2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ben heralde haziran gelini olcam bakalım.daha ortada düğün tarihi bile yok nasıl olcaksa

ayy güselim sende düğün tarihi yokmuş bende nişanlı falanda yok-tatlicadiarzu-
ben öle karar werdim kimsenin hbri yok 5.7.9 die sora sewgilime söyledim öle istiosan öle olsun dedi ama aile büyüklerinin falan hbri yok...
umarımbi aksilik çıkmaz

nastasia hayırlısıyla sana da güzel bir tarih düşer inşallah.. erken tuttur derim. o zaman istediğin tarih olur

İnşallah Allah gönlüne göre versin canım benim :Saruboceq:

bakalım ztn ocakta gelecek askerden sevgilim söz falan şubatta falan olur sanırım o zmnlarda hemen tarih alırız...
iş bi ciddileşsin ozmn asıl stres we koşuturmaca başlayacak...nası olacak bilmiorum...çok geriliorum

tşk ederim roselinciğim inşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey...

stres gerilim olmadan olmuyor :1no2: ne kadar kendimizi frenlemeye calışsakda hep aramızda. yuvamızı kurana kadar öyle gider... ne kadar iç açıcıyım dimikaydirigubbakcemile3 ben şuanda stresliyim mesela nişanlımla tartıştık bi duvar boyası için. aramadı sormadı beni öğleden beri senağlama

Üzülme canım.dayanamaz arar mutlaka.aramazsa sen ara.böyle şeyler oluyor.normal.ama o kadar strese değmez.önemli olan amaç mutluluk.bunun için evleniyoruz değil mi? o zaman güzel güzel yumşak konuşup tatlı dille orta yolu bulmak gerekiyor.başarcana inanıyorum süprizzzzz

Yaa kizlar benim düğün 17 mayista eşya bakmaya gidicez diyorum anneme daha erken diyor.sizce de erken mi?

aradım roselin daha çok birbirimize girdik neyse ya canım iyice sıkıldı sizide sıkmayım şimdi. cok haklısın ama anlayana

aradım roselin daha çok birbirimize girdik neyse ya canım iyice sıkıldı sizide sıkmayım şimdi. cok haklısın ama anlayana

Hemen ara dememiştim kıs ilahi yafffff.biras sakinleşmesini bekle.alttan al yarın.sora da tatlı dille istediğini yaptırırsın emin ol

Bu arada ticker işaretleyicimiz aynı olmuş, sakıncası varsa değiştirim canım hemen

Elifsever benim düğün de temmuzda. 2gün önce nişanlımda alalım mı diye sordu istemedim. hadi bizim için çok erken senin için birşey diyemicem ama belki 2009yılı başlarında bakabilirsiniz. güzel bir soru sormuşsun. cevaplayan olursa bende bilgi edinirim. ne zaman başlanıyor ne kadar sürüyor kızlar !

Son düzenleyen: Moderatör:
dayanamadım napim :çok üzgünüm: kıyamadım aşkıma arayım dedim yazdıklarını haklı bulunca.. olsun canı saolsun bu sefer aramıcam ama o arasın kaydirigubbakcemile3
hiç bir sakıncası yok canım geri getira.s

Düselir canım benim.erkekler böyle.yumşatana kadar alttan alcan :jeyyar: soraaaa :roflol: istediğini yaptırabilirsin klava:

bizimkine kalsa zaten umrunda değil,annem erken diyo,ben de tek başıma sinir olduğumla kalıyorum.ila yumurtanın biyerlerine gelmesini mi bekliyolar ki anlayamadım:uhm:

Günaydın kızlar....

Eşyaların ne zaman alınmasının uygun olduğunu sormuşunuz.Bence evinizin düğünden 1 ay öncesinden hazır olması yeterli.Bu demektir ki 2 ay önceden mobilya bakarsınız.Yani düğüne 5-6 ay kala eşya bakmanın erken olduğunu düşünüyorum.
Bide şöyle bi durum var.Oturacağın ev belliyse eşyalarını 5-6 ay öncedende alabilirsin.Çünkü evin büyüklüğünü bilirsin ve ona göre eşyalarını alırsın.Ama kirada oturacaksan ve 5-6 ay önceden evin nasıl olduğunu görme imkanın yoksa ev tutulana kadar bekleyin derim.

gunaydın kzlarr naıslsınız bakem varmı benım gıbı çalışan off off ctesı calısmasak olmamı yawww
benım alcam mobılyalar bellı cok buyuk seyler almayı dusnumuyorum mesela yatak odamı sürgulu alcam yemek odamda bellı ben evlnırken eğer kırada oturursam esyamı oncede alırım cunku takstlerının odenmesı gerekır evlenınce takst odememek ıcın ama mağazada kalır evım hazr olunca düğüne 1 ay kalada alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…