• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ay ebn senın ....
nasıl bısey ıstıyon desene bacı hakım yaka ıstedın koyduk ve bence bunlar en guzelı sen hele bı tarf etsene okadr emekm ettım bee baslarım senın tarzınaa

ay ebn senın ....
nasıl bısey ıstıyon desene bacı hakım yaka ıstedın koyduk ve bence bunlar en guzelı sen hele bı tarf etsene okadr emekm ettım bee baslarım senın tarzınaa

dur kııss ne kızıyon hemeen :dilcikar:
Tam olarak nasıl bişey istediğimi bilmiyorum:sm_confused:.Yani şimdilik sadece modellere bakıyorumfisfisfis.Bu hakim yaka gelinliğin üstü çok güzel de işte o modelin altına nasıl bişey gider.Sadece alt model lazım yani bana a.s

sen en ıyısı bıraz daha bak cnm nasıl olsa cok zamanın var ozmn sen karar verırısın alev nırde kız tatılde mı

kızlar benim düğün tarihimde belli oldu ..
hayırlısıysa 25 temmuz 2009
dahaa çokkk var.....
o zamana kadar birlikte çeyiz yapıcaz burda...

ya bızde abımle bogusuyoruz annem babam tamam dedı gelsın ıstesınler abım yok ben daha cocukla konusacam gozlerını korkutuyum fılan bıraz maksadı destek olanlar var arkam bos deılmıs ımajı gostermekmıs

offfff offfffff cok kızgın sınırlıyım dıkkatını cektıyse bu topıge ugramıyorum

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr suan hersey abımın elınde saolsun annem babam ona bırakmıs durumda delırecem erdemlerde ısrar edıyorlar ekımd edugunu yapmak ıstıyorlar ya bıran once gelelım dıye delırecem valla bızımkıde oooooooooo kıcını kaldıracakda daha konusacakta erdemle

su ısteme olayı bır olsa hemen esyalarımı alacaz dugun salonu kıralayacazzz ev bakacaz ama abım beyyyyyyyyyyyy hala konusacam dıoooooooooooooo ne yapıyım kızlar
5 sene beklemıs bır ıkı ay daha beklesın dıoooo delımı neeeee

su ısteme olayı bır olsa hemen esyalarımı alacaz dugun salonu kıralayacazzz ev bakacaz ama abım beyyyyyyyyyyyy hala konusacam dıoooooooooooooo ne yapıyım kızlar
5 sene beklemıs bır ıkı ay daha beklesın dıoooo delımı neeeee

hıc bısey için acele etme cnm hem sen işe yenı basladın herseyın hazr mı yanı ceyız falan ekımde düğün olursa baya yakınmıs bence kendını bıraz hazr hısset cokta acele etme aılenle doya doya zmn gecr bende 3yıl bekldım haladaha beklıycektım ama kısmet deılmış ayrıldık neysee abınde son derece haklı bence sonucta senı koruyolarr acele yokk elınden sonunda o gunler gelıyo sengözlerimebaksanab

Günaydın kızlar...

mız mız canım bence annene erkek tarafının ekim ayında düğün yapmak istediklerini söyle.Bi an önce nişan takılıp hazırlıklara başlayacağınızı söyle.Annende abine söylesin bi an önce konuşulması gerektiğini yerimseniben

kızlar eğer bir aksilik çıkmazsa düğün tarihimiz 25 temmuz olacak.Aslında haziranda olmasını istiyorduk ama yurtdışında çok fazla akrabam var.Hepside düğüne gelmek istiyor..Beklemişken 1 ay daha bekleyim dedik a.s

Öncelikle herkese merhaba ;
ben aranıza yeni katıldım..biz de seneye yaza düğün yapmayı tasarlıyoruz..sözlüm ve ailesi çok istiyor..benim ailemden babam hariç herkes onay veriyor fakat babam hiç oralı değil..bu nedenle düğün tarihimiz belli bile değil..isteme gecesi 2009 yazı denildi kesildi atıldı..
bu duruma moralim çok bozuluyor , sözlüm de çok üzülüyor ve bazen bana baskı yapıyor bir an önce evlenmek için..ne yapacağımı bilemiyorumfisfisfis

