıma arayım dedim yazdıklarını haklı bulunca.. olsun canı saolsun bu sefer aramıcam ama o arasın kaydirigubbakcemile3
hiç bir sakıncası yok canım geri getira.s
Elifsever benim düğün de temmuzda. 2gün önce nişanlımda alalım mı diye sordu istemedim. hadi bizim için çok erken senin için birşey diyemicem ama belki 2009yılı başlarında bakabilirsiniz. güzel bir soru sormuşsun. cevaplayan olursa bende bilgi edinirim. ne zaman başlanıyor ne kadar sürüyor kızlar !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?