• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

hehe yaşasın benimle aynı durumda olan birigamyoncuiremsusenin adına çok mutlu oldum canım..ben de eylül ekim gibi nişanımın olmasını istiyorum..amcalarımı arayıp onlarla konuşucam bu meseleyi..bu arada senin babanla benim babamın bahaneleri aynı evlenip başka şehire yerleşicek olmak..
inanıyorum bunu da aşıcam canım..
ilgin için çok teşekkür ederim..
bu arada bende çeyiz çember yok henüz..sen ne yapıyorsun?

Moralini yüksek tutmana sevindim a.s.
Benimde babamı razı eden amcalarım oldua.s.Babamla konuştum önce,çok fazla tepki verince direk en sevdiğim amcama gittimsırnaşık şey.Amcalarım razı ettiler babamı ve nişanlandık:icecream:
Bu arada benim çeyizim tamamlandı sayılır canım.Ufak tefek eksikliklerim kaldı.Saolsun annem bu iş nasıl olsa olacak diye çeyiz almamda yardımcı oldu.Aslında biz bu sene düğün düşünüyorduk birazda o yüzden tamamlamıştım çeyizimi.Zaten çalışıyorum.Maaşımı aldıkca bi eksiğimi giderdim.Şimdi düğün 2009 yaza ertelenince birikim yapıp beyaz eşyalarımı almaya karar verdim.yerimseniben

canım ben de çalışıyorum..
ufak tefek bişeyler almaya başlamak istiyorum da hiçbir şey olmayınca insan hangi birinden başlayacağını şaşırıyor..neler almamı tavsiye edersin*

ufak tefek bişeyler almaya başlamak istiyorum da hiçbir şey olmayınca insan hangi birinden başlayacağını şaşırıyor..neler almamı tavsiye edersin*

hoş geldın bacıı
bıkerem benım en sevdıüğım konu ceyız en mantıklı seyı saa dıyem bı kere alcaklarının lıstesını yap yemek takımı catal kasık tencere takımını başa yaz sonra o lısteye beraber eklerız buyuk olan bunlar bunları aldın mı kucuk olanları ınan almak cok kolay ama dedımm gıbı önce lıste yap
:1hug:

canım uğur böcüğümün dediği gibi önce bi liste yap.Listenin başına yemek takımı-çatal bıcak takımı ve tencere setini yaz.İlk etapta bunları alırsan gerisi kolay olur.Ufak tefek şeyler gibi görünsede masradı çok oluyor bilesin yerimseniben

hoş geldın bacıı
bıkerem benım en sevdıüğım konu ceyız en mantıklı seyı saa dıyem bı kere alcaklarının lıstesını yap yemek takımı catal kasık tencere takımını başa yaz sonra o lısteye beraber eklerız buyuk olan bunlar bunları aldın mı kucuk olanları ınan almak cok kolay ama dedımm gıbı önce lıste yap
:1hug:

canım haklısın tencereden başlıyım en iyisi benyerimseniben

mv-2.jpg

aha benımkı bundan bı denesı 435 ytl hem ucuz hem harıka cnm dığer takımlar 600den baslıyo tost makınasıda hedıye

korkmaz celık tencere bı tane bndan aldım ben bıde guvec setı aldım ıçı derın tombul tencere yanı 3lu 85 ytl
anam ben fıyatta cok yardımcı olurum hee tecrube meselesı

Bende koyayım benim tencere setimin resmini.:icecream:

Karacadan aldım fiyatı 585 ytl idi.Ayrıca 80ytl ye 3lü emsan tencere seti aldım küçüklerinden.Malum yemek iki kişilik pişeceği için biraz büyük geldi çeyiz setindeki tencerelera.s.Bide 3lü teflon pilav tavası aldım yerimseniben

adsznr4.png

ayrıca suan o tencereyı cok ısrar edersen 400 bıle alırsın sakın kazık yeme hee
ben cok ı pzarlık ederım adamın bırı gel benden alaydın 400 verırdım dedı ama almadan once 450 demıstı sere..sz ıste böle sen sen ol benım gıbı pzarcı ol

kızlar süpersiniz ya..bugün işten çıkar çıkmaz tencere seti alıcama.s

kislar şimcik önce

yemek takımı

tencere seti

çatal kaşık bıcak takımı na öncelik verices ölemi

sonrada nevresimler , pikeler , tekstil ürünlerinim aldınız siz?

kislar şimcik önce

yemek takımı

tencere seti

canım ben önce yemek takımı,tencere seti ve çatal kaşık takımımı aldım.Daha sonra küçük ev aletlerine başladım.Mikro dalga fırın,elektrik süpürgesi,mutfak robotu,mikser,blender,tost makinası ,su ısıtıcısı .......vs.Daha sonra tekstil ürünlerimi aldım a.s

belki moralim yerine gelirgamyoncuiremsu
kendimi düğünüme daha çok alıştırırımhehe

Moralinin fazlasıyla yerine geleceğinden emin olabilirsin.Ben her ay dört gözle maaş almayı bekliyorum.Çeyizim için alışveriş yapmak beni çook mutlu ediyor.:icecream:

Kızlar yaaa sizdede var mı bilmiyorum ama ben havluya,iç çamaşırına,pijamaya ve nevresim takımına çok düşkünüm.Elimden gelse çeyizimi hep bunlarla dolduracağım.:roflol:

kislar şimcik önce

yemek takımı

tencere seti

evt cnm ben öle yapıyom fakat en arkaya bırakcam seyler arasında yatak örtum ve halılarım olcak onların modası gecmesın dıee ben gercı ne gorursem alıyomda hıc robot falan almadım daha

canım ben önce yemek takımı,tencere seti ve çatal kaşık takımımı aldım.Daha sonra küçük ev aletlerine başladım.Mikro dalga fırın,elektrik süpürgesi,mutfak robotu,mikser,blender,tost makinası ,su ısıtıcısı .......vs.Daha sonra tekstil ürünlerimi aldım a.s

kıslar nediyonuz sizz ben daha hiç bi şi almadımtatlicadiarzu

seneye ağustosda yada nasipse ramazandan sonra olacak düğünümcoksekeriremsu

yandım ben yaa:bbo:

bu ay yemek takımından başlıyım bari:kahve:

karacanınkini alıcaktım..

Kızlar yaaa sizdede var mı bilmiyorum ama ben havluya,iç çamaşırına,pijamaya ve nevresim takımına çok düşkünüm.Elimden gelse çeyizimi hep bunlarla dolduracağım.:roflol:

benım 60 dene havlum var hemıde hepsının örneklerıne nadr rastlanır eskı ornek deıldr cok severım dantel yapmayı gecen ay 10 tane daha yaptım benn evlenene kadr bı 80 olur kesın mahalle benden örnek ıster ama ben vermem cok samımı deılsem kıskanıyom gecen ay bırıne verdım pıke takımınım yastığını kaybetmıs saf yenıde öruyo ama aynı kalınlıkta öremez bıde ıpı tuturamaz ondan sonra töbe ettımm bıde ben cok ördum ya oyuzden sımdı tığ elıme bıle almıyom yeter gamyoncuiremsu

Back
X