Öncelikle herkese merhaba ;
ben aranıza yeni katıldım..biz de seneye yaza düğün yapmayı tasarlıyoruz..sözlüm ve ailesi çok istiyor..benim ailemden babam hariç herkes onay veriyor fakat babam hiç oralı değil..bu nedenle düğün tarihimiz belli bile değil..isteme gecesi 2009 yazı denildi kesildi atıldı..
bu duruma moralim çok bozuluyor , sözlüm de çok üzülüyor ve bazen bana baskı yapıyor bir an önce evlenmek için..ne yapacağımı bilemiyorumfisfisfis

Merhabalar canım.Aramıza hoşgeldin a.s..
Baban neden istemiyor acaba ?

hoşbulduk turuncu ;
babamın neden istemediğine kimse anlam veremiyor..sürekli bahaneler uyduruyor , ben hazır değilim v.s.v.s..
babam benim evlenmemi istemiyor:kızgın:
sözlüm beni isteyene kadar akla karayı seçtim diyebilirim..ben kötü bir şey istemiyorum oysa..tek hayalim sevdiğim insanla aynı çatı altında olmak:çok üzgünüm:

hoşbulduk turuncu ;
babamın neden istemediğine kimse anlam veremiyor..sürekli bahaneler uyduruyor , ben hazır değilim v.s.v.s..
babam benim evlenmemi istemiyor:kızgın:
sözlüm beni isteyene kadar akla karayı seçtim diyebilirim..ben kötü bir şey istemiyorum oysa..tek hayalim sevdiğim insanla aynı çatı altında olmak:çok üzgünüm:

canım bende sevdiğimle nişanlanabilmek için akla karayı sectim diyebilirim a.s.
Babam bana çok düşkündür.O yüzden babamı razı etmek için tam 1 yıl uğraştım.Hep bahane üretiyordu ama aslında en büyük bahanesi benim evlenip başka bir şehire yerleşecek olmamdı.1 yıl sonunda babam razı oldu ve ben 3 ay önce nişanlandım.Babamla aramızdaki buzlar eridi.Yavas yavas kabullenmeye başladı artık.Ama hala nişanlımın sözü geçtiğinde veya bize geldiğinde çok soğuk durur.O gittiğinde herşey normale döner.Sanırım beni nişanlımdan kıskanıyor.:sm_confused:

Senin durumuna gelince...Baba yüreği işte...Henüz kızını paylaşmaya hazır değil demek ki..İnan bana biraz anlayış göstermekle herşey yoluna girecektir.Biraz sabır diyorum a.s.

canım bende sevdiğimle nişanlanabilmek için akla karayı sectim diyebilirim a.s.
Babam bana çok düşkündür.O yüzden babamı razı etmek için tam 1 yıl uğraştım.Hep bahane üretiyordu ama aslında en büyük bahanesi benim evlenip başka bir şehire yerleşecek olmamdı.1 yıl sonunda babam razı oldu ve ben 3 ay önce nişanlandım.Babamla aramızdaki buzlar eridi.Yavas yavas kabullenmeye başladı artık.Ama hala nişanlımın sözü geçtiğinde veya bize geldiğinde çok soğuk durur.O gittiğinde herşey normale döner.Sanırım beni nişanlımdan kıskanıyor.:sm_confused:

Senin durumuna gelince...Baba yüreği işte...Henüz kızını paylaşmaya hazır değil demek ki..İnan bana biraz anlayış göstermekle herşey yoluna girecektir.Biraz sabır diyorum a.s.

hehe yaşasın benimle aynı durumda olan birigamyoncuiremsusenin adına çok mutlu oldum canım..ben de eylül ekim gibi nişanımın olmasını istiyorum..amcalarımı arayıp onlarla konuşucam bu meseleyi..bu arada senin babanla benim babamın bahaneleri aynı evlenip başka şehire yerleşicek olmak..
inanıyorum bunu da aşıcam canım..
ilgin için çok teşekkür ederim..
bu arada bende çeyiz çember yok henüz..sen ne yapıyorsun?

Back
X